MILAN petek, 24. oktober 2008 ob 08:48

Hihihi ja venda sta mela kakše medsebojne stike kak se provi

stajerc13 petek, 24. oktober 2008 ob 09:09

Policisti Policijske postaje Koper so bili 21.10.2008 nekaj minut pred 19.00 uro obveščeni, da je v trgovini v Semedeli prišlo do ropa.

Z zbranimi obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je storilec 21.10.2008 ob 18.50 uri prišel v trgovino, pristopil do blagajne in ukazal zaposleni, da mu izroči denar, svojo grožnjo pa je podkrepil z okrvavljeno injekcijsko iglo v roki. Zaposlena se je grožnje ustrašila in se nekoliko oddaljila od blagajne. Storilec je nato z rokama iztrgal predal blagajne ter z denarjem in karticami za polnjenje telefonskih računov zbežal iz trgovine.
Storilec si je tako protipravno prilastil nekaj več kot 1.000,00 EUR gotovine.

Policisti so z nadaljnjim zbiranjem obvestil in dokazi ugotovili, da je storitve dejanja ropa osumljen 22 letni domačin iz okolice Kopra, pri kateremu so tudi našli in zasegli del plena. Prav tako so ugotovili, da je imel tudi pomagača, 20 letnega Izolana, ki mu je pomagal po ropu skriti del ukradenih predmetov, ki so mu bili v nadaljevanju tudi zaseženi.

Policisti bodo zoper oba osumljena podali kazensko ovadbo.

PU Koper
Strelec

MHA petek, 24. oktober 2008 ob 21:16

Ob 09.00 uri je voznica osebnega avtomobila izven naselja Radomerje zapeljala na nasprotni del smernega vozišča in oplazila nasproti vozeče vozilo. Nato je zapeljala v obcestni jarek, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznica je utrpela lahko telesno poškodbo in bila z reševalnim vozilom odpeljana v murskosoboško bolnišnico. Materialna škoda na vozilih znaša 2.100 EUR.

vir: PU Murska Sobota

Dejan petek, 24. oktober 2008 ob 21:34

Nela je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
To se je že dugo gučalo, ka bi nej bija topel.

Petzner: 'Haider je bil moški mojega življenja'

Po tem, ko je Jörg Haider umrl v prometni nesreči, je novi predsednik Gibanja za prihodnost Avstrije Stefan Petzner povedal, da sta bila s Haiderjem povezana na poseben način. Petzner je namreč v čustvenem intervjuju na avstrijskem radiu priznal, da sta imela s pokojnim homoseksualno razmerje.

"Moral sem iti k njemu," se Petzner spominja trenutkov, ko je izvedel za tragično nesrečo in pohitel v bolnišnico. "Imela sva poseben odnos, ki je presegal prijateljstvo. Jörg in jaz sva bila povezana na res poseben način. On je bil moški mojega življenja."

Petzner je v istem intervjuju priznal tudi to, da je Haiderjeva žena Claudia vedela za njuno razmerje in da mu ni nasprotovala. "Ljubila ga je kot ženska. On je njo ljubil kot moški. Jaz sem ga ljubil na popolnoma drugačen in svoj način. Razumela je to."

Osramočeni strankarski veljaki so ob tem prepovedali in odpovedali vse prihodnje Petznerjeve intervjuje, vendar pa niso mogli preprečiti ponovnega predvajanja tega.

Petzner ni več predsednik Gibanja za prihodnost Avstrije.


Tak pa je le prizno, da sta obo pedra, zato pa so ga tudi odslovili ze z stranke.


Haidera še niti pokopali neso Hjooj Venda čokajo, ka de grota na hrüst Lačen

Video 24ur.com

Jernej sobota, 25. oktober 2008 ob 00:42

....na kunci bojo zaro te otpelali kapelico Alt St.Michael obcina Feistritz/Bistrica im Bärental.
Polek slovenske meje. Zdaj se morejo nasi Slovenci na Avstrijsken korosken gor postaviti!

"Zdaj de cas Slovencov nazaj prisel"

Knežji kamen

stajerc13 četrtek, 30. oktober 2008 ob 11:03

Včeraj ob 13.00 uri so koprski policisti, pred pokopališčem v Kopru, ustavil 33 letnega Ankarančana, ki je vozil osebni avtomobil znamke Rover 416.

Voznik je kazal znake vpliva mamil, zato so mu odredili strokovni pregled, ki pa ga je odklonil. V skladu z zakonom o varnosti cestnega prometa so mu odredili pridržanje. Avto, ki je last voznikovega očeta, so mu zasegli zaradi več kot treh hujših kršitev cestnega prometa, ki jih je storil v zadnjih dveh letih



Vuuhuu

stajerc13 četrtek, 30. oktober 2008 ob 12:35

Danes, nekaj minut pred 10. uro so bili na 113 obveščeni, da so v enem izmed koprskih servisov pod avtomobilom stranke našli sumljivo napravo, ki bi lahko bila bomba. Policisti so območje zavarovali in trenutno čakajo na tehnike iz Ljubljane.

