MILAN sobota, 5. februar 2011 ob 07:54

Mislec nekej fest smrdi Vuuhuu

SlovenianDevil sobota, 5. februar 2011 ob 12:40

MILAN je napisal/a:
Mislec nekej fest smrdi Vuuhuu
Nekej gnilega je v deleži slovenski Slabo

optix sobota, 5. februar 2011 ob 14:06

SlovenianDevil je napisal/a:


Nekej gnilega je v deleži slovenski Slabo



Pa dosti je gnilega.

Dolgo se je lahko izgovarjalo na komuniste na Jugoslavijo pa tiste famozne pravljice za malo deco.
Zdaj 20 let imamo svojo državico, kera je nič drugo ne kot ena banana republic, v keri 200 familij vlada.

Politične stranke so ena predstava za narod, ker ni razlik če so levi,desni ali ne vem kateri na oblasti. Vsi enako delajo, za sebe, svojo družino, prijatelje in člane stranke.
Tisti kateri pa volijo upajo da bo se neki čudež zgodil, nažalost upanje umira zadnje.

Pri nas v Sloveniji ni neodvisnih medijev, bilo kateri medij pogledaš vsepovsod so več ali manj enake vsebine katere prihajajo frizirane iz strani slovenskega obveščevalnega undergrounda, da se kreira javno mnenje za potrebe dnevne politike.
Pravna država sploh ne funkcionira oz. funkcionira samo da tepe navadne državljane po glavi, dočim so politiki nedotakljivi, ker vedno ko bi se uprl prst v nečednosti politikov, iz tega se naredi domnevni politični konstrukt.

NLB dolg od 150 mil eur ( katerega jim dolguje T-2 - mariborska nadškofija), ne bo videl, ker bo država kot lastnik NLB-ja to luknjo sanirala iz davkoplačevalskega denarja.

Tisti ki so pa dolg naredili, pa za nič ne bodo odgovarjali, in se bodo veselo smejali, kajti v teh popovskih firmah so prejemali odlične menadžerske plače, potovali na račun podjetja in uživali.

Da je RKC malo moralna, ne bi jim padlo na pamet da se spuščajo v takšne "biznise", ker to je v protislovju kar oni dejansko zagovarjajo, to pa na koncu je še samo en dokaz, da cerkev ki predstavlja neko religijo je out of time.


Meni ne more en pop v cerkvi pridigat o moralnih in etičnih naukih, ker on sam ni moralen, ne ve kaj je družina, ne plačuje davkov, in dejansko da človek v nekaj verjame da obstaja neki bog, ne rabi za posrednika cerkev in njihovega popa ter njihove pravljice.

Tisti, ki vodijo to državo da so malo pošteni bi temu zdaj naredili konec, povlekli črto in rekli:

Zidar, ce si razjebal firmo in naredil dolg, kot lastnik bos odgovarjal za to,drzava bi mu morala zapleniti njegovo imovino, jo prodati in placati delavcem vse kar jim dolguje, placati ostalim firmam katera so bila podizvajalci, itd....

Staremu pa se zdaj pade na pamet da bi ustanovil novo cisto firmo SCT in dalje delje posloval Hjooj

Lenny sobota, 5. februar 2011 ob 14:16

...Kapitalizem temelji na kraji in ropu, na sistemu, ki bogate dela bogatejše, revne pa revnejše.
Pohlep se je dobro skril pod politično floskulo, da družbena lastnina mora dobiti lastnika. Začel se je legalni rop sredi belega dne. Z blagoslovom politike so se začeli veliki nakupi brez denarja. Kupovalo se je na kredit brez pokritja. Casino Slovenija je bil odprt dan in noč. Ruleta se je vrtela, kroglica se je ustavljala pri rdečih in črnih. Ropot kroglice in pohlep sta vodila do edinega boga. Denarja. Pohlepa RKC ni zadovoljila denacionalizacija. Cerkev je ulila nove zvonove. Zvon ena in Zvon dve sta zvonila in vabila certifikate vernih. Zelo redki posamezniki so spraševali, komu zvoni....
(večer.5.2.2011 "Četri rajh")

Kapital, ki si je/še si, piše zakone, je poskrba, ka lastniki ne odgovorjajo, za svijarijo upravljalcof. Prek nadrornikof pa dirigerajo usmeritve pa fplivajo na politiko firme. Ti isti nadzorniki, so zavarovani za odškodninsko odgovornost. Zavarovoje pa plačuvle firma.

