kobreti petek, 11. julij 2008 ob 13:37

ja zaj pa kak ponavadi bodo vendar po iskali krivca zakaj je do tega prišlo zakaj so ne zavaruvali, pa ne zaprli pa kaj vse še si nedo zmislili

Nela nedelja, 13. julij 2008 ob 21:23

Slovenka krala pa autom pokušala pregaziti djelatnike
Rovinj, 13.07.2008., 14:53 | Barkun.hr

Slovenka Angela R. jučer je u Rovinju pokušala izbjeæi plaæanje računa iščupavši vrtuljak kroz koji kupci prolaze na ulazu. S neplaæenim stvarima izišla je iz trgovine i pokušala pregaziti nekoliko djelatnika koji su je željeli zaustaviti.


Jučer ujutro Slovenka je kupovala razne artikle, za koje je račun bio više od 1000 kuna. Prilikom izlaska iz trgovine iščupala je vrtuljak i s kolicima izašla van, a sve je snimljeno nadzornim kamerama.

Kradljivica je ušla u automobil i pokušala pobjeæi. Djelatnici su opkolili automobil u pokušaju da je zaustave, no tada je Slovenka upalila vozilo i pokušala ih pregaziti. Ubrzo ju je uhitila policija.

Angela R. počinila je kazneno djelo razbojničke kraðe, a policija je dio ukradenih predmeta pronašla u kamp kuæici u kojoj je boravila. Bit æe privedena u Istražni centar županijskog suda u Puli, rekla je glasnogovornica PU Istarske Nataša Rogiæ.


Hjooj Hjooj

vinko ponedeljek, 14. julij 2008 ob 18:07

DEVET Britanki optuženo je za prostituciju nakon što ih je grčka policija uhitila zbog sudjelovanja u natjecanju oralnog seksa na plaži Laganas, na grčkom otoku Zakynthos. Osim njih, policija je uhitila i šestoricu Britanaca i šestoricu Grka, koji su isto tako sudjelovali u incidentu.

Britankama koje su došle na otok na ljetovanje, bilo je plaæeno za sudjelovanje u natjecanju, koje je bilo i snimljeno s ciljem objavljivanja na internetu, navodi grčka policija.

Muškarci upleteni u incident optuženi su za poticanje nedoličnog ponašanja. Dvojica od optuženih su vlasnici lokalnog noænog kluba, prenosi Reuters.

Posljednjih godina, plaža Laganas postala je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Grčkoj, poznata po divljim zabavama. Grčku godišnje posjeti oko 15 milijuna turista.



VIR: http://www.index.hr/

hjaoooHjooj Hjooj HjoojNa zadnje urejal: vinko, dne: ponedeljek, 14. julij 2008 ob 17:09

Dejan ponedeljek, 14. julij 2008 ob 18:52

Točno tü, v Laganasi na Zakintosi sen jas bija pred 14 dnevi. Angležov je tan, tak ka se tere. To se mi je edino ne dopalo tan, ka so sami angleži pa je glih tak, kak da bi bija v Angliji ne v Grčiji. Pa ko greš večer po toti glovni cesti Laganasa, to vidiš fsega boga, kej fse toti angleži ne začijajo. To po pločnikih ležijo mrtvo pijani, na fsakšnen vogli keri kozla, oblečeni so v kakšne supermene, ženske v medicinske sestre, itd...
Vida sen milijon angležinj tan, dobrih pa je blo venda kakših slabih 10 Hehe Hjooj Fse angležinje majo fsej 3 tatuje, ringl f popki pa fsej 20 kil več, kak bi lehko mele Haha Hjooj

MHA četrtek, 17. julij 2008 ob 23:47

Izognil se je plačilu zapitka, na noge spravil reševalce

Malo pred polnočjo so v torek koprske policiste poklicali iz regijskega centra in jim sporočili, da je na plaži v Portorožu z mostička v morje skočil fant in ga ni več videti. Na kraj dogodka so takoj odšli policisti, gasilci in reševalci, da bi našli fanta in mu nudili pomoč. In so ga tudi našli - v bližnjem avtokampu. Skupaj so ugotovili, da je 18-letnik iz Ljubljane čez zaliv odplaval v avtokamp, da bi se tako izognil plačilu zapitka v bližnjem lokalu.

vir: Večer

Toti je tüdi provi pacient ja Plova oka

Nela petek, 18. julij 2008 ob 01:05

Joj toti pa je ej.....Butl

stajerc13 petek, 18. julij 2008 ob 10:32

Včeraj ob 19. uri so bili policisti obveščeni, da je na kolovozni poti med Tinjanom in Gabrovico 30-letni motorist iz Kopra zapeljal v napeto žico in se poškodoval.

Policisti so na kraju ugotovili, da je nekdo čez pot med dvema drevesoma povezal žico, in sicer v višini vratu motorista. Motorist je z motorjem vozil zelo počasi in se tako k sreči le lažje poškodoval.

Policisti so opravili ogled in intenzivno zbirajo obvestila o storilcu, ki bo kazensko preganjan.