Več sledi.

Buum Khmm


Danes, nekaj minut pred 10. uro so bili na 113 obveščeni, da so v enem izmed koprskih servisov pod avtomobilom stranke našli sumljivo napravo, ki bi lahko bila bomba. Policisti so območje zavarovali in trenutno čakajo posebno pirotehnično enoto iz Ljubljane.

Po poročanju Radia Capris naj bi šlo za avtomobil znamke Audi Q7, last nekega podjetnika iz Ljubljane. Nekateri očividci dogodka pravijo, da gre verjetno za zelo resno stvar, kajti omenjeni podjetnik naj bi se pri svoji dejavnosti srečeval tudi z delikatnimi situacijami in problematičnimi osebami.

Več sledi.
ButlNa zadnje urejal: stajerc13, dne: četrtek, 30. oktober 2008 ob 12:02

MHA četrtek, 30. oktober 2008 ob 13:15

Pred kak do ovi z Lublane prišli je lehko že pol KP v lüfti.

MHA četrtek, 30. oktober 2008 ob 14:11

Je blo ze po poročilih, ka so že bombo deaktiverali, blo pa bi nej 2 kili plastičnega eksploziva gori. Avto pa je bija last podjetja VIP varovanje. Mislec

Dejan četrtek, 30. oktober 2008 ob 14:44

V avtomobilu v Kopru našli bombo

Kraj dogodka zavarovali policisti

Črna kronika, pred eno uro
Koper - MMC RTV SLO

V prodajnem centru Porsche v Kopru so delavci v podvozju avtomobila, pripeljanega na servis, odkrili eksplozivno telo, najverjetneje bombo.

Policisti so kraj dogodka zavarovali, poleg policije pa so v pripravljenosti tudi gasilci.

Kdo je avtomobil znamke audi Q7 pripeljal na servis in kdo je lastnik avtomobila, še ni znano, neuradno pa naj bi bil avtomobil v lasti zasebne agencije za varovanje VIP.

Eksplozivno telo so odkrili delavci, potem ko so avtomobil dvignili. Pri pregledu podvozja so našli kvadratno škatlo, prelepljeno z izolirnim trakom, ki so jo, po poročanju Radia Slovenija, prepoznali kot eksplozivno telo, zato so poklicali policijo.


Balkan gre nazej k nan.

Zvončica petek, 31. oktober 2008 ob 01:36

Toti mehanik pa je bija joko pameten ka je to skapera ka je odspodi....toti VIP šef pa je ali meja srečo, čeglih celi smrdi po mafijskih poslih (keko s poročil skapiran).....

MHA petek, 31. oktober 2008 ob 11:25

Vajenec je reka ka to pozna iz filmof. Či bi tista bomba eksploderala, bi pre celo avto hišo zravnalo pa še vse avte na parkplaci bi vničilo - so res meli veko srečo. Ali pa si še je ge toti šefek bombo son gor da, ka bi blo te viditi ka ga če nešče pospraviti, neven zake je te ša na servis iz LJ v KP, takak da v LJ nebi meli avdijov servis. Mislec

MILAN petek, 31. oktober 2008 ob 15:32

Hjooj
veš ka je tan več vode pa bi lehko gasili če bi tak fest počilo kak je ovi vajenec reka
venda je samo reklama za servis pa nič drügega

stajerc13 ponedeljek, 3. november 2008 ob 21:23

Včeraj ob 8.20 uri so na 113 sporočili, da se pretepata dva vinjena moška v enem od lokalov v Ankaranu. Policisti so zaradi suma nadaljevanja s prekrškom odredili pridržanje za 34 in 17 letnega Koprčana.

Starejši je bil denarno kaznovan, mladoletni pa se bo srečal s sodnikom za prekrške. Med prevozom na policijsko postajo sta razbila notranja vrata intervencijskega vozila. Prislužila sta si še ovadbo za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.


Glaž Hihihi

stajerc13 ponedeljek, 3. november 2008 ob 21:27

V nedeljo, 2. novembra 2008 ob 23.20 uri, so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe ustavili tujega državljana, 34-letnega Romuna, ki je vozil kombinirano vozilo znamke Mercedes Sprinter in sicer iz Italije proti Sloveniji. Na tem vozilu je imel naloženo motorno kolo znamke KYMCO, PEOPLE. Policisti so vozilo ustavili Sežani.

