TUNČEK sreda, 7. december 2011 ob 06:47

Smrdi pač tüdi pri sodstvi ! Jaaa

MHA torek, 13. december 2011 ob 16:41

MHA je napisal/a:
Dveletna deklica Wang Yue, ki jo je povozil kombi na tržnici v razvitem industrijskem mestu Foshan v provinci Guangdong na Kitajskem, je v bolnišnici umrla zaradi poškodb.

Malčica je utrpela hude poškodbe, ko jo je manjši kombi najprej zbil in je padla pod njega, nato jo je povozil prvič, se ustavil in nato jo še enkrat povozil z zadnjim kolesom. Policija je že pridržala voznika, ki je vozil kombi.

Wang Yue so povozili na tržnici, kjer imajo njeni starši trgovino. Voznik kombija se je ustavil le za trenutek, deklici pa ni pomagal. V naslednjih minutah je mimo deklice šlo 19 ljudi, nihče ji ni pomagal. Medtem je še en kombi zapeljal čez dekličine noge. Tudi tega voznika je policija pridržala.


Na videoposnetki se vidi vso dogajanje -> klik


Ne razmin kak jo nesta v kombiji vidla, pa obo sta jo dvakrat povozila, pa teko lidi kak je mimo šlo, pa nišče ne pomoga. Ne ne ne Nejhüjše pa je to, ka se na posnetki vidi ka je deklica bila celi cejt pri zavesti, sej je celi cejt premikala ekstremitete. Ne ne ne



Na Kitejsken so opet povozili deklico, na srečo jo je ženska tak povozila, ka se je ne s potočon prek je pelala.

Video

TUNČEK torek, 13. december 2011 ob 18:38

Toti lidje so resen nori in jin op 1.2 miljarde prebivalcof eden otrok ne šteje nič - zlo žalostno in realno v tisten okolji. Žalosten

iTux sreda, 14. december 2011 ob 14:35

Natašo Vodušek, nekdanjo veleposlanico v Sarajevu, je sodišče zaradi povzročitve hude prometne nesreče iz malomarnosti prisodilo eno leto zapora.

Voduškova bo poleg tega dobila še prepoved vožnje avtomobila za šest mesecev, plačati pa bo morala tudi stroške postopka, je odločilo Okrajno sodišče v Ljubljani.



Tak je to, dere se pijan vozes po tujine pa mos diplomatsko imuniteto.

Dejan sreda, 14. december 2011 ob 17:44

Pozoba si nadaljevanje tote zgodbe nalepiti.

Sodba sicer še ni pravnomočna, po izreku sodbe pa je Voduškova napovedala pritožbo, saj še vedno zagovarja stališče, da tožilstvo obtožb ni dokazalo in da ona prometne nesreče ni povzročila.

S tega tak nič nede Hjooj

MHA sreda, 14. december 2011 ob 18:34

Pa kak še lehko izda trdi, ka nesreče ne naredla, či pa so jo za volanon dobili Hjooj

iTux četrtek, 15. december 2011 ob 02:11

Dejan je napisal/a:
Pozoba si nadaljevanje tote zgodbe nalepiti.

Sodba sicer še ni pravnomočna, po izreku sodbe pa je Voduškova napovedala pritožbo, saj še vedno zagovarja stališče, da tožilstvo obtožb ni dokazalo in da ona prometne nesreče ni povzročila.

S tega tak nič nede Hjooj


ja res je ka se je ne pravnomocna, samo glede na to ka so v spise kontradiktornoste, ka guci ka ji sploh neso vzeli krvi na prvi stopnje pa je obsodilna sodba de se pomojen kar potrdila. Cudna pa je, ka ovi nema niksega postopa glede nato ka naj ne bi meja ispita pa avto naj ne bi bija tehnicno brezhiben. Dvojna merila?! Nasmeh

bafomet2011 petek, 16. december 2011 ob 13:49

kak ste smešni,ženska je precik v kupico poglednila,te pa je normalno ka se nesreče sploh ne spoti hehehehe Zloba Ploskač Zloba Kul

MHA petek, 16. december 2011 ob 15:12

bafomet2011 je napisal/a:
kak ste smešni,ženska je precik v kupico poglednila,te pa je normalno ka se nesreče sploh ne spoti hehehehe Zloba Ploskač Zloba Kul


Jah vepa Jaaa Hihihi

iTux petek, 16. december 2011 ob 18:35

glovno ka se spoti, ka je avto vozila ka se ne porine na neksega voznika Haha

kobreti petek, 16. december 2011 ob 18:50

V Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v peško, ki je z dvema otrokoma pravilno prečkala cesto. Vsi trije so utrpeli hude telesne poškodbe.
15.12.2011-vir Sobota info


Hudo, slabo osvetleni prehodin predvsem neprilagojena hitrost!

