MILAN sobota, 11. oktober 2008 ob 14:44

Rožica
ja pač nekej ne gre fküper stalno delati nevolo
pa se ti gvera keko si slabega naredja

Zvončica ponedeljek, 13. oktober 2008 ob 00:35

Hja, bog ma duuuuuugo šibo......samo včosik pa je toti nepriljubljeni element tüdi kakšo pametno reka pa nareda.....Kul

stajerc13 ponedeljek, 13. oktober 2008 ob 08:48

Včeraj ob 16.25 so bili policisti obveščeni, da je zagorel kamion v starem Jagodju, kjer so se trije fantje igrali. Policisti so ugotovili, da so na praznovanju 13-tega rojstnega dne mladostniki najprej igrali nogomet, nato pa šli malo naokoli. Pri tem je eden od njih doma brez vednosti staršev vzel večjo petardo, ki je ostala od novega leta. To so nato na sosedovi njivi v starem Jagodju aktivirali. Pri tem je prišlo do vžiga, zgorelo pa je cca 400 m2 trave, kanel in grmičevja in star neuporaben kamion, last soseda. Na kraj je prišla mati enega od otrok, ki je prevzela vso odgovornost za škodo. Staršem otrok je bil izdan plačilni nalog po zakonu o uporabi pirotehničnih sredstev.

Piranski policisti so pridržali razgrajača, ki je kršil javni red pred lokalom Glow v Portorožu. Prometni policisti so pridržali pijanega voznika, ki je napihal 0,66 mg/l alkohola, kozinski policisti pa so pridržali mladeniča iz okolice Pirana, ki je napihal 0,72 mg/l alkohola. Zjutraj so Koprčani pridržali še enega. 31 letni mladenič iz Ocizle je bil na policijski postaji, po postopku pa so ga spustili domov. Mladenič je pred policijsko postajo izruval koš za smeti in ga hotel vreči v steklena vrata. To mu je preprečil policist, ki ga je nato vklenil. Mladenič se je nato zmuznil in s zaletel v pomična vhodna vrata in jih poškodoval. Pridržali smo ga in ovadili za kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari.

Izolski policisti so ponoči ustavili avtomobil, v katerem sta bila dva Romuna. Pri sebi sta imela manjšo količino mamila hašiš, katero so jima zasegli. Oba so denarno kaznovali. Vozniku smo odredili strokovni pregled, ko bo znan rezultat, bodo primerno ukrepali.


Strelec

MHA ponedeljek, 13. oktober 2008 ob 09:34

Zvončica je napisal/a:
Hja, bog ma duuuuuugo šibo......samo včosik pa je toti nepriljubljeni element tüdi kakšo pametno reka pa nareda.....Kul

Meni se je v glovnen zamera, ker je san klibüva koroškin Slovencon, pa zavolo tistih dvojezičnih tobel skoka neke okrok. Še nejbol pa me je sfada, ko smo dobili evre, kak je skoka zavolo tistega kamna, ke ga momo na sfojih evrih, ka ga pre nesmimo meti kamna gor.

Zvončica torek, 14. oktober 2008 ob 00:53

Veš kej....sen to že dostikrot tuhtala kak so naši zamejci "za mejo" prišli......pa si včosih tüdi mislin ka so si sami krivi ka so tan ke so, pa ka mojo tote probleme (no, če bi bili prinas pa bi meli še hüjše glede egsistence, da tan le neso tak bogi kak smo večinoma mi tü).....predniki so se odločili tak....ne za nos....Neee

Nela torek, 14. oktober 2008 ob 01:09

Glih sem stela v cejtingah, ka je mesecno ploco dobiva 16.320€. Haa Pa kaksne peneze de zej zena herbala, ki je nekda tudi v politiki bila. Je pa tak, lidje z jegovega okolja so ga fest radi meli, racunajo ogromno mnozico lidi na pogrebi, taka so ze steli zadnje slovo meti v stadioni, ka bi te vsi notri pasali. Bila pa sem presenecena ko se prestela, da de ga nadomestija komaj 27-letni (Stefan Petzner).

MILAN torek, 14. oktober 2008 ob 08:29

Slikam
meja sen priliko biti z jin por krot pa je mej aprovo karizmo
fsi so se okoli jega motali.Pa tüdi Slovensko je guča resen za
rajo je bija provi.Politika pa je drüga stvor

MHA torek, 14. oktober 2008 ob 10:07

Že nekda je bila Avstrija pred nami, pa še zej je, zato pa so se ovi odločili za Avstrijo, je pa škoda ka smo zavolo tega zgübili falat Slovenije.

stajerc13 torek, 14. oktober 2008 ob 20:26

Včeraj ob 19.35 uri so na 113 poklicali iz Piranskega hotela, kjer je receptor prijel roparja. Policisti so ugotovili, da je 26-letni domačin vstopil v hotel in receptorju pod nos pomolil listek z napisom, da gre za rop. Da bi dokazal resničnost svoje namere je v roki držal še pištolo.

Ko je receptor ugotovil, da gre za imitacijo pištole, mu jo je iztrgal iz rok, ropar pa se je pognal v beg. A ne za dolgo, saj ga je receptor v prijel predverju in zadržal do prihoda policistov. Mladeniča bodo policisti kazensko ovadili.


