MHA sobota, 27. marec 2010 ob 23:02

Hihihi

Progress nedelja, 28. marec 2010 ob 08:34

Bo to obvezno ali po želji ?

Zvončica nedelja, 28. marec 2010 ob 23:21

Eh tote table do si pesi gor zmontirali samo pri eliti v LJ Hihihi

kobreti ponedeljek, 29. marec 2010 ob 09:40

..ja pa nagobčnike do morli nositi na zadnji strani Hehe

MHA ponedeljek, 29. marec 2010 ob 10:20

Na upravi RS za zaščito in reševanje piše ka je v Ihovi, občina Benedikt v vodjok opa 4 letni otrok 20m globoko. Prišli so gasilci iz Benedikta pa poklicni z Maribora. Zake so te ne Radgonske potaploče aktiverali, ki mojo dosti bliže do kreja dogodka, kak pa mariborski, v primerih, kot so takšđe nesreče, so sekunde pomebne, ne sam minute. Otrok je sicer vmrja.

Legionar ponedeljek, 29. marec 2010 ob 20:52

Nebi rad koga obsoja, samo okolik še večkrot vidin, ka so kakši jaški ali pa vodnjaki neustrezno zavarovoni, pa je ne čüdno, či kakšo dete ge notri opodne. Lidje so dostikrot tüdi neprevidni. Hudi

Nela torek, 30. marec 2010 ob 08:29

Uj gnes je bila opasna kronika po radiji, so pravili, kak je en ded v Lendavi steja babo bujte z sekiro, tepa ji je hcerka stela pomogati, pa se jo napadna. Obe sta pa v Rakicani.....to te bujeee... Šokiran

Dejan torek, 30. marec 2010 ob 09:13

To je blo fčera zaron.

POSKUS UMORA IN UBOJA

Dne 29. 3. 2010 ob 6.32 uri je OKC PU Murska Sobota sprejel obvestilo, da je moški z območja UE Lendava pravkar na svojem domu s sekiro hudo telesno poškodoval svojo ženo in hčerko.

Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da je 66-letni osumljenec v stanovanjski hiši s kuhinjsko sekiro za kosti napadel svojo partnerko in jo pri tem hudo telesno poškodoval. Napad je poskušala preprečiti hčerka, katero je osumljeni prav tako z istim predmetom hudo telesno poškodoval. Motiv storilca preiskovalcem še ni znan.

Napad je preprečil mladoletni sosed, ki je slišal krike, ki so se slišali iz hiše. Vstopil je v hišo, napadalca obvladal in ga držal vse do prihoda policistov na kraj.

Obe poškodovani sta zaradi hudih telesnih poškodb bili z reševalnim vozilom odpeljani v soboško bolnišnico, kjer sta ostali na zdravljenju.

Policisti so osumljencu na podlagi 148. člena ZKP odvzeli prostost. Zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja poskusa umora in kaznivega dejanja poskusa uboja bo jutri s kazensko ovadbo priveden k PS.

Dejan torek, 30. marec 2010 ob 09:16

Pa opet Romuni oz Romunka Nasmeh

ODKRILI UKRADEN MINI COOPER

Policisti PPIU PU M. Sobota so 28. 3. 2010 ob 12. uri na avtocestnem postajališču v Pincah kontrolirali 23-letno državljanko Romunije, ki je vozila osebni avtomobil Bmw mini cooper (kabriolet), na katerem so bile nameščen nemške registrske tablice.

V postopku so policisti ugotovili, da je bil avtomobil leta 2008 ukraden v Nemčiji.

Avtomobil so zasegli, osumljenko pa bodo kazensko ovadili.

MHA torek, 30. marec 2010 ob 09:47

Tisti sekira man, tisti je meja napotnico za psihiatra, pa je ne šteja iti. Še dobro ka je tisti mladoletnik, baje bi nej bija 14 let star, bija na proven mesti ob proven cejti pa ka si je vüpa na storega, vači bi jidvi stori tak posprava.

MHA torek, 30. marec 2010 ob 10:13

Dejan je napisal/a:
Pa opet Romuni oz Romunka Nasmeh

ODKRILI UKRADEN MINI COOPER






Od ke je AC do Madžarske, Romuni šfercajo kak nori. Ko je bila AC san do Lipovec, si fsaki den čüja ka so stavili Romuna, pa ka je voza fkrodjeni takši pa takši avto. Policeji so lepo stali na izvozi, pa se je fsakši avto mimo jih pela, pa so ga takoj stavili, či je keri sumlif bija. Ze pa nemajo več takše kontrole, ka nemajo ge stati, kak san na počivališčih. Neven kak so se lehko članice strinjale za vstop Romunije v EU. Totih lopovof nebi smeli nikdor sprejeti v članstvo! Hudi

MILAN torek, 30. marec 2010 ob 14:13

Mislec na AVTO CESTI je skoron več Rumunof kak ostalih šoferof

Progress torek, 30. marec 2010 ob 17:02

Vidin ka se ne splača skos Slovenijo s fkradjenim avtom, ke te prehitro dobijo. Dobra policija kej ?

Legionar torek, 30. marec 2010 ob 18:09

Toti Romuni so sama ciganija, pa sam kriminal zgojajo, te pa ne čüdno či so jih Italijoni že siti! Hudi In tota ciganija je za v EU, eni Hrvoti pa te ne???

MILAN sreda, 31. marec 2010 ob 08:23

Mislec je pa resen ka odpelajo fse kej Italjoni ne nücajo

MHA sreda, 31. marec 2010 ob 10:42

Progress je napisal/a:
Vidin ka se ne splača skos Slovenijo s fkradjenim avtom, ke te prehitro dobijo. Dobra policija kej ?

Se sploča, Slovenijo ze prevoziš v por vürah. Vnoči v Italiji avto fkrodneš, pred kak lastnik zaron preštima ka mu avto fali, so Romuni že Mađžarsko prevozili. Jas bi na AC fsakšega Romuna stava, pa fsakši vrednejši avto z tujimi toblicami.

erof ponedeljek, 19. april 2010 ob 09:14

Neverjetno: V grozoviti nesreči jo je Sebeborčan odnesel brez poškodb

V nedeljo nekaj po eni uri zjutraj je pijan šofer audija, ki se je peljal po Industrijski ulici, treščil v kamnito ograjo murskosoboškega pokopališča in ob tem polomil tri nagrobne spomenike. Kaj je počel, ni znano, znano pa je, da jo je v nesreči odnesel brez poškodb. Za njim je ostala le zverižena pločevina. Zoper Sebeborčana S. H. je bilo zaradi vožnje v alkoholiziranem stanju odrejeno policijsko pridržanje.



Redno se je zagno že pred šovom ki de kume maja ,veda je mejo trening na toti dugi cesti... Hahaha

MHA ponedeljek, 19. april 2010 ob 15:24

Dobro ka se v tisten cejti nišče ne po glovni cesti pela, vači se nebi brez poškodb zgodilo.

MHA torek, 20. april 2010 ob 15:20

Moški si je pri podjetju za izposojo avtodomov izposodil avtodom. Lastnika podjetja je ogoljufal s tem, da mu je pri izposoji pokazal ponarejen potni list. V tej zvezi se išče neznani moški in avtodom znamke Fiat ducato, bele barve, reg. številk MS SA-545.

vir; PU MS


Neven, či so ne z Lotmerka fkrali, da več tisti avtodom ne stoji pred tisto oštarijo Slovenica al ke že je.

Zvončica sreda, 21. april 2010 ob 21:41

Eh ve pa je venda toti keri jih je pretriga ne teko nor ka si ne bi toblic premontira....



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.