MHA torek, 19. oktober 2010 ob 12:54

Toti je še cejak fkra, ke ga nüca pri montaži fkrodjenega materjala. Haha

TUNČEK torek, 19. oktober 2010 ob 14:04

MHA je napisal/a:
Keko krot sen jas nepremišleno leta s peciklon ali pa z roleri doj z Kamenščaka ali pa z Jüršofke. Hmm[/qoute]



Ke si te nor in gnes si še žif, ke ne veš, da je Kamenšak prleški Triglof in bi se lehko tan buja ? Gnešji den ne delaš toga več, ali ne ? Pomežik

MHA torek, 19. oktober 2010 ob 22:25

Jah, to te kak deca smo ne štinderali, te je san blo, ka je čin bol letelo. Ze se ziher nebi več vüpa doj spistiti.

TUNČEK torek, 19. oktober 2010 ob 22:36

Mi smo se kak deca vozili z garami po enen bregi in če ga gnešji den poglednen me močno zmrazi, glih tak kak če poglednen ge smo se smučali. Deca smo pač bli deca in ne meli zadosti pameti, pa samokritike.

MHA torek, 19. oktober 2010 ob 22:44

Dere sen z roleri leta z Jüršofke doj, skozi dvojno nepregledno križišče, kontra po enosmerni, pa tijan pri banki f križišči stava... Hjooj

Te pa pre bol stori bol nor Hjooj Bole mlodi bole nor, bole stori, še bole nor. Hihihi

Dejan torek, 19. oktober 2010 ob 22:48

Jas sen se dnevno voza s peciklon dol po kamensken bregi. Pa dol do Cezajovec mimo brütifa. Tan še je hüša graba. Bremze pa smo nücali tan doli negi, zodjih 50 metrov Nasmeh Sej en kolega se je s peciklon mimo brütifa doli zaleta v hišo, ka so mo bremze popüstile. Samo na srečo nič dosti neje blo, samo zobe si je potra.

MHA torek, 19. oktober 2010 ob 22:52

Tisti breg v Cezojofce, tisto pa je graba ja. Jas sen včosih že z fsemi štirimi bremza, predja pa zodja bremza, pa še z obema šoljoma.

tupez sreda, 20. oktober 2010 ob 11:52

Cariniki mobilne enote Carinskega urada Brežice so pri pregledu avtobusa romunskega prevozniškega podjetja v kovčku 23-letne romunske državljanke našli prepovedano drogo konopljo.






Celje - Drogo so zasegli policisti, ki so Romunki odvzeli prostost. Po zaslišanju je preiskovalni sodnik celjskega okrožnega sodišča za mladenko odredil pripor.

Do odkritja so cariniki prišli pri opravljanju poostrene kontrole avtobusov na avtocesti Ljubljana-Maribor. Omenjeni avtobus so pospremili na pregled na počivališče Lopata. Tam so najprej pregledali prevozne dokumente, potem pa še prtljago, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Carinik je v kovčku 23-letnice našel štiri podolgovate, približno 30 centimetrov dolge zavitke, oblepljene z rjavim lepilnim trakom in zavite v odejo. V enega od njih je zarezal in prikazali so se tesno stisnjeni zeleno-rjavi rastlinski delci. Preliminarni test je nakazal prisotnost prepovedane droge konoplje. Cariniki so pregled prekinili ter obvestili policiste in kriminaliste Policijske uprave Celje, ki so prevzeli postopek.

Romunski državljanki so policisti zaradi utemeljenega suma preprodaje prepovedane droge, ki jo je tihotapila na relaciji Romunija-Sicilija, odvzeli prostost, prepovedano drogo pa zasegli.

tupez sreda, 20. oktober 2010 ob 11:58

Mehiški policiji je v mestu Tijuana uspel največji zaseg marihuane v tej državi doslej. Medtem ko so sprva trdili, da so v akciji kriminalcem 'speljali' 105 ton te prepovedane substance, se je pozneje izkazalo, da je je skoraj 30 ton več – skupaj kar 134 ton.

Policija, ki je v ponedeljkovi akciji aretirala enajst ljudi, domneva, da bi lahko bila marihuana povezana s kartelom Sinaloa najbolj iskanega mehiškega ubežnika Joaquina Guzmana, znanega pod imenom El Chapo.

Droga je bila zapakirana v 10.000 paketov, ki so jih našli v hišah in vozilih. V Mehiki bi na ulici zanjo dobili okoli 340 milijonov ameriških dolarjev, če bi jo prodali v ZDA, pa bi se njena vrednost lahko podvojila ali celo potrojila.



MHA petek, 22. oktober 2010 ob 12:43

MHA je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Prometna nesreča s telesno poškodbo se je zgodila ob 08.30 uri v Ljutomeru. Kolesarka je pri vožnji po klancu navzdol zapeljala čez kanalizacijski jašek, sled česar je izgubila oblast nad kolesom in padla. Utrpela je hudo telesno poškodbo in bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico.


Z PU MS so sporočili, ka je tota ženska gnes hmrla v UKC MB.



