Dejan ponedeljek, 26. januar 2009 ob 23:37

Jas sen pred hišo pa po toti naši stranski cesti zmeta fkrej sneg, bodi brez skrbi. Sen se pa pela op pudne dol v Lotmerk po glovni cesti pa potli nazej pa je ne blo nič splüženo. 10 centi brozge na cesti. Do pudne bi že lehko spucali, na glovno cesto pa bogme nen ša s šoflo snega fkrej metat Haa

Dejan torek, 27. januar 2009 ob 15:13

Tak, zej pa te momo opet eno krbülo snega Fseeno

prlek1825 torek, 27. januar 2009 ob 15:16

nevem jaz nemrem reči, ke je ovokrot blo že vutro v mb glovna cesta spucana, ke pa de gnes domu pa mo vidli!
pa sej neje problem za nos seljake ki smo vajeni metati sneg, problem je za tote blokare ke se samo bunijoHehe

Dejan torek, 27. januar 2009 ob 15:29

Ja vš, ti si se ne meja ke buniti, da je blo spucano Nasmeh Sej sen se jas tüdi ne bunja, samo op pudne je blo tak, ka se je vidlo, ka še nišče neje leta sen pa to. Pa je to bija prvi sneg pri nas v toti zimi. Pa gnes de isto.

prlek1825 torek, 27. januar 2009 ob 22:12

ludi gnes pa keko čujem mojo plužači nekši štrejk ke baje nigi prav ne plužijo!Nasmeh
jaz sem doma zmeto, vezno pa tudi na trovi tak ke so me dve vuri vun sprovlali!
toti sneg nas je malo presenetjo, samo kej čemo zima je bodmo veseli ke smo ga dobli pa če se že kej zgodi probejmo obrnoti na hec, ke če mo se preveč bunli čez por let snega več nedeHehe

Dejan torek, 27. januar 2009 ob 22:46

Samo gnes majo štrejk? Nasmeh Tü pri nas še gnes neje blo ne duha ne sluha o kakšnen plüžeji, glovno cesto pa zo kumej negda večer ob osmih plüžili. Letos je 2x ša sneg pa obojekrot se je znalo 2-3 dni vnapre kak bo. Zodja leta so ne meli dela pa so se nalezili od nedela.

prlek1825 torek, 27. januar 2009 ob 23:06

jaz sem mejo že tak dober občutek pa vem kakšen nehvaležen posel je to!
pa ovokrot se mi je dopalo ke so resen ble ceste spucane, samo ke pa je gnes to pa je katastrofa!
jaz jih razmin vse ke delajo pa ke grejo na čej al pa kako pijačo, samo ne razmin tega ke je gnes 10totih plužnih avtov stalo na ptuji kre glovne ceste ke so bli na pijači na cesti pa snega ke se komej pelaš! da bi se te vsej spravli nekam na stransko cesto pit ke tak lidje nebi vidli!

Nela sreda, 28. januar 2009 ob 00:16

No zej pa je pri nas tudi zaceja sneg iti, celi den smo dez meli in evo ga zej sneg. Je pa celi teden napovedani, sem radovedna, ce de se kej prijelo.

Zvončica sreda, 28. januar 2009 ob 00:31

Sen se pelala ob 7ih večer iz Veržeja pa je bilo na cesti ubitačno....edino križovska občina je malo poplüženo mela....ke do vraga te zej štrejkali toti plüžači, ve pa so lehko to delali celi december pa skoro celi januar....ne razmin tote brezbrižnosti gda se gre za varnost lidi na cesti...no, gda sen se v lotmerk pripelala pa je plüžja tan proti industrijski coni....zütra pa gren v slüžbo s taxijon pa amen....nen se jejčkala po toti cesti ka je popravilo pleha predrogi hec...Tak Jernej lehko ti malo snega na Dunaj kipnemo....Čarovnica

prlek1825 sreda, 28. januar 2009 ob 11:09

no jaz sem včera večer dobjo slabo luč glede plužačov!
samo sem se polo ob 2ponoči v ormož pa niti nesem pričakuvo ke de spluženo, samo sem bijo presenečeni! naša cesta ki je stranska je ne bila, snega pa tak ke sem ga rivo naprej, kda pa sem prišo na malo meje stransko cesto pa se je vidlo ke je že blo enkrat pluženo samo je drgoč bilo puno snega gor!
gda pa sem šo ob 4 domu pa je blo spluženo tijan do kuče ke sem bijo prav presenečeni, ke itak do kuče gre stranska cesta ki jo zodjo plužijo!
spluženo pa posoleno pa je blo tak lepo ke je že skoron bijo asfalt vuni, tak da vsaka jim čast, kak je na začetki slabo kozalo, tak so se popravli pa vse notri spravli!Ploskač Hehe

Nela sreda, 28. januar 2009 ob 12:52

Aplavz kak vune sneg greeee....Juhuhu samo pri nas se sproti vse topi, taka nimamo nevol z pluzejon. Hehe