Hjooj Predam se Lovimo

Zvončica sreda, 15. oktober 2008 ob 01:18

To bi bilo dobro poglednoti v živo.....mali se je venda kej s toga nafčja....A-A

MHA sreda, 15. oktober 2008 ob 10:23

Joj, toti pa ali je plitvi, na listeki mu je ša pokoza ka gre za rop. Hjooj Butl Buum

stajerc13 sreda, 15. oktober 2008 ob 11:49

pomojem je biu receptor Chuck Norris



Boksar PištolaNa zadnje urejal: stajerc13, dne: sreda, 15. oktober 2008 ob 10:49

stajerc13 petek, 17. oktober 2008 ob 08:09

Policisti Policijske postaje Kozine so pri delu na področju odkrivanja in preprečevanja kaznivih dejanj ter prekrškov s področja zlorabe prepovedanih drog prišli do informacije, da naj bi se v gozdu med naseljema Hrpelje in Tublje nahajal nasad indijske konoplje, iz katere se lahko pridobiva prepovedana droga marihuana.

V nedeljo, 12. 10. 2008, so pri pregledu navedenega območja dejansko odkrili manjši nasad indijske konoplje, in sicer ravno v trenutku, ko je nasad pridno zalival 43-letni moški iz Kopra. Sadike rastlin, skupaj 36 kosov, v višini od 150 do 200 cm, so bile zasežene.

Osumljencu, ki dejanja ni zanikal, je bila odvzeta prostost. Na naslovu njegovega bivališča je bila po pridobljeni odredbi sodišča opravljena še hišna preiskava. Pri tem je bila najdena in zasežena še manjša količina zdrobljene in posušene rastline, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Snov je bila poslana na analizo.

Zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa z mamili po 196. členu Kazenskega zakonika bo zoper 43-letnega Koprčana podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.




POLICIJSKA UPRAVA KOPER


Vuuhuu

MHA petek, 17. oktober 2008 ob 10:58

Letos sen že porkrot vida kak so se po Lotmerki pelali policiski avti pa civilni đip s prikolico puno "rastlin".

Nela petek, 17. oktober 2008 ob 13:56

MHA je napisal/a:
V prometni nesreči umrl Jörg Haider
Avstrija pretresena


Dunaj - MMC RTV SLO

Avstrijo je pretresla novica, da se je v zgodnjih sobotnih jutranjih urah v prometni nesreči smrtno ponesrečil koroški deželni glavar Jörg Haider.

Po besedah policije je izgubil oblast nad vozilom, to se je nato večkrat prevrnilo, Haider pa je zaradi hudih poškodb glave in prsnega koša umrl na kraju nesreče.

Glavni tajnik Haiderjevega Zavezništva za prihodnost Avstrije, Stefan Petzner, piše na strankini spletni strani: "To je za nas kakor konec sveta."

Nesreča se je zgodila nekaj pred 1.30 zjutraj na Rožanski cesti na jugu deželne prestolnice blizu naselja Ilovje (Laimbichl). Haider je bil v službenem vozilu brez sopotnikov. Tik pred nesrečo naj bi prehitel drugo vozilo, katerega voznica naj bi tudi poklicala policijo.

Pokojni deželni glavar se je vračal domov; konec tedna je načrtoval veliko zabavo ob 90. rojstnem dnevu svoje matere. Haider za seboj zapušča ženo in dve odrasli hčeri.

Avstrijski odzivi na Haiderjevo smrt
Avstrijski predsednik Heinz Fischer je ob novici izrazil "globoko prizadetost", Haiderjevi družini pa izrazil sožalje. Smrt Haiderja je označil za "nedoumljivo" in "človeško tragedijo". Tudi zvezni kancler Alfred Gusenbauer (SPÖ) je izrazil "globoko prizadetost", družini Haider pa izrazil sočutje.




Več slik -> klik


O toten pa so ze vsaki den po 10 strani pisali v cejtingah. In zej svabi porocajo, ka bi pred kak je hmrja nej bija v bari za pedre (ze se vsi pitajo, ce je bijo topel), hrvoti porocajo o sobotazi, kao ka so ga steli bujti, a avstrijci pa pisejo, ka ne vejo ki je bijo zodjo vuro pred nesreco. Hjooj

Vsi pa porocajo isto, ka bi nej spijo 1 liter vodke. Heoa

Dejan petek, 17. oktober 2008 ob 14:19

To se je že dugo gučalo, ka bi nej bija topel. F krvi pa je meja 1,8 promila alkohola, pela pa se je 142 km/h, tan kak je omejitef šla iz 70 na 50. Bija je navoden gnoj od človeka, privrženec hitlera, neje meja pojma o zgodovini, sfojo politiko je vodja na način, ka je zastrašüva pa v drek riva manjšine, ... Avstrijci pa ga zej častijo kak boga pa pol Avstrije do pu jen poimenüvali...

stajerc13 petek, 17. oktober 2008 ob 16:20

Dejan je napisal/a:
To se je že dugo gučalo, ka bi nej bija topel. F krvi pa je meja 1,8 promila alkohola, pela pa se je 142 km/h, tan kak je omejitef šla iz 70 na 50. Bija je navoden gnoj od človeka, privrženec hitlera, neje meja pojma o zgodovini, sfojo politiko je vodja na način, ka je zastrašüva pa v drek riva manjšine, ... Avstrijci pa ga zej častijo kak boga pa pol Avstrije do pu jen poimenüvali...

vse si poveda Dejan....tak ka replike nega....
točno to je bija,,,Kozlam na jega...

MHA nedelja, 19. oktober 2008 ob 14:16

Avstrici ga res hfolijo, kak da bi neven ke bija, pa še pol Avstrije bi poimenüvali po jen Butl Naši Slovenci v Avstriji pa so si odehnoli...

Dejan nedelja, 19. oktober 2008 ob 19:38

Sej nekše razlike verjetno nede. Na jegoven pogorišči še lehko zrosejo hüši fanatiki, kak je on som bija. Avstrija še pač neje posprovila s svojo zgodovino, tak ka je to na primer Nemčija.

MHA nedelja, 19. oktober 2008 ob 19:43

Verjetno res ne, mo vidli kakši de toti, keri ga je nadomestja, baje je nekši mlodi.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.