Gnes sen zveda ka je to bila mama od sošolca. Žalosten

tupez petek, 22. oktober 2010 ob 12:55


Ljubljana, 22.10.2010, 12:32 | Š.Z./T.Š./M.R./B.G./STA

V zadevi Čista lopata so vsi odvetniki zahtevali izločitev prisluhov, "ker so bili dokazi pridobljeni nezakonito". Hočejo tudi druge sodnike in tožilko. Prvi narok se je zaključil brez branja obtožnice.

lotmershki21 petek, 22. oktober 2010 ob 13:10

tupez je napisal/a:

Ljubljana, 22.10.2010, 12:32 | Š.Z./T.Š./M.R./B.G./STA

V zadevi Čista lopata so vsi odvetniki zahtevali izločitev prisluhov, "ker so bili dokazi pridobljeni nezakonito". Hočejo tudi druge sodnike in tožilko. Prvi narok se je zaključil brez branja obtožnice.


tak to je! zamejali do sodike, tožilce s totimi keri so "jihovi" te pa tak nič s tega nede.

same old shit

tupez petek, 22. oktober 2010 ob 13:13


Dunaj/Ljubljana, 22.10.2010, 12:27 | T.Š.

V nesreči v dunajskem Pratru je bila ranjena slovenska dijakinja, so potrdili na srednji šoli za gostinstvo in turizem. Dekle je zunaj smrtne nevarnosti, njeno stanje je stabilno.

tupez petek, 22. oktober 2010 ob 13:15

lotmershki21 je napisal/a:
tupez je napisal/a:

Ljubljana, 22.10.2010, 12:32 | Š.Z./T.Š./M.R./B.G./STA

V zadevi Čista lopata so vsi odvetniki zahtevali izločitev prisluhov, "ker so bili dokazi pridobljeni nezakonito". Hočejo tudi druge sodnike in tožilko. Prvi narok se je zaključil brez branja obtožnice.


tak to je! zamejali do sodike, tožilce s totimi keri so "jihovi" te pa tak nič s tega nede.

same old shit


nic novega. dela se po ustaljeni sodni prakse. potle pa se se bunijo ka je ploca premala.

tupez petek, 22. oktober 2010 ob 13:21


Bandundu, 22.10.2010, 13:05 | Reuters / Š.Z.

Letalo je strmoglavilo zaradi pobeglega krokodila, je povedal edini preživeli. V letalski nesreči je sicer umrlo 20 oseb. Prej so mislili, da je zmanjkalo goriva.

Sprva so predvidevali, da je manjše letalo v Demokratični republiki Kongo strmoglavilo, ker je zmanjkalo goriva. Po pričevanju edinega preživelega pa so spremenili mišljenje. Povedal je namreč, da se je krokodil splazil iz vreče in v letalu povzročil paniko med potniki, ki so začeli bežati od njega. Zbrali so se v enem delu letala, ki naj bi zato izgubilo ravnotežje v zraku. Ravno zato naj bi letalo strmoglavilo.

Nesreča se je zgodila 25. avgusta, ko je britanski pilot Chris Wilson pilotiral letalo, ki je strmoglavilo na hišo v bližini letališča v Bandunduju.

MHA petek, 5. november 2010 ob 12:34

Nekaj minut po 15. uri je zaskrbljeni Metličan policiste obvestil o nezanesljivi vožnji voznika, ki je z avtom vijugal po vozišču, oplazil oznake ob cesti in poškodoval ogledalo vozila. Prevažal naj bi tudi otroka, je povedal prijavitelj.

Policisti so 40-letnega voznika izsledili in ustavili v okolici Metlike. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imel v litru izdihanega zraka 0,99 miligrama alkohola. Odvzeli so mu prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev bodo na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Policisti so poskrbeli tudi za varnost otroka.


vir:24ur

Ka bi se son voza bi še nekak razma, ka pa dete notri vozi pa tak znaleti Hjooj Upan ka de ga baba duma anštendik znahoblala.

erof petek, 5. november 2010 ob 14:08

Vir

Potrjeno: uradno osebo iz Murske Sobote dobili, ko je prejemala 25 tisoč evrov podkupnine.

Velika vsota
Spletni portal www.pomurje.si pa navaja, da naj bi šlo za tožilca Roberta Stojka. Isti portal navaja, da naj bi šlo za 20 tisoč evrov podkupnine.

Murskosoboški tožilec zaloten pri prejemanju 25 tisoč evrov podkupnine-vir

Kot poroča spletni portal Pomurje.si, naj bi murskosoboški tožilec, ki je zaenkrat še pridržan, domnevno gre za Roberta Stojka, prejemal podkupnino za sojenje v primeru preprodaje kopaliških vstopnic v Termah 3000. Domnevno naj bi po poročanju omenjenega portala obtoženi v primeru Terme 3000 s prodajo kart terme oškodovali za okrog 200 tisoč evrov.
Okrožni tožilec pa naj bi proti denarnim uslugam zavlačeval s postopkom. Zaradi koruptivnega dejanja tožilcu grozi od enega do osem let zapora.

TUNČEK petek, 5. november 2010 ob 15:13

Skoro mo tam kak v Ameriki : keko moš penez, teko dobiš pravice. Žalostno ! Žalosten Šokiran

MILAN petek, 5. november 2010 ob 15:46

Mislec Pomalen več nedo varni toti nepridipravi
keko ven je dosti akcij pa jin je začela rečica trepetati

TUNČEK petek, 5. november 2010 ob 16:24

In praf je tak ! Potli gda spucajo sodišča pa bi mogli še tiste ta lopovske advokote in napraviti teren za zaprtje ta vekih lopovov : mafijoši, tajkuni... To ja



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.