Pepek z brega torek, 16. september 2008 ob 13:27

Te do ga na sodniji gvišno oprostili fseh optožb, da de dokoza, ka gre za zaroto proti jemi...

stajerc13 torek, 16. september 2008 ob 13:49

Včeraj ob 14.44 uri se je pri Kopru zgodila prometna nesreča, v kateri je bil huje poškodovan kandidat za voznika motornega kolesa.

16-letni fant z Grintovca je vozil po ulici 15. maja, nasproti pa mu je pripeljal 48-letni voznik osebnega avtomobila iz Prad. Ta je kandidatu izsilil prednost tako, da je kandidat z motorjem trčil vanj in padel.

Motorist je obležal huje telesno poškodovan z zlomljeno levo stegnenico in lažjimi poškodbami po bradi. Odpeljan je bil v bolnico Izola, kjer je ostal na zdravljenju.


Hjooj

MHA torek, 16. september 2008 ob 14:54

Toti se še kumej fči voziti pa je že doba po frštankesli Hjooj

MILAN torek, 16. september 2008 ob 15:19

Hihihi
inštruktor pa lepo v avti pa mikrofon na keblači
pa motorista viči voziti.Glih tak kak dere sladoled
ližeš pa moš šejbo zmes.

stajerc13 torek, 16. september 2008 ob 15:49

London, 15.09.2008, 21:53

Član prve zasedbe legendarne britanske rock skupine Pink Floyd, Richard Wright, je umrl za rakom. Star je bil 65 let. "Družina Richarda Wrighta, ustanovnega člana skupine Pink Floyd, z veliko žalostjo sporoča, da je Richard po kratkem boju z rakom danes umrl," je sporočil tiskovni predstavnik preminulega glasbenika.

Wright je bil eden izmed petih ustanoviteljev skupine. Igral je na klaviature in pisal glasbo za klasične albume kot sta "Dark Side Of The Moon" in "Wish You Were Here". Legendarno glasbeno skupino, ki je zaslovela v žanru psihadeličnega rocka, so ustanovili leta 1964, prodala pa je več kot 200 milijonov albumov po vsem svetu.

http://www.pinkfloyd.co.uk/index.php

V slovo...


Shine on your crazy diamond

Žalosten

stajerc13 sreda, 17. september 2008 ob 11:19

Včeraj zvečer se je v prometni nesreči lažje poškodoval 51-letni mopedist iz Kopra. Vozil je kolo s pomožnim motorjem iz Kopra proti Izoli. Pri Rexu se je izmikal peškama, zavil preveč v desno in padel na skale. Poškodoval si je zapestja, dlani in opraskal čelo. Pravi vzrok padca pa je pokazal alkotest, saj je pokazal 0,59 mg alkohola v litru izdihanega zraka. V bolnici Izola je ostal na okrevanju.
Nosila Doktor Bergla

MILAN sreda, 17. september 2008 ob 16:20

Hihihi
malo je bila pijača malo pa je gleja babe pa je čuhna

prlek1825 sreda, 17. september 2008 ob 20:42

jaz mislim ke so ga babe tak zdelale ke je od sile napiho!Hehe

stajerc13 četrtek, 18. september 2008 ob 11:19

Včeraj ob 20. uri je več patrulj odhitelo na intervencijo v Ankaran. V počitniškem domu so se sprli delavci, ki trgajo grozdje v lokalnih vinogradih.

Štirje Slovaki, ki so imeli prost dan, so to izkoristili za zabavo v gostinskem lokalu. Zvečer so začeli razgrajat in izzivat ostale goste. Kmalu zatem so se sprli in stepli. Štirje so jo skupili, trije od njih so bili tudi lažje poškodovani.

Vsi štirje so dobili položnice, ostale pretepače pa policija še išče.