Dejan petek, 16. december 2011 ob 18:56

Včera je v našen kunci bilo več nesreč.

V treh prometnih nesrečah je bilo pet oseb hudo telesno poškodovanih, v eni pa je ena oseba utrpela lahke telesne poškodbe. Izven naselja Černelavci je voznica osebnega avtomobila, zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču, trčila v dva nasproti vozeča osebna avtomobila. Voznica je pri trčenju utrpela hude telesne poškodbe. V Rakičanu je voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčila v peško, ki se je pri tem hudo telesno poškodovala. V Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v peško, ki je z dvema otrokoma pravilno prečkala cesto. Vsi trije so utrpeli hude telesne poškodbe. Glede na vremenske razmere in stanje vozišča voznike opozarjamo, da hitrost vožnje prilagodijo razmeram na vozišču, povečajo varnostno razdaljo in so strpni do drugih udeležencev v cestnem prometu.

PU MS

TUNČEK petek, 16. december 2011 ob 19:26

Fsen se zej op proznikih nekan midi, če pa še poglednejo f kupico, je nesreča tü. Škoda, da nastrodajo nedužni lidje in še boga deca. Jaaa

MHA petek, 16. december 2011 ob 21:02

Jas sen fcera glih z slüzbe se pela, ko je to blo v Radgone. Jas si mislin ka je dostikrot problem f ten, ka ko je tema pa mokra cesta, in se ti kontra avto pela, se od mokre ceste fest blesci, se posebe ci mo sto meglenke vüzgane.

erof ponedeljek, 19. december 2011 ob 09:40

Microsoft je izdal opozorilo pred rootkitom, ki je del trojanskega konja Popureb. Kot navajajo, je nova zalega tako trdovratna, da je ni mogoče odstraniti z nobenim antivirusnim ali podobnim anti-zlonamernim programom, zato je v primeru okužbe edina rešitev ponovna namestitev operacijskega sistema oziroma uporaba t.i. recovery zgoščenke.

Pazljivo torej.


http://www.recoverytoolbox.com/cd.html

Dejan sreda, 21. december 2011 ob 18:06

Neznana storilca, visoka okoli 180 centimetrov, suhe postave, oblečena v temna črna oblačila, eden z nahrbtnikom na hrbtu, sta 20. 12. 2011 okoli 15.30 pristopila do 61-letne oškodovanke iz Ptuja, ki je hodila po stopnišču. Oškodovanko sta potisnila, tako da je padla po stopnišču in se pri tem huje telesno poškodovala. Poškodovani ženski sta iz rok iztrgala torbico in pobegnila.

PU MB

Glup folk Hjooj

TUNČEK četrtek, 22. december 2011 ob 09:31

Svet je znoreja in tüdi nemajo več nibenega opčutka do lidi, samo penezi jin grejo po glovi dobleni na lehek način. Hehe Jaaa

MHA četrtek, 22. december 2011 ob 17:00

Čiduže bol se fsen meša, čiduže več je ropof. Babico bi lehko bujla po štengah, pitaje, či sta jo ne tak poškodüvala ka več hoditi nede mogla, kosti pri starejših se dosta bol slabše celijo. Či sta jo že mislila okrasti, te bi ji bor san taško vzela, ne pa sta še jo pošiknola po štengah. Žalosten

Dejan četrtek, 22. december 2011 ob 21:37

V zvezi roparske tatvine z dne 20. 12. 2011, okoli 15.30 (o njej smo vas obvestili včeraj), na Jadranski ulici na Ptuju, v kateri je bila 61-letna ženska hudo telesno poškodovana, vam podajamo opis neznancev:

mlajša fanta, starosti 16-20 let, visoka do 180cm, urejenega videza, temno rjavih oz. črnih las z urejenima frizurama. Eden je na hrbtu nosil manjši nahrbtnik. Oba sta bila oblečena v temnejša modna oblačila. Morebitne očividce oz. vse, ki bi karkoli vedeli o kaznivem dejanju, naprošamo, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na telefonski številki 02 222 1200 oz. 113 ali na anonimno telefonsko številko 080 8000.


PU MB

Dvo pokafca.

zobl četrtek, 22. december 2011 ob 22:07

MHA je napisal/a:
Čiduže bol se fsen meša, čiduže več je ropof. Babico bi lehko bujla po štengah, pitaje, či sta jo ne tak poškodüvala ka več hoditi nede mogla, kosti pri starejših se dosta bol slabše celijo. Či sta jo že mislila okrasti, te bi ji bor san taško vzela, ne pa sta še jo pošiknola po štengah. Žalosten

Zodjič so enega kda je zdigova pri skb v lotmerki na bankomati peneze ob 01h zaran napadnila dva pa ga htela oropati, na sreco se je obranil, tak ka mu penes pa briftošla neso fkrali,tista žmojnga na glovi pa de tudi zacelila.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.