Dejan četrtek, 13. november 2008 ob 22:45

Ženska pač Hihihi

MHA petek, 14. november 2008 ob 08:59

Ali pa una tüdi malo čüdno stola. Mislec Glaž

Nela petek, 14. november 2008 ob 12:15

Hja, babe pac.... Hihihi

Zvončica sobota, 15. november 2008 ob 00:40

Nela ženske moremo stalno vküper držati pa nej je kak šte......no, ve moškemi bi se to glih tak lehko zgodilo.Raketa

MHA sobota, 15. november 2008 ob 11:06

Pridržanih pa je bilo dvanajst voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola in en voznik osebnega avtomobila, ki so mu zaradi večkratnih kršitev predpisov zasegli tudi vozilo, danes pa bo obravnavan na sodišču za prekrške.

vir: PU Murska Sobota

13 lidi so spozaprli Hjooj Tak treba, fse pijonce doj s ceste na hladno djati.

Zvončica nedelja, 16. november 2008 ob 00:31

To je premalo....mogli bi odribati kakših por vür dela pri tistih ke so zavolo takših trotov invalidi....pa še eno oring prizorišče nesreče bi jin predvajala tak eno vüro....te bi za en cejt zaleglo....venda

stajerc13 ponedeljek, 17. november 2008 ob 14:49

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Koper so pri opravljanju del in nalog na poljski poti v Ankaranu 17. septembra 2008 odkrili skrivališče prepovedanih drog. Na podlagi prvih zbranih ugotovitev je bil na kraju najdbe opravljen ogled kraja kaznivega dejanja, z namenom zavarovanja sledov kaznivega dejanja.

Z ogledom kraja kaznivega dejanja so ugotovili, da je neznanec v odprtino lesene lope shranil dva PVC zavoja oblepljena z lepilnim trakom, vse skupaj pa zavil v več PVC vrečk in brisačo. Snov iz obeh najdenih zavojev je bila preliminarno testirana, pri tem pa so testerji pozitivno reagirali na prepovedano drogo heroin.

Po opravljenem ogledu kraja kaznivega dejanja in zavarovanju številnih materialnih sledi, ki jih je za seboj pustil do takrat še neznani storilec, sta bila zavoja s heroinom dostavljena v pregled in analize na Center za forenzične preiskave, GPU UKP. Center za forenzične preiskave (CFP) v Ljubljani je opravil preiskavo in analizo obeh zavojev s heroinom. Ugotovljeno je bilo, da se v obeh najdenih zavojih nahaja skupno 216,95 grama prepovedane droge heroin.

Na podlagi zahtev Sektorja kriminalistične policije iz Kopra, so na Centru za forenzične preiskave analizirali tudi zavarovane biološke sledi z zavojev heroina, pri tem pa izločili DNA profile več oseb, ki so bile v stiku s prepovedano drogo. Iz obstoječe baze profiliranih storilcev kaznivih dejanj je CFP izločil 27-letnega ankarančana z začasnim prebivališčem na območju UE Piran, ki je na zavojih heroina pustil svoje sledi.

Po potrjenih preiskavah CFP GPU UKP so kriminalisti SKP PU Koper pričeli z aktivnostmi za izsleditev osumljenca, z namenom odvzema prostosti zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa z mamili po 196 členu Kazenskega zakonika Republike Slovenije. Osumljeni je bil nato 10.11.2008 v večernih urah izsleden in prijet na območju Ankarana. Na naslovih bivanja osumljenega ter v vozilih, ki jih uporablja osumljeni so bile na podlagi odredbe Okrožnega sodišča iz Kopra naslednji dan, torej 11.11.2008, opravljene hišne preiskave. Pri hišni preiskavi je bila osumljenemu zasežena še manjša količina prepovedane droge konoplja.