Pri kontroli po operativnih evidencah je bila preverjena registrska številka, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je vozilo vpisano v evidencah kot ukradeno oziroma izgubljeno 1. novembra 2008 v Italiji. Voznikov sopotnik, državljan Romunije, je v kontrolo izročil prometno dovoljenje motornega kolesa. Preko OKC PU Koper je bil obveščen urad SIREN, ki je potrdil veljavnost razpisanega ukrepa, ter odločil, da je potrebno vozilo zaseči. Policisti so obvestili tudi Okrožnega državnega tožilca, ki je naročil, da je potrebno vozilo zaseči in ga vrniti lastniku. Podano je bilo tudi poročilo za kaznivo dejanje Zatajitve.

Isti dan ob 9.00 so policisti PPIU na Škofijah ustavili 53 letnega državljana Italije s Fiat Puntom, sive barve. Po operativnih evidencah je bila preverjena registrska številka vozila, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je vozilo vpisano v evidencah kot ukradeno oziroma izgubljeno 2. avgusta 2008, razpisnik pa je država Italija.Voznik je v kontrolo izročil prometno dovoljenje osebnega vozila. Primerjani so bili podatki vpisani v prometnem dovoljenju in številka šasije na vozilu, ki so se ujemali. Preko OKC PU Koper je bil prav tako obveščen urad SIREN, ki je ponovno potrdil veljavnost razpisanega ukrepa, in naročil, da je potrebno vozilo zaseči. Obveščen je bil tudi okrožni državni točilec, ki je naročil, da je potrebno vozilo zaseči, ter ga vrniti lastniku. Policisti so tudi v tem primeru podali poročilo za kaznivo dejanje Zatajitve po 208. členu Kazenskega zakonika Republike Slovenije.

PU Koper



Panika Vudri

MHA ponedeljek, 3. november 2008 ob 21:57

stajerc13 je napisal/a:
Včeraj ob 8.20 uri so na 113 sporočili, da se pretepata dva vinjena moška v enem od lokalov v Ankaranu. Policisti so zaradi suma nadaljevanja s prekrškom odredili pridržanje za 34 in 17 letnega Koprčana.

Starejši je bil denarno kaznovan, mladoletni pa se bo srečal s sodnikom za prekrške. Med prevozom na policijsko postajo sta razbila notranja vrata intervencijskega vozila. Prislužila sta si še ovadbo za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.


Glaž Hihihi


Te so še jidva sküp v eni marici pelali Hjooj Ka sta se še te podočki v avti rezala.

Zvončica torek, 4. november 2008 ob 01:09

Eh nesta venda mela cejta da jidva je sen pa to po marici pokotovalo......no, hm....pa neje klicna 112?

stajerc13 torek, 4. november 2008 ob 10:30

Policisti policijske postaje Koper so bili konec oktobra obveščeni o dveh požarih v naselju Pobegi. V obeh primerih so bili tarča požarov smetnjaki na avtobusnem postajališču na začetku naselja in za zadružnim domom. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da gre za nameren požig, zaradi česar so policisti začeli z zbiranjem obvestil v smeri suma storitve kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari po 224. členu Kazenskega zakonika Republike Slovenije.

Z zbiranjem obvestil so policisti prišli na sled storilcem, štirim mladoletnikom, starim od 15 do 17 let, ki so v obeh primerih s pomočjo gorljive tekočine zanetili požar na osmih smetnjakih, od katerih jih je sedem pogorelo v celoti, eden pa je bil toliko poškodovan, da je neuporaben.

S tem so storilci oškodovali javni zavod Komunalo Koper za 2.400 evrov. Zoper znane storilce bo na Okrožno državno tožilstvo Koper podana kazenska ovadba.

Hjooj Piroman

MHA torek, 4. november 2008 ob 10:41

Zvončica je napisal/a:
hm....pa neje klicna 112?

112 je za reševalce, gasilce pa za ostalo reševalno pomoč, 113 pa so san policeji.

MHA torek, 4. november 2008 ob 11:01

V koprskem pristanišču našli 12 ton cigaret

Koper - MMC RTV SLO/STA

Cariniki so v koprskem pristanišču pri pregledu tovora na eni izmed ladij našli 8,27 milijona cigaret znamke Richman v 827 škatlah s skupno težo 12 ton.

Koprski cariniki so ob pregledu tovorne dokumentacije ladje Lantau Beach, ki je prispela iz Združenih arabskih emiratov, opravili analizo tveganja in se odločili za pregled enega izmed 109 raztovorjenih zabojnikov, v katerih naj bi bile računalniške mize. Odkrili so, da je bilo nekaj miz le na vrhu zabojnika, globlje pa se je skrivala pošiljka cigaret, namenjenih na Madžarsko.

V zadnjih tednih je bil to že drugi večji zaseg cigaret iste znamke, saj so konec septembra odkrili nekaj manj kot šest ton oziroma 4 milijone cigaret, ki so bile na enaki poti.


12 ton čikof Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.