Dejan četrtek, 29. oktober 2009 ob 23:21

Lehko ka gre za osebo z istin imenon pa priimkon pa na narobe naslov pošlejo. To se večkrot zgodi.
Ka pa bi nešče brez dokumentov reka jas pa sen Franc s kriških podov pa venda ne bi šlo. Či pa že, te pa smo res v banana republiki.

MHA petek, 30. oktober 2009 ob 09:33

Možno, ka takak je Dejan reka ka gre za osebo z istim imenom. Pa držova mo veki minus te pa položnice vendar san pošilajo okoli. Z istin imenom kak mon ga jas, je eden fusbaler v Lendavi. Sen enkrat na googli neke štrcka, te pa sen nejša ka sen nekši pokal doba.

MHA petek, 30. oktober 2009 ob 18:39

Ze sen gleja po TV kak do spremenili zakon glede prometne varnosti ministri za pravosodje, notranje zadeve pa prometni minister. Či de pijonec nareda prometno, do mo takoj vzeli vozniško vkrej, pa je tak dugo nede doba naze, či de jo sploh doba, dočik nede zaklučeni sodni proces. Pohvalno!

V mene je tüdi pijonec prileta, je prespa na policiji, drügi den pa se že z avton pripela, pa je fudna 1,5 po storen.

Jernej sobota, 31. oktober 2009 ob 21:36

Ges san se tüdi že več krat pijan vozo!
Samo ka se zdaj zagnje čase na cesti godi v Sloveniji in Avstriji nej važno pijan
ali trezen lejko z vojnov primerjaš.

Zato pa zakonodajo po eni strani razmin!
Či narod načik ne kapera ka tak nemre dale iti, te morejo vse bole strogo nareti!

Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Pijunca Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej

Legionar sobota, 31. oktober 2009 ob 22:01

Samo zodja leta so že porkrot drastično zdignoli kazni za prekrške pa za vožnjo pod vplivon alkohola, pa je nesreč z leta v leto več, taka zgleja ka fse fküp to nič ne pomoga. Neee Taka ne ven, mogoče to bo, samo v prvi vrsti bi trebalo vzgojo voznikov začeti že od malega.
Pred glih sen se špancera mimo avtobusne, pa je eno tele tan s tistega parkirišča poleg lokala Atlantis tak prletelo vün na cesto pa potli dale v rondo, takak zmešani! Bomba Sen misla ka de se zdinja. In kej či bi glih tan prečka pločnike, pa me nebi vida? mater, tepa provijo ka so bogi, kda se kolejo na cestah. Takši divjoki se nej samo kolejo, več se jih zakole, meje nedužnih de vmrlo zavolo jih!

Dejan sobota, 31. oktober 2009 ob 22:12

Nesreče se zmanjšüvlejo pa mrtvi v nesrečah tüdi. Samo so nesreče vedno bol butaste s pijanimi vozniki pa prehitro vožjo.

http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?id=2576

Število prometnih nesreč, Slovenija, 2003-2008

SlovenianDevil sobota, 31. oktober 2009 ob 22:51

Legionar je napisal/a:
Samo zodja leta so že porkrot drastično zdignoli kazni za prekrške pa za vožnjo pod vplivon alkohola, pa je nesreč z leta v leto več, taka zgleja ka fse fküp to nič ne pomoga. Neee Taka ne ven, mogoče to bo, samo v prvi vrsti bi trebalo vzgojo voznikov začeti že od malega.
Pred glih sen se špancera mimo avtobusne, pa je eno tele tan s tistega parkirišča poleg lokala Atlantis tak prletelo vün na cesto pa potli dale v rondo, takak zmešani! Bomba Sen misla ka de se zdinja. In kej či bi glih tan prečka pločnike, pa me nebi vida? mater, tepa provijo ka so bogi, kda se kolejo na cestah. Takši divjoki se nej samo kolejo, več se jih zakole, meje nedužnih de vmrlo zavolo jih!

Veš, maš če bi samo sebe klali, ponavodi pa se zaletijo v nekoga ki se je pelo po predpisih, na kunci pa tak preživijo Žalosten ...Kazni zdignoti, či ma človek peneze ka se ga v gostilni napije Pijunca , te še lehko nekej držovi do...