Osumljeni je bil s strani policije že obravnavan za raznovrstna kazniva dejanja. Bil je kazensko ovaden za dve kaznivi dejanji Izsiljevanja po 218. čl. Kazenskega zakonika Republike Slovenije (v nadaljevanju KZ) v letu 2001, za kaznivo dejanje Neupravičene proizvodnje in prometa z mamili po 196/2. čl. KZ v letu 2005, za 15 kaznivih dejanj Prepovedanega prehoda čez državno mejo po 311. čl. KZ in kaznivo dejanje Ropa po 213. čl. KZ v letu 2005. V letu 2006 je bil obravnavan za kaznivo dejanje Drzne tatvine po 212. čl. KZ in kaznivo dejanje Tatvine po 211. čl. KZ. V letu 2007 je bil obravnavan za kaznivo dejanje Velike tatvine po 212. čl. KZ, Goljufije, po 217.čl. KZ in za kaznivo dejanje Ogrožanja varnosti po 145.čl. KZ. V letu 2008 je bil obravnavan za kaznivo dejanje Preprečitev uradnega dejanja po 302. čl. KZ, za dve kaznivi dejanji Tatvine po 211.čl. KZ in kaznivo dejanje Kršitve nedotakljivosti stanovanja po 152.čl. KZ

Na podlagi vseh zbranih materialnih in drugih dokazov je SKP PU Koper zoper osumljenega podal kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo, ker se je utemeljeno sumilo, da je osumljeni za račun še neznanega dobavitelja preprodajal prepovedano drogo heroin na obalnem območju. Na podlagi ugotovitev, se utemeljeno sumi tudi, da je osumljeni od dobavitelja prejel najmanj 500 gramov heroina, katerega razliko pa je do dneva odkritja 216,95 gramov že nadalje preprodal. S preprodano količino heroina si je osumljeni pridobil protipravno premoženjsko korist v višini najmanj 8.500.- EUR, v primeru preprodaje celotne količine heroina, pa bi si osumljeni lahko pridobil najmanj 15.000.- EUR protipravne premoženjske koristi. Za navedeno kaznivo dejanje je zagrožena zaporna kazen v trajanja od 1 do 10 let.

Osumljeni je bil 11. novembra 2008 s kazensko ovadbo sproveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča iz Kopra, ki je zanj odredil pripor.

Kriminalistična preiskava se v konkretnem primeru še nadaljuje, saj se sumi, da je pri nabavi in preprodaji odkrite količine heroina sodelovalo več storilcev.

Sektorj kriminalistične policije PU Koper


Hjooj Butl

stajerc13 ponedeljek, 17. november 2008 ob 15:04

Čeprav so se praznovanja v čast mlademu vinu skoraj povsod že končala, pa so nekateri martinovanje očitno podaljšali. Veliko dela s pijanimi vozniki so imeli predvsem na Bistriškem.

Policisti iz Ilirske Bistrice so v soboto do streznitve pridržali voznika iz Ilirske Bistrice, stara 19 in 42 let. Mlajšemu, ki je voznik začetnik, je preizkus alkoholiziranosti pokazali 0,46 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, starejšemu pa skoraj dvakrat več - 0,81 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Pridržali so tudi 25-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Ilirske Bistrice, ki je odklonil strokovni pregled, s katerim bi lahko preverili, če vozi pod vplivom mamil.

Cerkniški policisti so pridržali 41-letnega voznika iz Idrije, po pihanju je alkotest pokazal 0,82 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Podobna usoda je doletela tudi 39-letnega voznika iz Logatca, njegov rezultat alkotesta se je ustavil pri rezultatu 0,78 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti z mejnega prehoda Jelšane so pridržali 21-letnega Hrvata. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da ima 0,71 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Smolo je imel v soboto zvečer tudi 55-letni Koprčan. Policiste so nekaj minut pred 22. uro poklicali iz Vatovčeve ulice v Semedeli. Občani so poročali, da se voznik osebnega avtomobila vozi po tamkajšnjem otroškem igrišču. Policisti so ugotovili, da je Koprčan s prednjimi kolesi avtomobila zapeljal čez robnik košarkarskega igrišča in zaradi blata tam obtičal. Alkotest pa je pokazal, da za njegovo smolo ni krivo le blato, temveč tudi alkohol. Alkotest mu je nameril kar 0,89 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so ga možje postave pridržali. Proti vsem pa so spisali tudi obdolžilne predloge. SP
Panika Glaž