Kapitalizem "smo" šteli meti, zej ga pa momo. Kapitalo fašizem, je "moja" oznaka za toti gnili sistem. Klejen Klejen Klejen

optix sobota, 5. februar 2011 ob 14:55

Lenny, se strinjam z napisanim To ja




Družbi Zvon 1 in Zvon 2 sta bili že pred stečajnim postopkom v Bosni in na Hrvaškem tudi v kazenskem postopku, poročajo v oddaji Pogledi Slovenije.

V Sarajevu je slovensko podjetje Bosnainvest , katerega delni lastnik je bil Zvon 1, dajalo posojilo borznoposredniškim hišam, ki so kupovala ista podjetja v skladu. Podjetju so odvzeli dovoljenje. V Splitu so bili v postopku zaradi nedovoljene gradnje.

O vsem tem so bili mariborska nadškofija in njen takratni ekonom Mirko Krašovec obveščeni.







Zanimiva je povezava bratov Jamnik: ljubljanski pomožni škof je Anton Jamnik, brat Janez Jamnik je bil tesni sodelavec SCT, Alojz Jamnik pa sedi v upravi NLB, ki je ena največjih bank upnic, saj ji Zvona dolgujeta več kot sto milijonov evrov.




Vse boljše pa boljše -Nasmeh

simon.prleski sobota, 5. februar 2011 ob 14:56

Jas pa rečen tak vsaki naj v sebe vrvle pa de meja kruh od toga za cirkev pa ne do teko keko mo prek hodi za toti odstop pa rečen tak ka je toti že son dobro zna ka je nareda ka je odstopja ka je morti kje tudi kakšno dete zanorja za seks Haha

TUNČEK nedelja, 6. februar 2011 ob 16:43

Sen zodjič ponoči malo pret kuncen gleja oddojo z Urošon Slokom, ke je meja tan enih šest sogovornikof, met jimi tüdi Ivana Štuheca. Toti je reka, da de cirkef dola moralno podporo, drügo pa nič tistin 60 000 liden,ke so bili delničari Zvonov 1 in 2.
Za peneze pa do se žolibog obrisali pot noson. Ge je tü morola? Ves cejt mon opčütek, da cirkef predga o moroli, soma pa je popunoma nemoralna.

Šokiran

MILAN nedelja, 6. februar 2011 ob 18:35

Vuuhuu Tunče ven ka si že dugo na sveti pa ti je venda jasno ka v cervi nega morale

Dejan nedelja, 6. februar 2011 ob 18:58

Nete venda rekli, ka ste v leti 2011 to ugotovili glede "moralnosti" cerkve Nasmeh

Lenny nedelja, 6. februar 2011 ob 20:01

Dejan, v inštituciji/korporaciji ven že dugo ka je nega.

So pa verni lidje ki so ne tagega mišleja, pa tudi tisti ki se tega zavedajo, pa vervlejo dale. Toti vejo, ka ne nucajo ištitucije/korporacije ka verlejo v neke ka jin pomoga.

Jaz se stalno opet zgrožan, kak so lehko predstavniki tote inštitucije tak dvolični.
Ka pa nen krivičen, pa moren povedati, ka so ne fsi taki. Poznan vsej enega mešnika, ki je v cikrvi zato, ker mu je do lidi. Pa vervlen ka je ne edini.

Osebno, se ne štejen med verne, venda pa zato tiste ki vervlejo v neke višjega ne gledan nič drgačikk, kak na druge. Pa bilo v ke verveljo, budo, alaha itd.
So samo dobri, pa slabi lidje.