Legionar nedelja, 1. november 2009 ob 08:50


Se to glih provin; meje ostone takših divjokov, temveč nedužnih vmerje na cesti!

Kapa se kazni tiče pa sen tüdi napisa, ka so jih zodja leta samo zdigovali , pa je itak nikšega haska ne blo od tega. Zato ne ven, či de tüdi zej. Mislec Ke je treba spremeniti, je tüdi mislenost šoferov. Fsi smo takši butli ka kda nekej spijemo, ka čemo po fsej sili voziti, namesto ka bi avto püsta pred oštarijo ali pač tan ge si se nopja, pa pozva taxi. Ali pa koga ka pride po tebe. Samo mamo še v glovah skoz tisto miselnost:"svojega avta pa že nen nigi püsta."

Zvončica nedelja, 1. november 2009 ob 22:59

posebno dedi se težko ločite od jega ne? Nasmeh

MHA ponedeljek, 2. november 2009 ob 17:24

Malo bojša bo varnost, ki do začeli vozniške kre jemote. Na začetki še vendar nede uspeha, prvo morejo totin pijoncon vozniške kre pobrati, pa te de kume uspeh v toten zakoni. Za kakšo leto, de bojša varnost, da do v prven leti pijonci brez voznišk ostali.

Toti ke je v mene poča, toti se pre rad pijan okoli vozi, pa to je že nareda tretji karambol v vinjenen stanji.

Zvončica ponedeljek, 2. november 2009 ob 23:19

Močno dvomin....te do se pač vozili brez vozniških. Penez ka bi kazni pločali ali pa kej rubili pa je tak ali tak premalo ke je standard pri podni za večino.

Dejan torek, 3. november 2009 ob 00:14

V ten je glih problem. Či je človik fukjeni je fukjeni. Pa mo lehko fkrej vzemeš, izpit, avto, moped, pecikl, ... pa či de šteja nekšo pizdarijo narediti, de jo tüdi nareda. Problem tega so lidje, ne izpit pa avto, ...

Legionar torek, 3. november 2009 ob 08:07

No, tepa nej spremenijo zakonodajo, pa nej takši problematiki, ki delajo na cesti same pi*darije, pa se vozijo brez izpitov pa tak dale, nej bodo strožje kažnjeni! Či ga dvakrat , trikrat dobijo brez izpita, ali z neregestriranim avton, pa či povrh vsega povzroči še kakšo nesrečo, pa nej gre v rest! Včosik je to edino 'zdravilo' za takše. Pa to ne za dvo ali tri mesce, ampak za malo duže, dve, tri leta ali pa še več. In či bi bilo to tak, bi se po moje marsikeri spametüva. Kakšikoli naši resti že so, je ne fejn biti zaprt!

MHA torek, 3. november 2009 ob 10:32

Res je, ka nede toti zakon vseh pijoncof doj s ceste sprava, neke pa jih ziher bo. Kerega pa nedo, tistemo pa do tak avto zasegli.

Legionar torek, 3. november 2009 ob 13:10

Marsikerega pijonca bi že toti zakon doj s ceste lehko sprava, či bi se dosledno izvaja!

tota torek, 3. november 2009 ob 13:38

Takak je Dejan napisa... keri je butl, je butl, pa de tüdi butl osta... Nobeden zakon mo nede odprja oči... Nesreč je že zej relativno meje, kak jih je bilo, samo posledice so hüde, pa televizija samo čoka, ka de o čen takšen lehko poročala... Ves problem je v zavesti človeka oziroma v jegovi ozaveščenosti..... Či si pijan, nimaš kej sedeti za volanon, pa pika.

MHA petek, 13. november 2009 ob 17:22

Vloda je bila v Libiji na obiski, pa so jin naši dali protokularno darilo Lipicanca, ovi pa nan dve kameli. Ze pa ne vejo kon s kamelami, v živalsken vrti pa baje placa nemajo.

Dejan petek, 13. november 2009 ob 17:57

Klobose narediti Jaaa Hihihi

MHA petek, 13. november 2009 ob 21:18

Hehe, pa napre dale dati kak protokolarno darilo.

Zvončica sobota, 14. november 2009 ob 00:06

Ja, Hrvoton Haha



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.