Dejan četrtek, 12. november 2009 ob 10:18

Jezoš, to pa mi samo dlake zdigne, dere o totih Strojanih ke čüjen. Sej bodo dobili novo kučo Hjooj
Humara pa nej lepo sprovijo živega domu, potli pa mo račün poslati.

Legionar četrtek, 12. november 2009 ob 16:09

Jas vseeno malo drgačik glejan na toto stvor; prvič, či ne bi blo -tüdi zgodovinsko glejano- drznih pa hrabrih lidi, te bi marsikej še do gnes den ostalo neodkrito pa neosvojeno. Malo čüdno se čüje ali tak je. Jaaa
Drügič, keko sen jas razma s članka na RTVSLO, je Humari to zrihtala ena nepalska plezalna agencija in uni so tüdi zaduženi za reševoje, taka se meni vidi ka naša držova nima kej dosti s ten.
In tretjič, reagiramo tipično slovensko: "ježoš, opet de nas koštalo". To zato ke to zej vidimo pa vemo, za keko drügih oslarij pa grejo vsakodnevno naši penezi , pa se ne bunimo. Tüdi gratis zdrovleje narkomanov financeramo, pa se ne bunimo recimo. Či lahko nekše luzere, zakej ne bi rešili enega Humara? Pa ka fsakši brezposelni pijonec v toti držovi lehko bojše živi kak mi ker delamo, tüdi ne vidimo. Ka ma en -ki ga nen tü omenja - zapstoj zdravstveno oskrbo, pa ki mu je občina dola stanovoje pa plačüvle čeke, un pa fsaki den zapit do amena, skoz dostop do doktora za kerega moren jas pločati, je tüdi ne prav. Pa se što buni? Pa ka majo recimo lopovi na Dobi 24 vür na volo doktora, psihologa, župnika pa ne ven ke še vse, a to pa je prav? Pa to fse za naše peneze! Taka, či lehko fse to financeramo, te reševoje enega Humara še bole lehko!

Dejan četrtek, 12. november 2009 ob 16:36

Fse vredi pa prav, samo to kej si ti našteja je družba, kot takša, to so vsakodnevne stvari, doktor, zdravleje takšo in ovakšo, skrb za lidi na robi drüžbe, narkomane, zavodi, itd, ... To je malo nači, či si ti pač pijonec pa ti držova omogoči zdravljenje pa ti ploča rehabilitacijo, kak pa ka laziš nekan bogi za hrbton pa iščeš nevole.
Se strinjan s ten, ka se razisküvle pa ka določene lidi vleče pač nekan, kon si normalen človik niti ne predstovla, ka bi od daleč gleja. Mene pri ten bole moti to, ka se mo je to že enkrat zgodilo pa ga je očitno nič ne zvüčilo. Či pa ma to držova kej sploh polek al ne, pa itak ne ven. neke do že venda mogli pločati od tega.

Legionar četrtek, 12. november 2009 ob 17:19

No ja, fse ki delajo nekej česa glih ne delamo vsi, mamo za kao nenormalne, sebe pa za normalne. Treba je znati ka takši lidje pač obstojajo in ka tega ne dela nešče negi fsaki den. Yebiga, se mu pač zgodi, jaz ga pr jegoven početji vsekakor občudüvlen.
Ke se navedenih primerov tiče sen guča, ka mamo opisanih primerov na drüžbi na stotine in ka za takše plačüvlemo dosti več kak na fsake teko let za enega Humara. Hehe Kda en menedežer pokupi za odpravnino milijon evrov naših penez se ne bunimo kej dosti, pa takših primerov je v naši držovi čiduže več, taka okrog tega ne bi trebli delati takšega cirkusa.

Dejan četrtek, 12. november 2009 ob 17:33

Jas Humara glihtak občudüvlen pa to kej je dosega je veka stvor. Samo se mi zdi zej to malo preveč, ka je opet v nevolah in ga treba negi opet rešüvati. Penezi pa itak, se ve, ka pri nas grejo za raznorazne bedaste stvari. Pa še te tüdi za to lehko pa Strojanon še por vil postovimo, Bavčari še domo eno por firm prek, naredimo 16 referendumov, ...

Legionar četrtek, 12. november 2009 ob 18:18

No ja, samo či mo fsakši mesec Humara rešovali, še skoz nede teko koštalo keko nas Strojani koštajo. Samo Čeferin več košta, kdo jih pride bronit na sodišče, kak Humarovo rešovaje. Hehe

MHA četrtek, 12. november 2009 ob 18:22

Ze še ga grejo cilo švicarski reševalci rešovat, nej san ploča stroške,do zdravljenaj je upravičen. Čeferin jih tak zapstoj zastople, ka si te reklamo dela.

Legionar četrtek, 12. november 2009 ob 18:23

Što de švicarske reševalce ploča?