Moje skromno mišleje.
Pa brez zamere,
Lenny

Dejan nedelja, 6. februar 2011 ob 20:22

Sej mene tüdi nišče ne moti, dokič me pri miri pisti. Fsakši pač vervle v tisto, kej pač vervle pa niman nič proti vernikon. Pa fsakši se son odloči, či bode v nedelo k meši nesa peneze al ne. Samo keko pa ven pa Jezus neje nikoli zahteva penez pa nikoli nič v zamenjavo pri svojih dejanjih, fsej keko tote bükve o ten provijo Nasmeh

Gnesden je pač vse s penezi povezano.

Lenny nedelja, 6. februar 2011 ob 20:34

Dejan maš čistar praf. Mislec

Karikatura pa je na mesti To ja

Dejan nedelja, 6. februar 2011 ob 20:42

Lenny, či se strinjaš z meno, te mi ne bi treba minusa pripopati Hihihi

Lenny nedelja, 6. februar 2011 ob 22:03

Ej Dejan oprosti.. zgleda ka nucan novega glodalca Zid , toti že dvojno vidi...

Mišleno je bilo kontra, ka ti itak jasno Hahaha

đoužek ponedeljek, 7. februar 2011 ob 05:54

TUNČEK je napisal/a:
Sen zodjič ponoči malo pret kuncen gleja oddojo z Urošon Slokom, ke je meja tan enih šest sogovornikof, met jimi tüdi Ivana Štuheca. Toti je reka, da de cirkef dola moralno podporo, drügo pa nič tistin 60 000 liden,ke so bili delničari Zvonov 1 in 2.
Za peneze pa do se žolibog obrisali pot noson. Ge je tü morola? Ves cejt mon opčütek, da cirkef predga o moroli, soma pa je popunoma nemoralna.

Šokiran


To ja
tako se pravi
Ploskač

Dejan torek, 25. september 2012 ob 19:20

No, tak je.

Nemci, ki ne plačujejo cerkvenega davka, odslej brez zakramentov

http://www.rtvslo.si/svet/nemci-ki-ne-placujejo-cerkvenega-davka-odslej-brez-zakramentov/292168

MHA torek, 25. september 2012 ob 20:58

Sam se jin za peneze gre....

Legionar sreda, 26. september 2012 ob 13:43

Jaz se čist strinjan s ten. Nej uvedejo cerkveni davek, pa te mo vidli, što je provi kristjan, pa keko pripadnikov sploh mo Rimokatoliška cerkev (ali tudi kera druga) pri nas. Ne pa ka se
hvolijo z nekšimi neverodostojnimi podatki pa podobno. RKC recimo navaja podatke o števili
pripadnikov jihove cerkve na podlagi cerkvenih podatkov o krščenih prebivalcih oz. na podlagi popisa prebivalstva. Samo to je vse larifari. Kdor se ma za katolika, nej plačüvle tüdi cerkveni davek, pa nej se cerkev financera iz tega.

TUNČEK sreda, 26. september 2012 ob 18:49

Moš praf, naj plačüvlejo verniki dovek in de se takoj vidlo gdo je vernik. In cirkef se naj financera is toga. Držova naj ukine peneze ke jih dovle cirkve, se je cirkef lastnik gromozanskega premoženja za kerega pa niti dofkof ne plačüvle. Polek toga pa naj ukinejo financeranje fplačil za penzjon nekemi števili duhovnikof, se tüdi drügin liden ne fplačüvlejo prispefkof za penzijo !
Polek toga bi mogla držova na isti način obravnovati tüdi drüge vere, ne pa jih zapostovla in kunčno zake bi moga neše ke je ateist plačovati osvetlovanje cerkvenih objektof ponoči...
Neše bi moga vdariti po mizi in rečti, da naj heja cirkef biti priviligerana in biti držova v držovi.
Obdofčiti bi mogli tüdi fse nabirke pa plačila pogrebof, porok, krstof... in cirkef bi mogla dovati račüne, ne pa poslovati s penezi na roke.
Če smo v neki držovi morejo zokoni velati za fse glih, ne pa je cirkef kak ustanova izvzeta.
S ten se nebi nič fplivalo na vero ali jih zapostovlalo, samo red bi grota v držovi.

Jaaa

jozejuz sreda, 13. marec 2013 ob 10:46

Baje imamo novega papeža. V Trbovlju je že beli dim.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.