Hjooj

kobreti petek, 19. september 2008 ob 06:21

S totin trgajon grozdja pa do zaj joko dobro zaslužili, ka do lehko popločali čeke.Ka so se ne sločejno prenajeli grozdja, pa šli ležat na sunce, ka jin je prehitro zavrelo??Slinavi

MHA petek, 19. september 2008 ob 10:48

Kak se nedo nopili, či pa so non stop med goricami. Vepa nemrejo zdržati ka bi bli v goricah pa nič pili.

stajerc13 petek, 19. september 2008 ob 13:47

Včeraj ob 21.20 je voznik, ki je vozil po izolski obvoznici poklical na 113 in sporočil, da pred njim vozeči voznik osebnega avtomobila močno vijuga. Pri tem je tudi trčil v betonski zid. Policisti so osebni avtomobil ustavili na Belvederju in 45-letnemu Štajercu preprečili, da bi ogrožal druge.

Da je alkohol glavni krivec za njegovo vijuganje, je potrdil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,17 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so policisti izrekli globo zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, napisali obdolžilni predlog zaradi nesreče in vožnje pod vplivom alkohola ter ga pridržali do iztreznitve.



ka nede keri misla ka sen jaz to bija...


Hjooj Policej

stajerc13 sobota, 20. september 2008 ob 08:49

Policisti Policijske postaje Koper so dne 18. 9. 2008 ob 16.05 uri v garažni hiši na Krožni cesti v Kopru zaznali kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa z mamili, in sicer prodaje prepovedane droge, heroin. Pri samem dejanju so policisti prijeli dve osebi, in sicer prodajalca, 32-letnega domačina iz Kopra, in kupca, 44-letnega domačina, prav tako iz Kopra.

Na kraju dejanja je bila zoper vpleteni osebi opravljena osebna preiskava brez odredbe sodišča. Pri kupcu so našli in zasegli 0,84 ml tekočine rjave barve ter 0,2 g grudaste snovi rjave barve, za katero se je v nadaljevanju postopka s preliminarnim testom ugotovilo, da gre za prepovedano drogo, heroin.

Pri prodajalcu so policisti še istega dne opravili tudi hišno preiskavo na podlagi odredbe sodišča. Pri preiskavi so mu zasegli pištolo, znamke CZ 100, cal. 9 mm in 34 nabojev. Po opravljenem policijskem zaslišanju je bil 32-letni domačin izpuščen, policisti pa bodo zoper njega podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo zaradi neupravičene proizvodnje in prometa z mamili ter zaradi neupravičene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva.



Policisti Policijske postaje Koper so dne 13. 9. 2008 obravnavali kaznivo dejanje velike tatvine. 24-letni domačin iz okolice Kopra je pred trgovino v Bertokih na posebno predrzen način iz rok 64-letne domačinke iztrgal denarnico, v kateri je imela gospa denar in plačilne kartice. Z dejanjem jo je oškodoval za 140 EUR.

Po prejetem obvestilu so na kraj dogodka nemudoma prišli policisti iz Policijske postaje Koper in iz Postaje prometne policije Koper ter v skupni akciji po približno 10 minutah prijeli osebo, ki je ustrezala opisu storilca, ki ga je predhodno podala oškodovanka.

Policisti so mu odvzeli prostost, mu zasegli denar, v bližini prijetja pa so našli tudi odvrženo denarnico z ostalo vsebino, ki je bila oškodovankina last. Po opravljenem policijskem zaslišanju je bil 24-letni storilec izpuščen, na pristojno tožilstvo pa bo podana kazenska ovadba.