MHA torek, 18. november 2008 ob 17:06

Voznika, ki je do smrti zbil kolesarja, izsledili

Celje - MMC RTV SLO

V petek se je na Celjskem zgodila nesreča, v kateri je umrl 17-letni kolesar. Voznik avtomobila, ki ga je zbil, je pobegnil s kraja nesreče, a so ga že izsledili.

Celjski policisti so voznika iskali od petka zvečer, danes pozno popoldne pa so ga le izsledili in mu odvzeli prostost. Vse od nesreče so morebitne očividce naprošali, da pokličejo na telefonsko številko 113, poroča TV Slovenija. Prav tako so k odgovornosti pozivali morebitne sovoznike v avtomobilu pobeglega voznika, njegove sorodnike in avtokleparje, pri katerih bi morda poskušal popraviti svoje vozilo.

Kot je pojasnil direktor Policijske uprave Celje Janko Goršek, gre za zelo zahteven primer prometne nesreče, v kateri pobegli voznik ni kazal niti kančka vesti, da bi se opravičil družini umrlega fanta.

Družina v zadnjem letu v prometnih nesrečah izgubila tri člane
V tragični nesreči gre za družino, ki je v zadnjem letu v prometnih nesrečah izgubila že tri svoje člane.

Nesreča se je zgodila v Prožinski vasi na cesti med Celjem in Šentjurjem. Sedemnajstletnik je vozil pravilno s prižganimi lučmi, vračal pa se je domov s prakse v eni izmed avtomehaničnih delavnic v Štorah.

Pobegli voznik zagrešil dve kaznivi dejanji
Pobegli voznik je zagrešil dve kaznivi dejanji - kaznivo dejanje povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in kaznivo dejanje opustitve pomoči pri prometni nesreči.

Načelnik celjske uniformirane policije Robert Vidic je pojasnil, da policija letno ugotovi približno 20 pobegov voznikov, ki so povzročili hude prometne nesreče. Preiskanost teh kaznivih dejanj je 75-odstotna, več kot polovica pobeglih voznikov pa se na policijski postaji oglasi sama.


Na povezavi lehko vidite video prispevek -> klik

Družina je v zodjen leti zgibila že tri člane. Ne ne ne

stajerc13 sreda, 19. november 2008 ob 08:25

Koprski policisti obravnavajo malce nenavadno krajo. 23 letni voznik je svoj avtomobil parkiral ob cesti med Mostičjem in Kubedom. Ko se je zjutraj hotel odpeljati, je našel avtomobil postavljen na zidake, ukradli so mu vsa štiri kolesa, luči in sprednji odbijač. Poleg tega so mu še vlomili v notranjost in ukradli avtoradio, zračno blazino in ročico menjalnika. Oškodovali so ga za 6000€.

Mislec

stajerc13 sreda, 19. november 2008 ob 14:17

Kakor poročajo iz PU Koper, je včeraj popoldne prišlo do razlitja goriva v reko Rižano.

Policisti in gasilci so takoj ukrepali, gasilci so razlitje omejili, policisti pa ugotovili, da je nafta pritekla iz bližje betonarne. Med prečrpavanjem goriva je prišlo do okvare, zaradi česar je izteklo najmanj 50 litrov nafte.

Opravili so ogled kraja dejanja, ukrepali pa bodo šele, ko si bo kraj ogledal še okoljski inšpektor. Ta danes ni bil dosegljiv.



Butl Žalosten Panika

stajerc13 sreda, 19. november 2008 ob 14:20

stajerc13 je napisal/a:
Kakor poročajo iz PU Koper, je včeraj popoldne prišlo do razlitja goriva v reko Rižano.