Butl Buum

MHA petek, 18. julij 2008 ob 11:03

Toti keri mu je žico napeja, pa je malo preveč vojaških filmof gleja. Strelec

MILAN petek, 18. julij 2008 ob 12:26

Hjooj
evo tak se lovi nepridiprave

Dejan nedelja, 3. avgust 2008 ob 13:55

V trčenju umrl voznik kombija

Črna kronika, pred eno uro
Beltinci - MMC RTV SLO/STA

V naselju Veržej blizu Ljutomera se je zgodila nova prometna nesreča s smrtnim izidom. Umrl je voznik kombiniranega vozila.

Nesreča se je zgodila nekaj po deveti uri zjutraj. Voznik osebnega vozila je iz še neznanega razloga trčil v kombinirano vozilo, katerega voznik se je poškodoval tako hudo, da je takoj umrl, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Pepek z brega nedelja, 3. avgust 2008 ob 14:02

Ne ven kak so prišli do toga, samo v večini medijof so objavili, ka se je prometna zgodila "v naselju Veržej blizu Beltincev"

Kakšo vezo te mojo Beltinci z Veržejon???

Na zadnje urejal: Pepek z brega, dne: nedelja, 3. avgust 2008 ob 13:04Na zadnje urejal: Pepek z brega, dne: nedelja, 3. avgust 2008 ob 13:06

Dejan nedelja, 3. avgust 2008 ob 14:08

Ja to majo po vrli novinare svoje fore.

Iz 24ur.com:

Nekaj po deveti uri zjutraj se je v naselju Veržej blizu Beltincev zgodila prometna nesreča.

MHA nedelja, 3. avgust 2008 ob 14:49

Čüdno je to ka so na RTVSLO napisali v Veržeju blizu Ljutomera, pod naslovon pa so napisali krej dogodka Beltinci. Sožalje svojcon.

MHA nedelja, 3. avgust 2008 ob 14:59

Dejan je napisal/a:
Ja to majo po vrli novinare svoje fore.

Iz 24ur.com:

Nekaj po deveti uri zjutraj se je v naselju Veržej blizu Beltincev zgodila prometna nesreča.


Za POP se ne čüdin ka so napisali polek Beltincof, da pa sta novinara blo prekmarca.

Makaveli nedelja, 3. avgust 2008 ob 15:34

pod komentari je nehče napisa


v Veržeju je umrl znani mesarski obrtnik M.H. iz Veržeja

Dejan nedelja, 3. avgust 2008 ob 16:15

Ja, sej se ve kdo je bija.

Sožalje sfojcon.

MILAN nedelja, 3. avgust 2008 ob 19:53

ja veko sožalje svojcon pa tistin keri so poznali Mirka

Dejan nedelja, 3. avgust 2008 ob 20:29

Nesreča se je zgodila nekaj po deveti uri zjutraj. 52-letni voznik osebnega vozila Ford Fiesta ni upošteval prometnega znaka o prednosti in je trčil v kombinirano vozilo. 59-letni voznik kombija, ki naj bi le malo pred tem prav tako prevozil stop znak, se je poškodoval tako hudo, da je takoj umrl, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

2. miran72 (03.08.2008 || 12:46:35)
v Veržeju je umrl znani mesarski mojster M. Hanžekovič

MHA ponedeljek, 4. avgust 2008 ob 10:48

Resnična grozljivka na Santoriniju

Tira - MMC RTV SLO

Grški policisiti so na otoku Santorini s strelnim orožjem ranili človeka, ki je obglavil svoje dekle, nato pa z njeno glavo v roki hodil po cesti.

Policijo so poklicali zgroženi prebivalci med turisti zelo priljubljenega otoka. 35-letnega osumljenca so ustrelili po dramatičnem avtomobilskem pregonu, v katerem se je osumljenec zaletel tudi v motoristko in jo hudo poškodoval, ranjena pa je bila tudi njena sopotnica.

Umorjena ženska naj bi bilo dekle osumljenca, bila pa naj bi učiteljica, stara nekaj manj kot 30 let. Pomočnik načelnika policije na otoku je povedal, da se je osumljenec upiral aretaciji, pri tem je z nožem ranil tudi enega policista.

Nato naj bi v policijski avtomobil vrgel glavo svojega dekleta in ukradel policijsko terensko vozilo ter zbežal. Po 400 metrih se je zaletel v motor, na katerem sta bili dve zdravnici, ki ju je vrglo v zrak. Potem je policija začela streljati in osumljenca zadela s petimi naboji. Po besedah ene izmed prič, naj bi se pri tem en naboj odbil od tal in neko žensko zadel v nogo in čeljust.

Oblasti na otoku so še sporočile, da bodo ranjenega osumljenca in tiste, ki so bili pri poskusu njegovega prijetja ranjeni, z letalom prepeljali v Atene.



Ke fse narod ne začija po sfeti Hjooj Totega bi jas do kunca živleja v samico zapra, pa nej tan štindera kej je nareda.

Zvončica ponedeljek, 4. avgust 2008 ob 23:36

Zej nedugo pa sen čitala ka je eden na avtobusi buja sopotnika, m u odrfeza glovo pa hodja z jo med potniki....negi v kanadi je to bilo...se resen pitaš ka se more nekomi v glovi premekniti ka gre to naredi....



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.