Dejan četrtek, 12. november 2009 ob 18:26

Keko sen čüja bi nej Humar bija zavarüvani in do penezi šli od tan.
Ne razmin pa, kak se lehko za takše stvari penezi nejdejo pa seveda še za milijon ostalih bedastoč, za zdravje državlonov pa nikoli nega penez.

Legionar četrtek, 12. november 2009 ob 18:27

Glede Čeferina pa: Čeferin nejč ne prdne zapstoj, ne ga bi Strojane zapstoj zastopa!

MHA četrtek, 12. november 2009 ob 18:27

Pitaje sploh što de to vse sküp ploča. Hjooj

MHA četrtek, 12. november 2009 ob 18:28

Meni se zdi ka jih je Čeferin zapstoj zastopa.

Legionar četrtek, 12. november 2009 ob 18:31

No, glede toga što de ploča bi blo bojše, ka se potli bunimo, kdo de to znono. Hihihi

Kapa se Čeferina tiče -pa se opravičüjen ka sen off topic- se resen zdi ka bi nešče kak je Čeferin nüca takšo reklamo? Keko sen namreč jaz čüja od lidi, keri poznajo tote Strojane, majo toti penez, taka se nan niti ne seja. Preprodaja orožja, mamil, itd. to je dober posel, plus tega ka vlečejo na račün dece vse vrste socialnih prejemkov ke je možno. Čeferin pa seveda nesmi povedati ka ga plačüvlejo Strojani, to je jasno. Či bi se to zvedlo, bi lidje popi*dili. Pomežik

MHA četrtek, 12. november 2009 ob 18:33

To ne ven, blo je san rečeno po TV ka de jih zapstoj.

Legionar četrtek, 12. november 2009 ob 18:35

Ja ven ka je blo rečeno. Samo či malo logično pomisliš, nejbolj uspešen pa znoni odvetnik v Sloveniji venda ne nüca reklame, še posebno ne takše. Hihihi Dobro tü un slüži, brez skrbi. Pomežik

Dejan četrtek, 12. november 2009 ob 18:37

Seveda majo peneze. Več kak marsikeri pošten delavec, ki ga držova do kosti obira. Totin pa se dovlejo vse mogoče pomoči, hiše jin povlejo, zemlo šenkajo, ...

To maš izpisek od Elke Strojanove Hihihi

MHA četrtek, 12. november 2009 ob 18:42

Toti list je hoda po mejli ja. teko penez dobi vsakši mesec pa je v minusi. Hjooj

Legionar četrtek, 12. november 2009 ob 18:44

MHA je napisal/a:
Toti list je hoda po mejli ja. teko penez dobi vsakši mesec pa je v minusi. Hjooj

To ti glih provin; Čeferin je ne zapstoj. Pomežik

MHA četrtek, 12. november 2009 ob 19:05

Ze glih gučijo po TV za Humara, baje bi nej meja še polek strete noge poškodüvano hrbtenico. Ze mo nej san ke premeknejo v hrbtenici, te pa res nede več pleza.

MHA petek, 13. november 2009 ob 17:31

Koja glupost Hjooj

Iz Policijske uprave (PU) Celje so sporočili, da so policisti znova imeli polne roke dela z 29-letnikom iz Mozirja, ki ga sicer poznajo od prejšnjega meseca. Takrat je več kilometrov bežal pred velenjskimi policisti in z objestno vožnjo ogrožal druge udeležence v prometu.

V preteklih dneh pa je isti voznik v Mozirju trčil v parkirano osebno vozilo, v katerem sta bili dve osebi. Po trčenju je odpeljal s kraja prometne nesreče, za kar mu je bilo odrejeno pridržanje. Zaradi udeležbe v prometni nesreči mu je bil odrejen preizkus z alkotestom, saj je po besedah policistov kazal očitne znake alkoholiziranosti. A 29-letnik je preizkus odklonil. Dobil je plačilni nalog (zaradi kršitve javnega reda in miru), policija pa je na sodišče vložila obdolžilni predlog (zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, ker je odklonil preizkus alkoholiziranosti in ker ni pomagal udeležencem prometne nesreče oziroma je pobegnil s kraja dogodka).

Zanimivo je, da je voznik že pri prvem dogodku odklonil preizkus alkoholiziranosti. Tudi v tem primeru je policija na sodišče vložila obdolžilni predlog. "Ampak to potem vse ostane pri sodniku. Ne zadošča še za odvzem vozila," so nam povedali na PU Celje. Pogoji za zaseg vozila namreč še niso izpolnjeni, saj bi moral biti dvakrat pravnomočno obsojen. "Dokler te zadeve ne bodo pravnomočne mu praktično ne moremo nič," so še dodali na celjski policijski upravi.


vir:24vür

Ne izpolnjuje pogojov za zaseg vozila. wtf?! Tak dugo de skoka po cesti ka de pijan koga do smrti povoza, pa še te nede meja pogojov za zaseg vozila. Zid



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.