Policisti in gasilci so takoj ukrepali, gasilci so razlitje omejili, policisti pa ugotovili, da je nafta pritekla iz bližje betonarne. Med prečrpavanjem goriva je prišlo do okvare, zaradi česar je izteklo najmanj 50 litrov nafte.

Opravili so ogled kraja dejanja, ukrepali pa bodo šele, ko si bo kraj ogledal še okoljski inšpektor. Ta danes ni bil dosegljiv.



Butl Žalosten Panika


nafta je iztekla iz betonarne v Griži (Mostičje)...tam zaposleni so nafto izpirali z vodo, tako, da je odtekla v potoček, ki se izliva v Rižano...in sledi nafte poskušali zasuti s peskom...seveda nikomur od tam zaposlenih ni padlo na pamet, da bi obvestil gasilce, ki bi s pivniki in zavesami na potoku preprečili izlitje v Rižano...verjetno so modro predvidevali, da izlitje (po podatkih, ki jih imam, naj bi šlo za najmanj 200 litrov nafte) pač ne bo škodilo okolju...iz centra za obveščanje so korektno obvestili vse, ki so dolžni v takih primerih ukrepati, na kraj dogajanja so prišli gasilci, policisti in kriminalisti (ki so tudi strokovno odvzeli vzorce onesnažene vode in peska), SVOM in ribiči iz RD Koper, prav tako so si mesto nesreče ogledali predstavniki Vodnogospodarskega podjetja Drava in direktor Rižanskega vodovoda...

...okoljskega inšpektorja ni bilo, saj se baje zelo težko premakne iz svoje pisarne, kjer veselo troši davkoplačevalski denar za plašenje megle...o njegovi ,,delavnosti,, in ,,zavzetosti,, čivkajo že vrabčki na strehi, tudi odgovorni na MOP-u v LJ vedo, a zgodi se ne nič...gospod veselo še naprej greje svoj stolček, gretje le-tega pa plačujemo davkoplačevalci...

...policisti so tudi podali kazensko ovadbo zoper odgovorne za onesnaženje, a jo je tožilec ovrgel...ostane torej le maloverjetno ukrepanje s strani okoljskega inšpektorja, v nasprotnem primeru bo ostal povzročitelj onesnaženja nekaznovan...


Hjooj Strelec

stajerc13 četrtek, 20. november 2008 ob 16:01

Policijsko upravo Koper so 15. oktobra 2008 italijanski varnostni organi obvestili, da so obravnavali dve kaznivi dejanji ropa. V prvem primeru je neznani moški okoli 17.00 ure z nožem vstopil v trgovino z živili v Miljah in zahteval denar od uslužbencev, vendar se je zaradi njihovega upiranja ustrašil in zbežal s kraja. Ob 17.20 uri naj bi isti moški izvršil oborožen rop nad uslužbencem enega izmed bencinskih servisov v Miljah. Neznanec naj bi uslužbenca ustrahoval z nožem ter mu prerezal ramenski pas blagajniške torbice, pri tem pa ga porezal po rokah. Tako si je prilastil okoli blagajniško torbico s približno 500 evrov gotovine. Italijanski varnostni organi so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je storilec s kraja storitve kaznivega dejanja domnevno pobegnil z osebnim avtomobilom Renault megane, bele barve, hrvaških registrskih tablic območja Pula. Italijanski varnostni organi so posredovali zaprosilo, da se na območju PU Koper okrepi kontrola nad vozniki tovrstnih vozil, da bi izsledili roparja.

Z analizo povzetih ukrepov policijskih enot PU Koper takoj, 15.10.2008, po ropu na območju Milj v Italiji, je bilo ugotovljeno, da je bil po storitvi kaznivega dejanja evidentiran 27-letni državljan Republike Hrvaške s stalnim prebivališčem na območju Umaga, ki je s prav takšnim vozilom prestopil državno mejo iz Slovenije na Hrvaško.

