stajerc13 torek, 4. november 2008 ob 13:58

Piranski policisti so včeraj na Valeti ustavili osebni avtomobil znamke Hyundai Lantra, ki ga je vozil 45-letni moški iz Seče.

Pred tem so vozilo opazili že v Izoli, saj je imel nameščeni dve različni registrski tablici. Policisti so ugotovili, da vozilo ni registrirano in da je odjavljeno iz prometa.

Zadeva z registrskima tablicama se še preiskuje, saj obstaja verjetnost, da sta ukradeni. Vozniku je bil napisal plačilni nalog za približno 1000 evrov. Kot kaže pa bo sledila tudi kazenska ovadba.


Policej Bogi bogi

MHA torek, 4. november 2008 ob 14:47

Kak je kej ze s totimi kaznimi po 1000€, plačüvlejo to kej lidje?

stajerc13 torek, 4. november 2008 ob 15:03

MHA je napisal/a:
Kak je kej ze s totimi kaznimi po 1000€, plačüvlejo to kej lidje?

to pa ti nebi zna povedati..Hmm
mislin pa ka se more pločati na bilo kakšni načinŽalosten
al pa te zaprejo,te pa kdo te pistijo pa glih tak moreš pločatiHud
pred si lehko odslužja,ze pa so toti zakon skinoli....ze bodo pa sprejeli zakon ka boš ša delat vun kakšnemi kiparke puca ali ke podobnega...Pisk Mislec

MHA torek, 4. november 2008 ob 15:11

Pret, ko so še kazni malo nižje ble, že te so lidje ne plačüvali, taka neven kak je ze. Mogli bi meti statistiko, za keko € so policeji kazni znapisali, pa za keko € so jih pločali.

Zvončica sreda, 5. november 2008 ob 01:01

Mislin ka jih dosti zahtevle sodno varstvo....te pa se ne ploča. To sen zgruntala gda sen že pločala kazen za našega pokafca ke je ne meja osebne polek.....samo če bi pret znola za toto možnost bi jo ziher izkorstila.Hjooj

Nela sreda, 5. november 2008 ob 13:01

Glih sem glejala po porocilih, ka je gnes 20 lidi zgorelo v avtobusi v Nemciji, taka jih niti ne prepoznajo, neke pa se jih je uspelo resiti. Neee Zacelo pa je goreti zato, kej je eden od potlikov na skirvej kadija na WC-ji.Butl In se kesne vse vuzgalo, zodja vrota so se zablokerala, taka so samo tisti lidje keri so napre sedeli, lehko vujsli. Khmm

MHA sreda, 5. november 2008 ob 15:32

Sen vida pret podočki na poročilih. Ka pa so te ne šejb spotrli, sej pa je tisti hamer obvezen v avtobusih, šofer sicer pre je neke šejb spotrja.

stajerc13 petek, 7. november 2008 ob 10:17

Iz policijske uprave Koper so na včerašnji tiskovni konferenci nekaj primerov, ki so jih raziskali v zadnjem času.
Med njimi je primer dveh slovakov, starih 31 oziroma 22 let, ki sta ropala prostitutke. Minuli mesec sta slovaka se zmenila preko telefona z neko prostitutko v bungalovu v okolici Kopra. Potem ko sta se dogovorila za spolno storitev sta spremenila načrte. Z lepilnim trakom sta prostitutko zvezala z lepilnim trakom ter ji prilepila usta. Ukradla sta ji najmanj 800 eurov in šest(!) mobilnih letefonov. Naslednji dan sta vajo ponovila z drugo nesrečnico, ki je bila oškodovana za 200 eurov. Kriminalisti so zoper roparja spisali kazensko ovadbo za dve dejanji, za kateri je predpisan zapor od enega do deset let.


Panika Boksar Bejba

stajerc13 petek, 7. november 2008 ob 11:06

Včeraj dopoldne se je v Luciji zgodila prometna nesreča.

58 letni voznik je vozil avtomobil od Portoroža proti Luciji. Takrat sta cesto pravilno prečkali starejši turistki iz Avstrije. Voznik se ni uspel ustaviti in je eno zbil, drugo pa oplazil. Obe so odpeljali v bolnišnico Izola, kjer so ugotovili, da sta lažje poškodovani.

Povzročitelja bo kaznoval prekrškovni organ, kaznovali pa bodo tudi lastnika terenskega vozila, ki je parkiral tako, da je voznik peški prepozno opazil.



