MHA ponedeljek, 28. junij 2010 ob 19:22

Tü de še dosti vekša škoda kak pa 30 000€.

Dejan torek, 6. julij 2010 ob 22:30

Pretekle dni so baje na Kamenščaki, ne daleč fkrej od naše hiše policeji "požjeli" 300 sadik konople Vuuhuu Hehe
V naslednjih dneh de morti kej več znonega.

TUNČEK torek, 6. julij 2010 ob 22:32

A je šlo za navodno konoplo, ke so jo včosih policeji tüdi želi ali pa za tisto ta provo z mamilami (Canabis Indica) Mislec

Dejan torek, 6. julij 2010 ob 22:34

Čü, tak daleč pa ne ven. Venda je šlo za "trovo", Cannabis, da je sred karuze bila zasajena.

Zvončica torek, 6. julij 2010 ob 22:41

Samo to pa je te nehče bija ob orink "pridelek"...

TUNČEK torek, 6. julij 2010 ob 22:58

To pa je resen šlo za ta provo trovo, samo miličjaki bi mogli postaviti zasedo da bi dobli ovega ,ke hodi zalevat. Ponavodi jih na toki način zasačijo. No dobro je se so tüdi na toki način por mlodih lidi rešili nevole.

MILAN sreda, 7. julij 2010 ob 06:44

Mislec TOTI SI ZEJ GLAVO BELI KERI JE SADIJA

TUNČEK sreda, 7. julij 2010 ob 07:03

Sejolec je srečen, ke se je zmüzna, sigurno de še sadija, samo nema več garancije, da de tüdi žeja. Je pa najlepše to napraviti sred koruze ot nekoga drügega, če sadike vničijo jih pač vničijo. Čüdno mi pa je , kej so miličari iskali sred karuze, morti so meli kakšen namig. Pomežik

MHA sreda, 7. julij 2010 ob 09:50

Ve so ga policeji ziher počakali. Eurokopter dosti krot leče nad Lotmerkon, pa slika.

Dejan četrtek, 8. julij 2010 ob 11:48

Ponoči so ga čakali, gda je priša pobirat pa kontrolerat Hihihi

MHA sreda, 14. julij 2010 ob 09:31

Bon kar v toto temo da. URSZR je posodobila stron, grafični prikaz SPIN. In zej lehko spremeniš tan mapo, ka ti pokože neke takšega, kak je tisti google earth. Te pa ko približaš na maksimalno, te lehko vidiš "vesoslke" kroge f Kropji, ke so pred leti bli f pšenici. Pa AC MB - Lendava še tüdi nejč nega. Neke posodobloja, te pa dojo zemlevid star 4-5 let.


klikni za stron

TUNČEK sreda, 14. julij 2010 ob 09:53

MHA je napisal/a:
Bon kar v toto temo da. URSZR je posodobila stron, grafični prikaz SPIN. In zej lehko spremeniš tan mapo, ka ti pokože neke takšega, kak je tisti google earth. Te pa ko približaš na maksimalno, te lehko vidiš "vesoslke" kroge f Kropji, ke so pred leti bli f pšenici. Pa AC MB - Lendava še tüdi nejč nega. Neke posodobloja, te pa dojo zemlevid star 4-5 let.


klikni za stron


Če bi blo friško je za pohvoliti, ke pa dogotki, misliš ke so vredi ažurerani ? Pozdrav

MHA sreda, 14. julij 2010 ob 10:26

Marsikeri RECO fse klice na 112 zapiše, soboški pa san fpišovle tiste klice, pri kerih se nüca gasilce.

MILAN sreda, 14. julij 2010 ob 11:01

Vuuhuu sodobna tehnika pokože fse.Malo osikajo pa vidijo keko sadik je na keri jivi tak ka se to ne do skriti. Žmeče je nejti tistega keri sadi pač ga morejo ščapiti pr deli.

TUNČEK sreda, 14. julij 2010 ob 11:18

Čes en cajt do že vidli kakše sorte je sadika. Haha Haha Haha

MHA sobota, 24. julij 2010 ob 18:30

Gnes so trije hmrli na cestah Žalosten

Prehitevanje usodno za nedolžnega

Zgodaj zjutraj se je pri Radečah zgodila huda prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih vozil. V nesreči je umrl 45- letni moški, še štiri mlajše osebe so bile poškodovane. Vzrok nesreče je bilo nepravilno prehitevanje.


Poročilo PGE Celje:


Na glavni cesti Zidani most - Krško, v občini Radeče je prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Poklicni gasilci smo s tehničnim posegom rešili 5 oseb, voznik osebnega vozila VW Polo je med oskrbo v reševalnem vozilu podlegel poškodbam. V osebnem vozilu Honda, smo s tehničnim posegom reševali štiri osebe, dve osebi sta bili huje poškodovani ter prepeljani v SB Celje, dve osebi pa sta utrpeli lažje telesne poškodbe. Poleg tehničnega posega smo poklicni gasilci opravili še prometno varovanje, požarno varovanje, odklop akumulatorjev ter nevtralizacijo razlitih motornih tekočin. Sodelovali so reševalci ZD Laško ter reševalci ZD Sevnica. Na intervenciji je bilo 6 poklicnih gasilcev z dvema voziloma.

Slike -> klik

Kočevje: Voznik do smrti povozil dva pešca

Kočevje - MMC RTV SLO

Na Kolodvorski cesti v Kočevju se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je voznik zapeljal v skupino pešcev in dva do smrti povozil.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili o nesreči obveščeni okoli 13.40. Voznik osebnega avtomobila znamke renault, ki je pripeljal iz smeri Ljubljane, je trčil v dve skupini pešcev, pri čemer sta dva izmed njih utrpela tako hude telesne poškodbe, da sta umrla na kraju nesreče.

Voznik je po trčenju s pešci trčil še v drevo in ostal ukleščen v vozilu, zato so morali posredovati gasilci. Nato so ga s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.


Slike -> klik

MHA sobota, 24. julij 2010 ob 21:51

Neuradno sen preštja, ka je toti šofer v Kočevji, gnes kume vün z resta priša, ki so ga prešji den pijanega za volanon dobili policeji, se opet nopja, pa zaleta.

MHA sobota, 24. julij 2010 ob 21:54

MILAN je napisal/a:
Vuuhuu sodobna tehnika pokože fse.


Sodobna tehnika ja, gnes je na SPIN-i v Rodncih označena prometna nesreča, ko pa klikneš gor na ikono, pa piše, ka je v Bogojini prišlo do prometne nesreče...

Dejan sobota, 24. julij 2010 ob 22:11

Ne bi bilo nič novega, ka takši idiot nesrečo naredi Hjooj

MILAN nedelja, 25. julij 2010 ob 07:41

Mislec Toti pa resen nema na cesti kej iskati



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.