Preko obmejnega sodelovanja s hrvaškimi varnostnimi organi so bili pridobljeni osebni podatki osebe ter fotografija. Po fotografiji se je ugotovilo, da oseba ustreza tudi opisu neznanega storilca oboroženega ropa nad uslužbenci bencinskega servisa na Kozini, ki se je zgodil 29. 9. 2008. Isti državljan Hrvaške je bil nato 17. 10. 2008 ponovno evidentiran ponoči ob poskusu izstopa iz Slovenije na Hrvaško. Postopek z osebo so prevzeli kriminalisti Sektorja kriminalistične policije iz Kopra. V tesnem sodelovanju s hrvaškimi varnostnimi organi – PU Istarska in Policijsko postajo Buje ter Questuro di Trieste, Squadro Mobile, je bilo ugotovljeno, da je osumljeni 27-letnik evidentiran ob prestopih državne meje s Hrvaške v Slovenijo še 22. 9. 2008, ko je bil na območju Milj v Italiji izvršen podoben oborožen rop. V tem primeru je neznani moški storilec z nožem oropal zaposlene v trgovini z živili na območju Milj, kjer je uspel odvzeti nekaj 100 evrov gotovine.

V postopku z osumljenim državljanom Hrvaške je bilo ugotovljeno, da je dejansko 22. 9. 2008 in 15. 10. 2008 prehajal državno mejo s Hrvaške v Slovenijo s svojim osebnim avtomobilom znamke Renault megane, pulskih registrskih tablic ter se odpravljal v obmejne kraje Italije, z namenom izvrševanja oboroženih ropov. Osumljeni se je odločil za izvedbo kaznivih dejanj z motivom pridobitve denarnih sredstev zaradi dolga, ki ga je imel do svojih dobaviteljev prepovedanih drog na območju Hrvaške. Za rope v italijanskem obmejnem prostoru z Slovenijo se je odločil zaradi možnosti hitrega bega iz Italije v Slovenijo po izvršitvi dejanja, predvsem pa zaradi ukinjene mejne kontrole med državama.

V nadaljnjem postopku so kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Koper ter hrvaških varnostnih organov na hišni preiskavi na hrvaškem zasegli oblačila in sončna očala, ki jih je imenovani uporabljal ob izvršitvah ropov na ozemlju Italije.

Na podlagi ugotovitev slovenske, hrvaške in italijanske policije, se je osumljenemu 27-letniku iz Umaga dokazala izvršitev enega kaznivega dejanja poskusa oboroženega ropa ter dveh dokončanih kaznivih dejanj oboroženih ropov na ozemlju Republike Italije. V postopku pa se je izključila odgovornost osumljenega za storitev podobnega ropa na bencinskem servisu na Kozini. Osumljeni je bil na podlagi zaprosila italijanskih pravosodnih organov zaslišan pri preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča iz Kopra, nakar je bil izpuščen na prostost.

PU Koper
Mislec

MHA četrtek, 20. november 2008 ob 19:18

stajerc13 je napisal/a:
Koprski policisti obravnavajo malce nenavadno krajo. 23 letni voznik je svoj avtomobil parkiral ob cesti med Mostičjem in Kubedom. Ko se je zjutraj hotel odpeljati, je našel avtomobil postavljen na zidake, ukradli so mu vsa štiri kolesa, luči in sprednji odbijač. Poleg tega so mu še vlomili v notranjost in ukradli avtoradio, zračno blazino in ročico menjalnika. Oškodovali so ga za 6000€.