PU Koper

MHA sobota, 20. september 2008 ob 11:48

Tan doli pri vas pa se skos neke dogaja. Policej

Zvončica nedelja, 21. september 2008 ob 00:01

Se vidi ka je Italija blizik....samo ka so ovega revčeka dobili ke se je ša skrit pret domočimi policeji, pa je šteja v miri po storen sračkati pa je resen bilo venda fejst žalostno..hihihihi...

prlek1825 nedelja, 21. september 2008 ob 08:21

bratronec mi je glih včera pravjo za italjane, ki je bijo na misiji na kosovem, pa so bili naši v italjnaski bazi, pa je reko za italjane ke so to modernizirani šiptari kak se obnošajo, jeli pa so same makarone pa še to baje neso bili nikšni, ke so bili nomstop lačni!Hehe

MHA nedelja, 21. september 2008 ob 14:49

Dne 19.9.2008 so italijanski varnostni organi slovenski policiji posredovali obvestilo, da so bili preko noči v Italiji ukradeni delovni stroji - bagri in da se opravlja prevoz teh strojev preko območja R Slovenije v smeri R Madžarske. Posredovali so tudi trenutne koordinate lokacije strojev, ki so jih pridobili s pomočjo GPS navigacije.

Tako so policisti ob 10. uri v Meleh na parkirišču kontrolirali 34-letnega Romuna, ki je vozil tovorni avtomobil, h kateremu je bil pripet polpriklopnik. Vlečno vozilo in polpriklopnik sta registrirana v Romuniji.

Na polpriklopniku je voznik imel naložene tri bagre, znamke KOMATSU, letnik izdelave 2007 in dve lopati za bager.

Policisti in kriminalisti so po preverjanju pri italijanskih varnostnih organih ugotovili, da gre za ukradene delovne stroje, o katerih so nas predhodno obvestili. Skupna vrednost delovnih strojev znaša 125.000 EUR.

Policisti so delovne stroje in lopate zasegli, zoper osumljenega voznika pa bodo podali kazensko ovadbo.


vir: PU Murska Sobota

MILAN nedelja, 21. september 2008 ob 15:03

Hihihi
ja kej jin te cejak krej jemlejo
bor bi nešče dela žimi tan v Romuniji

stajerc13 ponedeljek, 22. september 2008 ob 15:30

Žurnal24 danes piše, da je Bralca iz Lucije pred časom piranska občinska inšpekcija oglobila zaradi nepravilno odvrženih smeti ob smetnjaku; globa je znašala nekaj več kot 41 evrov ter prav toliko še stroški postopka. Redarji so vrečko s smetmi odprli in ga na podlagi najdene pošte kaznovali. So torej naše smeti in osebni podatki, ki jih je mogoče najti v njih javni?

Pooblaščenka: to je dovoljeno
Pravilnost oziroma upravičenost zbiranja podatkov iz smeti je ugotovila tudi informacijska pooblaščenka. „Kopije bančnih izpiskov in telefonski računi, ki so bili zavezani v vreči ob cesti, so v navedenih postopkih uporabljeni kot dokazi, ki jih za ustrezno vodenje postopka občinski inšpektor lahko in mora pridobiti na podlagi zakona o inšpekcijskem nadzoru ter zakona o prekrških,“ ugotavlja informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar.


Odlaganje zunaj posod prepovedano
Bralec žurnala je sicer tudi opozoril, da so smetnjaki pogosto prepolni. Na občini pa so povedali, da se v Piranu smeti odvažajo vsakodnevno, drugod pa po enkrat do dvakrat na teden ter da je po občinskem odloku prepovedano odlaganje odpadkov izven zbirnih posod za odpadke. Razen v primerih občasnega povečanja količin odpadkov, takrat pa morajo biti odpadki v vrečki od Okolja, vse drugo je prekršek. „Skupaj z Okoljem odpiramo vrečke s smetmi in ugotavljamo kršitelje ter uvedemo prekrškovne postopke. Takšen nadzor izvajamo le po Piranu, kjer domnevne kršitelje ugotavljamo tudi na podlagi številke odtisnjene na vrečki z odpadki in na ekoloških otokih po celotni občini,“ je za Žurnal24 razložila Katja Pišot, z občine Piran.

Mislec

MILAN ponedeljek, 22. september 2008 ob 16:57

Hihihi
KE TE PA OBČINARON NE SMRDI DERE PO SMETEH ROVLEJO

tak se dela za lübi krühek....



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.