MILAN sreda, 6. julij 2011 ob 21:23

Ploskač toti so bor svojemi fkrali Ploskač

TUNČEK petek, 8. julij 2011 ob 10:03

Zej, če že krodnejo drügi drügemi, pomeni, da je grotala kriza, da nan nemajo več kej krasti. Krali so tajkuni, krali so tisti goreh in zej smo tan. Preostone nan še samo to, da začnemo mi krasti Romunon. To ja

MHA petek, 8. julij 2011 ob 10:11

Hja hehe, ka koš kra Romuni, kaš mu fkra sfojo stvor, ke je un nekda tebi Hihihi

TUNČEK petek, 8. julij 2011 ob 10:30

Če de mi kej dobrega fkradna, mo mu jas fkra nazej, zake pa ne? Promet poslovoja more biti. Haha

MHA petek, 8. julij 2011 ob 10:39

Ja ja, stvari morejo biti v obtoki Hehe

MHA ponedeljek, 11. julij 2011 ob 09:56

Lahko telesno poškodovana sta bila še kolesarja z območja Ljutomera in kolesarka, v katero je na kolesarski stezi v Beltincih trčil drug kolesar.

PUMS

Ze niti več na stezi neje varno.

TUNČEK torek, 12. julij 2011 ob 09:07

Nigi si ne več varen. Prinas so napravli pret leti kolesarsko stezo, ke je po zokoni malo prevoska za kombinacijo pešci peciklisti. Potli pa so lidje začeli po joj hoditi peš, kasne so cilo dali znoke za pecikliste in pešce in zej momo kolobocijo.

Po toti stezi, ke je v glovnen še skos peciklistična dobiš : matere z vozički, rolerje, sprehajalce s psi na štrikih - ke jih peciklist teško vidi, tekoče, običajne sprehajolce - seveda fštric in kučno tüdi neke peciklistof... !

To je zej prinas najbole nevarna prometnica za fse udeležence - policija pa nič !

Šokiran

Dejan četrtek, 14. julij 2011 ob 16:19

Kak lehko otroka v avti pistiš ali pa pozobiš Hjooj Ka se eno vüro šetaš po mesti v toti vročini brez ka bi pomisla na to, kej se z otrokon zgodi v toti vročini, v zapreten avti...

Deklica bo zaradi toplotnega udara čutila posledice vse življenje

TUNČEK petek, 15. julij 2011 ob 08:35

Glih toki primer je bija loni prinas v gorici na parkirišči pret enin megamarketon op temperaturi vüni prek 35 stopin. Dojenčka so rešili z avta in ga otpelali na pedijatrijo, potli sta kumer prišla starša. Otroki je k sreči nič ne bilo, se je ne bija dugo zaprt v avti.

To se vidi, kak so eni starši bresskrbni in ne razmišlajo, da se dete lehko dosta pret pregreje v zaprten prostori, kak veki lidje.

Šokiran

MHA petek, 15. julij 2011 ob 10:27

Tega jas tüdi ne razmen, kak lehko na dete pozobiš? Pa še dvo sta bilo, pa obo pozobila. Kak te ne preštimata, ka jima neke fali, ka se nišče ne joče. Hjooj Keri lehko to tak pozobi, deco takoj fkrej vzeti. Pa ponavodi mama odzaja pri deteti sedi v avti, ko se pelajo ne? Hjooj

TUNČEK petek, 15. julij 2011 ob 11:06

Naj bi bilo takak proviš, samo gnes čejo biti eni starši moderni in meti dosta živleja za sebe in zato deco zanemorjajo.
Pistiti malega otrokja somega v avti, je za mene neke sorte zločin in bi resen socialna slüžba mogla ukrepati. Jas nebi niti pesa püsta somega v zaprten avti. Jaaa

MHA petek, 15. julij 2011 ob 11:11

Seveda bi se moglo obravnovati kak zločin, še posebe zej, ki de dete posledice celo živleje čütilo. Žalosten

MHA petek, 15. julij 2011 ob 11:50

Mehiški vojaki so odkrili doslej največji nasad marihuane. S kaktusi obkrožena plantaža v odročni puščavi, oddaljena okoli sto kilometrov od meje z ZDA, se je raztezala na kar 120 hektarjih zemljišča.


Več o ten pa slike -> klik


To pa je "jiva"


TUNČEK petek, 15. julij 2011 ob 12:19

To pa je, cela forma.

Dejan petek, 15. julij 2011 ob 13:05

Toto ganđo bi lehko že legalizirali pa bi vsi od tega meli korist. Od čikof, alkohola, ki so leglani, vmerje dosti več lidi pa dosti več nesreč se zaradi tega godi.

Pa tota rastlina je za marsikej dobra, samo so ostali lobiji premočni. Isto kak z nafto. Že negda bi lehko avte vozili na kej drügo.

TUNČEK petek, 15. julij 2011 ob 14:44

Legalizacija ja ali pa ne ! Nizozemci že zategüvlejo legalnost in Amerikonci ugotovlajo, da uživanje püšča posledice na spomini - zodjič sen gleja eno oddojo in je ena puca tan okoli 25-ih let tožila kak mo slap spomin. Rekla pa je, da je ne nič drügega jemola, samo da je kadila trovo.

Dejan petek, 15. julij 2011 ob 14:56

Ja da to kej Američoni rečejo, to more biti res. Lehko si zmislijo tüdi, ka voda neje H2O pa de moglo držati.

SlovenianDevil petek, 15. julij 2011 ob 15:21

Dejan in kej bode legalizacija rešila? In kakšno korist?
Čiki nimajo takših učinkov, v nobenem primeri. Trenutno je alkohol največji problem v prometi, če pa se marihuana legalizira pa jo lehko polek napišeš, ker bodo se lidje zakajali potli pa šli v avto.
Pa legalizacija se nede zgodila, ker držova nima nič od tega...kej bodo davek na marihuano uvedli? Kdo pa bo ga plačuvo če bodo vsi duma gojili pa prodovali..
V medicini pa se uporablja in jo tudi na recept dobiš, če se ne motim....tak da res nega potrebe po legalizaciji...

Dejan petek, 15. julij 2011 ob 15:41

Küpa boš čike iz trove Nasmeh Od tega bode držova dobila fkrej teko, kak dobi za čike, alkohol.... Či bi to meja v prodaji, dvomin, ka bi še keri to dosti duma gojija. Sej tisto kej je prepovedano, je vedno nejbol zanimivo. To je že učinek takši.

Je trova hüša od alkohola?
Jas sicer ne zagovorjan totih drog ali česarkoli, niti nesen uporabnik, samo se mi zdi, ka či bi to legalizirali, bi bilo meje problemov. Takšo je pač moje mnenje. Pa tüdi sen mnenja, ka je alkohol dosti hüša droga, kak pa trova...

erof petek, 15. julij 2011 ob 17:50

VIR

NASAD OPOJNEGA ZELIŠČA

Odkrili "državo" marihuane
Mehiška vojska je v severni zvezni državi Baja California, le kakih sto kilometrov od meje z ZDA, odkrila 120 hektarjev veliko plantažo marihuane. Na trgu naj bi bilo pridelano opojno zelišče vredno okoli 110 milijonov evrov.
Ciudad de Mexico



to pa je že ena redna firma lehko Kul Hahaha



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.