Mislec


Toti so mu pol avta doj odšrejfali pa odnesli, vepa bi se jin te bol spločalo či bi celega odpelali. Butl

MHA četrtek, 20. november 2008 ob 21:02

Dvo dni naze, je bija opet karambol na pomurski AC, seveda reševalci neso mogli priti do kraja nesreče zavolo parkeranih tovorjokof pa avtov po AC. V video prispefki guči lotmerški povelnik gasilcof. To ja

Video prispevek -> klik

Nela petek, 21. november 2008 ob 01:39

Kda pa te mislijo toto cesto popraviti pa razsiriti? Mislec

stajerc13 petek, 21. november 2008 ob 08:25

Policijsko upravo Koper so 15. oktobra 2008 italijanski varnostni organi obvestili, da so obravnavali dve kaznivi dejanji ropa. V prvem primeru je neznani moški okoli 17.00 ure z nožem vstopil v trgovino z živili v Miljah in zahteval denar od uslužbencev, vendar se je zaradi njihovega upiranja ustrašil in zbežal s kraja. Ob 17.20 uri naj bi isti moški izvršil oborožen rop nad uslužbencem enega izmed bencinskih servisov v Miljah. Neznanec naj bi uslužbenca ustrahoval z nožem ter mu prerezal ramenski pas blagajniške torbice, pri tem pa ga porezal po rokah. Tako si je prilastil okoli blagajniško torbico s približno 500 evrov gotovine. Italijanski varnostni organi so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je storilec s kraja storitve kaznivega dejanja domnevno pobegnil z osebnim avtomobilom Renault megane, bele barve, hrvaških registrskih tablic območja Pula. Italijanski varnostni organi so posredovali zaprosilo, da se na območju PU Koper okrepi kontrola nad vozniki tovrstnih vozil, da bi izsledili roparja.

Z analizo povzetih ukrepov policijskih enot PU Koper takoj, 15.10.2008, po ropu na območju Milj v Italiji, je bilo ugotovljeno, da je bil po storitvi kaznivega dejanja evidentiran 27-letni državljan Republike Hrvaške s stalnim prebivališčem na območju Umaga, ki je s prav takšnim vozilom prestopil državno mejo iz Slovenije na Hrvaško.

Preko obmejnega sodelovanja s hrvaškimi varnostnimi organi so bili pridobljeni osebni podatki osebe ter fotografija. Po fotografiji se je ugotovilo, da oseba ustreza tudi opisu neznanega storilca oboroženega ropa nad uslužbenci bencinskega servisa na Kozini, ki se je zgodil 29. 9. 2008. Isti državljan Hrvaške je bil nato 17. 10. 2008 ponovno evidentiran ponoči ob poskusu izstopa iz Slovenije na Hrvaško. Postopek z osebo so prevzeli kriminalisti Sektorja kriminalistične policije iz Kopra. V tesnem sodelovanju s hrvaškimi varnostnimi organi – PU Istarska in Policijsko postajo Buje ter Questuro di Trieste, Squadro Mobile, je bilo ugotovljeno, da je osumljeni 27-letnik evidentiran ob prestopih državne meje s Hrvaške v Slovenijo še 22. 9. 2008, ko je bil na območju Milj v Italiji izvršen podoben oborožen rop. V tem primeru je neznani moški storilec z nožem oropal zaposlene v trgovini z živili na območju Milj, kjer je uspel odvzeti nekaj 100 evrov gotovine.

V postopku z osumljenim državljanom Hrvaške je bilo ugotovljeno, da je dejansko 22. 9. 2008 in 15. 10. 2008 prehajal državno mejo s Hrvaške v Slovenijo s svojim osebnim avtomobilom znamke Renault megane, pulskih registrskih tablic ter se odpravljal v obmejne kraje Italije, z namenom izvrševanja oboroženih ropov. Osumljeni se je odločil za izvedbo kaznivih dejanj z motivom pridobitve denarnih sredstev zaradi dolga, ki ga je imel do svojih dobaviteljev prepovedanih drog na območju Hrvaške. Za rope v italijanskem obmejnem prostoru z Slovenijo se je odločil zaradi možnosti hitrega bega iz Italije v Slovenijo po izvršitvi dejanja, predvsem pa zaradi ukinjene mejne kontrole med državama.

V nadaljnjem postopku so kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Koper ter hrvaških varnostnih organov na hišni preiskavi na hrvaškem zasegli oblačila in sončna očala, ki jih je imenovani uporabljal ob izvršitvah ropov na ozemlju Italije.