Tunč sreda, 28. januar 2009 ob 13:14

Jaz pa glede pluženja nimam pripomb. Dejstvo je ka se vse ceste na enkrat nemrejo spucati. Prvo glovne te potli pa stranske. In gdo ti tak vest sneg gre kak včera, te kume glovne ceste folgajo plužiti. Lidje pa smo tudi nepotrpežlivi in bi takoj meli vsi spluženo do parkirnega placa. Nebolj pa se bunijo ponavodi tisti, ki nimajo zimske opreme na avti. Sen se včera pela proti lotmerki iz Radgone pa se je dalo pelati 60-70. Te sem pa priša na križovsko polje pa sen misla ka je nesreča takšna kolona je bila. Vraga je bila nesreča, tisti ki je bija prvi v koloni se je ni več pela kak 30 na vuro. Skoro bi se vupa staviti ka je meja slabe gume....
Zodjič kdo je bija tiszi prvi sneg pa je tudi ena na Maxi zvola, ka je ne mogla v službo ke je ne spluženo do jenega dvorišča. Pa je ni blo več snega kak kakšnih slabih 5cm. Če se ne ve v snegi voziti ali pa nima zimskih gum pa naj taxi pozove tak kak je Zvončica predlagala.

MHA sreda, 28. januar 2009 ob 15:06

Se strinjan z tunčon. To ja Nikdor še je ne blo, ka se nebi nešče bunja, delafci plužijo kak lehko. Fčera je bila takša intenziteta padavin, ka so resen ne folgali plüžiti. Vnoči sen ša dumu, pa je cesta Veržej - Križevci, pa Vuča ves - Križevci res bila v krizi. Do zarana pa so itaki fse ceste že več ali meje kopne ble.

Toti keri po radji zovejo ka nemrejo v službo, totin bi pa jas šoflo v roke porina, ne pa telefon. Butl Nejbojše ka mo fsakša kuča sfoj plüg, ka do ji fčasi splüžili, ka de madam lehko v slüžbo šla.

So pa me sfadili gnes zaron toti ke je plüžja pri pošti. Večer sen pusta pri pošti avto, ovi pša ke je plüžja pa mi je z treh strani odzaja snek nariva. Snego sen meja do brisalcof. Sen si vzeja šoflo, pa tisti küp snega razmeta po poštninen parkplaci. Hudec

erof sreda, 28. januar 2009 ob 16:06

Pregled vseh kamer v Sloveniji

Tipkam Nevihta Slovenija Tut tut Mraz

Stanje na cestah

Na zadnje urejal: erof, dne: sreda, 28. januar 2009 ob 15:08

Dejan sreda, 28. januar 2009 ob 18:20

Zej pa te momo snega. 30 centi kak šus. Pa brez elektrike pa vode že celi den Hjooj Fčera je že celi den pomalen crkovalo, ob enejstih večer pa je te do kunca ftahnilo. Zej ob petih smo kumej nazej elektriko dobili, vode pa še vedno nimamo. Tak kak da bi v Kambodži živja.

tota sreda, 28. januar 2009 ob 19:22

No, kumej v takšen momenti vidiš, kak smo odvisni od elektrike pa vode. Brez toga ne laufa nič. Nejč centralna ne, pa šporhet, či ga nimaš na plin. Čist grotaš zgübleni.Jočeeem

Na zadnje urejal: tota, dne: četrtek, 29. januar 2009 ob 06:18

Dejan sreda, 28. januar 2009 ob 19:52

Hja, nič neje delalo. Mamo centralno na olje, pumpa nüca elektriko... Dobro ka mamo šporhet na plin pa eno rezervno peč na petrolej Nasmeh Vode pa še zej nimamo.
Pa celi den sen ne moga nič delati, da nücan računalnik, vači se lehko slikan.

Nekej slik:
Več jih je v galeriji, tan negi od polovice dale so nove.





Zvončica četrtek, 29. januar 2009 ob 00:29

Ej Dejan tota zodja fotka pa je prekrasna.....ka pa se nevol zavolo vremena tiče pa....je dobro ka včosih malo elektrika sfali....te se vidi keko smo odvisni od mašinerije takše pa drgačne - pa ka neje meti norsko še v kuči kej "po starinsken"....ka pa če bi se takšo stanje vleklo duže? Te bi šele bilo....v glovnen stori šparheti so še skoz nejbole ziher.Čips

Dejan četrtek, 29. januar 2009 ob 01:17

Ja gnes sen ne meja ke delati pa sen malo sneg meta pa slika Nasmeh
Vodo smo pa zej večer kumej dobili, elektriko pa še je porkrot vün vrglo.

tota četrtek, 29. januar 2009 ob 08:04

Gor Aplavz Zlo lepe slike... Tista sinička pa je praf talenterana za pozeraje. Resen zlo lepo.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.