Zbesna Hjooj

MHA petek, 7. november 2008 ob 15:16

stajerc13 je napisal/a:
Ukradla sta ji najmanj 800 eurov in šest(!) mobilnih letefonov.Panika Boksar Bejba

Šest mobitelof Hjooj Pa ke je tota lodala delati, či je mela šest telefonof Hjooj

stajerc13 ponedeljek, 10. november 2008 ob 11:26

Včeraj okoli 19.00 ure je 33-letni Koprčan hotel na silo vlomiti v eno od stanovanj na Krožni ulici v Kopru. Ker mu skozi vhodna vrata ni uspelo priti v notranjost, je v 3. nadstropje hotel splezati po žlebu, vendar mu je na višini okoli 10 metrov spodrsnilo, nakar je omahnil v globino in se hudo telesno poškodoval. Z vozilom PHE je bil odpeljan v Bolnico Izola.


Hjooj Butl Glaž

MHA ponedeljek, 10. november 2008 ob 12:25

Z višine desetih metrof je opa, pa preživja. Supermen

stajerc13 ponedeljek, 10. november 2008 ob 12:35

tak so napisali....zgleja ka je pred ten dobro Martinovanje opravja...Vino
je meja več sreče...

Doktor Nosila

Zvončica torek, 11. november 2008 ob 23:50

ja, z alkecon v teli si bole "gumijasti"Hahaha

MHA sreda, 12. november 2008 ob 13:02

Poginil za 20 evrov

Murska Sobota, 12.11.2008, 11:10 | Š.Z.

50-letnik se je naveličal psa in prosil 15-letnika, naj ga pokonča. Mladoletnik je žival odpeljal v gozd ob Dokležovju in jo pretepel s palico. Ko je na kraj prišel veterinar, je kužka lahko le še uspaval.

17. septembra je murskosoboške policiste poklical anonimnež, ki je v gozdu v bližini Dokležovja opazil hudo poškodovanega večjega psa mešanca, ki je bil z verigo privezan k drevesu. Policisti so odšli na kraj in našli še živega psa, na katerem so bile vidne sveže rane in podplutbe, ki so nastale zaradi udarcev z leseno palico. Na kraj so poklicali veterinarja, ki je pretepenega mešanca zaradi obsežnih ran uspaval.

Kuža je umrl, ker se ga je 50-letni lastnik naveličal. 15-letnika je prosil, naj psa pokonča, za uslugo pa mu je plačal 20 evrov. Mladoletnik je psa na verigi odpeljal v bližnji gozd, ga zavezal k drevesu in ga grobo pretepel s palico. Med tepežem je kuža izgubil zavest, 15-letnik pa je mislil, da je poginil, zato je odšel.

Zaradi suma kaznivega dejanja mučenja živali bodo zoper oba osumljenca podali ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti. Če bosta spoznana za kriva, jima grozi zapor do enega leta.


Zake so napisali, če bosta spoznana za kriva, či ta totega dejanja oproščena te pa tüdi. Pa kazen je san eno leto resta, pa še te se tak dugo štükajo ka dobi pogojno. Za takše stvari pa bio ja mogle biti ostrejše kazni, pa še neke sto vür koristnega dela v zavetišči.

Dejan sreda, 12. november 2008 ob 13:44

Adijo pamet. Toga pa resen ne prenošan, či keri z živolmi tak dela. Toti človik neje vreden, ka hodi po toten sveti... Žalostno je to, ke si lidje fse ne zmislijo Žalosten

Zvončica četrtek, 13. november 2008 ob 00:27

Pa enkrat so že nekaj s totih krejov prekmurskih poročali ka je nehče v vrečki v nekšo jamo vrga žive pasje mladičke......toti lidje ke tak delajo z živolmi pa so resen provi poden od človeka...Butl

Nela četrtek, 13. november 2008 ob 00:42

To te buje. Butl Nevem kaksno srce mo te toti clovik, ka to lehko naredi. Totega 15-letnika pa bi tudi rada vidla........ Hamer bogi pes res. Žalosten

stajerc13 četrtek, 13. november 2008 ob 16:01

Zvečer je nekdo v Strunjanu odvil vijake kolesa na osebnem avtomobilu in avto pustil na dvigalki. To ni opazila 58-letna lastnica, ki se je hotela z avtom odpeljati. Ni pa prišla daleč, saj ji je kolo takoj odpadlo, ob tem pa je bila na vozilu povzročena še dodatna škoda.

Hahaha Vuuhuu

Zvončica četrtek, 13. november 2008 ob 22:36

Kak je te ne preštimala ka avto malo čüdno "stoji"Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.