Na podlagi ugotovitev slovenske, hrvaške in italijanske policije, se je osumljenemu 27-letniku iz Umaga dokazala izvršitev enega kaznivega dejanja poskusa oboroženega ropa ter dveh dokončanih kaznivih dejanj oboroženih ropov na ozemlju Republike Italije. V postopku pa se je izključila odgovornost osumljenega za storitev podobnega ropa na bencinskem servisu na Kozini. Osumljeni je bil na podlagi zaprosila italijanskih pravosodnih organov zaslišan pri preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča iz Kopra, nakar je bil izpuščen na prostost.

PU Koper


Butl

stajerc13 petek, 21. november 2008 ob 11:29

Sredi noči so policisti, reševalci in gasilci odšli v Sečo, na kraj prometne nesreče. 37-letni državljan BiH, ki je bil brez dokumentov in se ni hotel identificirati, jo je odnesel brez poškodb. Ko so policisti ugotovili njegovo identiteto, so mu za nesrečo napisali kazen, bil pa je tudi pridržan, saj ni hotel opraviti preizkusa z alkotestom. Zaradi tega bo odpeljan še k sodniku. Nknadno mu bo izročena kazen tudi zaradi nedovoljenega vstopa v našo državo in bo odstranjen iz Slovenije. Vrnjen bo italijanskim kolegom.




....Hehe bosanca vrnoli nazej k italjonon...Hjooj Mislec

stajerc13 ponedeljek, 24. november 2008 ob 11:31

V petek ob 19.15 uri so koprski gasilci skupaj s policisti odhiteli do zapuščenega hotela Virginia v Portorožu, kjer je zagorelo v 1. nadstropju. Neznanec je na manjši polici prižgal svečo. Ko je ta dogorela se je polica vnela. K sreči je začetni požar še pravočasno opazil občan in nas o njem obvestil. Škoda je minimalna, zoper neznanca pa bo podana ovadba, zaradi povzročitve splošne nevarnosti.

V soboto ponoči so policisti na Fernetičih ustavili osebni avtomobil s prikolico, ki ga je vozil 44 letni Romun. Na prikolici je možakar prevažal dva scooterja, ki nista bila registrirana in sta bila brez ustreznih dokumentov. Policisti so preverili zapise po schengenskih evidencah in pri italijanskih kolegih, po obeh so ugotovili, da sta oba motorja ukradena v Italiji. Vozili so mu zasegli, možakarja pa pridržali.

Isto noč so policisti pridržali tudi 30 letno gospo, ki je v Izoli napihala 0,77mg/l. Poleg nje je sedel njen soprog, ki se s postopkom ni strinjal in je kričal in zmerjal policiste. Ker se ni umiril, so pridržali tudi njega. Oba sta prespala na PP Piran.

V nedeljo zjutraj, nekaj pred peto uro, je zagorel osebni avtomobil R-twingo, ki je bil parkiran na parkirišču na Ankaranski cesti. zagorelo je pri motorju, v kratkem času je ogenj zajel večji del vozila. Gasilci so bili kmalu na kraju in ogenj pogasili, kljub temu pa je avtomobil popolnoma uničen. Lastnika vozila še iščejo, prav tako ugotavljajo, kako je prišlo do vžiga.

Nekaj minut po 19. uri je zagorelo v garaži ob stanovanjski hiši v Vanganelu. Garaža in predmeti v njej so kljub hitri intervenciji gasilcev pogoreli. Škode je za približno 15.000 evrov. Vzrok požara bo znan po ogledu kraja pogorišča.



Vuuhuu Hjooj

MHA ponedeljek, 24. november 2008 ob 16:10

stajerc13 je napisal/a:
Škoda je minimalna, zoper neznanca pa bo podana ovadba, zaradi povzročitve splošne nevarnosti.

Kak te lehko neznanca ovadijo? Mislec Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.