Bila zadeva vredu speljana sam eni ki so se prijavili so štrajkali.... nihče ni grizel toliko za naslednjič ko se vidimo
.......bilo fajn, zaj vem saj keri je keri v glavnem vredi ...tisti ki ste pa pret vušli pa ste še marsikej zamudili.....
tak se reče "pedašija prova je bila"
jeli, pili pa se veselili.
3.srečaje de se začelo po punoči
te kumen divjo grota.
Pa do pete se pije,pleše pa veseli
bojših pedošof nega.
Dejan bog ti ploti ka si nos malo fküper zbobna.
Tak, naj se van fsen skup opravičin, ka sen ne priša ,fejst mi je žo,ka smo se ne vidli.Meja sen nekšo pot,ka je en v nevoli osta, te pa pret kak sen domu priša je blo fse skup kesno, za kon iti .Še enkrat oprostite ,pa brez zamere!
Tak! Pa je za nami. Škoda. Zej bomo po eno leto čakali, ka se fküp dobimo. No upan, ka mo zej gda pret že fküp prišli
Blo je super, tak kak že loni. Eni ste sicer tak hitro domu odišli ka smo se nejč ne folgali praf spoznati, eni pa smo vztrajali do štireh zaron pa zaklepali
Hrona je bila odlična, hvala fsen küharcan pa kelnaron ka so nan tak nosili gor pijačo pa jesti Hvala Milani, ka smo opet lehko bli pri jih. Tan de zej grotala naša baza, tak kak je Milan že omenja Pa hvala za lopatico, keri mi jo je nastava na avto, ka sen si lehko šejbe spuca pa hvala tistemi, ki mi je na streho avta na veko napisa DEJAN, ka sen op štireh zaron sploh lehko nejša, keri avto je moj Na šejbah so še sicer bli nekši srčeki narisani Pa hvala tüdi MC Prlekije iz Kamenščaka, ka sen si sposoda prenosnika pa projektor, ka smo lehko Künštne Prleke predvajali
Sen pa razočarani nad tistimi, keri so se prijavili pa neso prišli Ker hrone pa tega se je pač teko pripravilo, keko se nas je prijavilo. Tisti bi lehko fsej javili, ka jih nede.
Jernej
almanah
Petra
MHA
Pepek z brega
milan
dušan1
NANDEK
Leon
Marija
Nela
erof
hribernc
fargo
Sonya
Mateja
dejan reno
kobreti
Toti, ke so se prijavili pa neso prišli, dobijo zej -10 točk ugleda, ka te se nafčili!
Ovi, ke pa smo bili pa dobimo +10, najbolj vztrajni pa +15
V galeriji pa si lehko poglednete slike -> Galerija -> Dogajanje v Prlekiji -> 2. srečanje
Jaz bi se opravičja, ka me neje blo... Prišlo mi je zmes nekej, ke nisen moga odložiti... Nite nesen bija v Lotmerke.. .. Vüplen, ka ste se mele max lepo...
Dejan, do kakših štireh, keko ven smo do petih tan bili
Moren pa tüdi jaz rečti, ka mi je bilo fejst fej, fejn smo pili, jeli, se zabavali, tak ka tisti keri ste ne prišli nejč ne vete kakšo fešto ste zamudili
Ke pa se tistih srčekov na Dejanoven avti tiče, pa se nej tista samo pasko mo...
Tudi letos je bila pri Milani redna fešta in keko vidin boma z Dejanom vsako leto pomogala zaklepati. No letos je še MHA pomoga, naslednje leto pa de nas venda še več. Super je blo
Je je do petih je blo, či sen kumej ob 6h f štampet priša
Res je fejn blo, jesti super blo, kisla žüpa je nejbojša bila potli po punoči še nas je prleški Simon v smeh sprovlo. Heh, to so bli smehi gnes zaron ja
vidin pa tudi da sma se nejbojse zamudila, pa magari sa do dveh vstrajala ali drugo leto pa ma te z vami...... samo piti pa ne popistiti....do konca...hehe
ja dejan ne zakej, samo da ti je prav prislo....ovo za sneg dol pucate.....si pa te ze liter za drugo leto duzen
HALO PEDOŠI keri ste bili na srečaji
pa ste pohvolili kej se van je dopalo
lehko napišete kakšno pohvalo n anašo stron
UNIKAT-BELEC tan z leve strani je povezava
v knjigo gostov tan jih dosti pogledna pa je
fejn če so notri kakšne pohvale.
Fejn je bilo da bi večkrat tak bilo.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
erof nedelja, 18. november 2007 ob 01:44
Bila zadeva vredu speljana sam eni ki so se prijavili so štrajkali.... nihče ni grizel toliko za naslednjič ko se vidimo
.......bilo fajn, zaj vem saj keri je keri v glavnem vredi ...tisti ki ste pa pret vušli pa ste še marsikej zamudili.....
te drugič pri-Belec Milanu železni dverih
....ene pa pač nemreš fkrej od pc-ja dobiti.....
MILAN nedelja, 18. november 2007 ob 12:00
tak se reče "pedašija prova je bila"
jeli, pili pa se veselili.
3.srečaje de se začelo po punoči
te kumen divjo grota.
Pa do pete se pije,pleše pa veseli
bojših pedošof nega.
Dejan bog ti ploti ka si nos malo fküper zbobna.
Keri je ne bija je ne falija (malo že)
Nela nedelja, 18. november 2007 ob 14:00
Meni je tudi blo fest fejn, taka Milan se 1x hvala za vse, lepo mi je blo pri Vas.
kobreti nedelja, 18. november 2007 ob 18:46
Tak, naj se van fsen skup opravičin, ka sen ne priša ,fejst mi je žo,ka smo se ne vidli.Meja sen nekšo pot,ka je en v nevoli osta, te pa pret kak sen domu priša je blo fse skup kesno, za kon iti .Še enkrat oprostite ,pa brez zamere!
MHA nedelja, 18. november 2007 ob 19:06
Vepa si te ne do petih zaron v nevoli bija
Dejan nedelja, 18. november 2007 ob 19:48
Tak! Pa je za nami. Škoda. Zej bomo po eno leto čakali, ka se fküp dobimo. No upan, ka mo zej gda pret že fküp prišli
Blo je super, tak kak že loni. Eni ste sicer tak hitro domu odišli ka smo se nejč ne folgali praf spoznati, eni pa smo vztrajali do štireh zaron pa zaklepali
Hrona je bila odlična, hvala fsen küharcan pa kelnaron ka so nan tak nosili gor pijačo pa jesti Hvala Milani, ka smo opet lehko bli pri jih. Tan de zej grotala naša baza, tak kak je Milan že omenja Pa hvala za lopatico, keri mi jo je nastava na avto, ka sen si lehko šejbe spuca pa hvala tistemi, ki mi je na streho avta na veko napisa DEJAN, ka sen op štireh zaron sploh lehko nejša, keri avto je moj Na šejbah so še sicer bli nekši srčeki narisani Pa hvala tüdi MC Prlekije iz Kamenščaka, ka sen si sposoda prenosnika pa projektor, ka smo lehko Künštne Prleke predvajali
Sen pa razočarani nad tistimi, keri so se prijavili pa neso prišli Ker hrone pa tega se je pač teko pripravilo, keko se nas je prijavilo. Tisti bi lehko fsej javili, ka jih nede.
Jernej
almanah
Petra
MHA
Pepek z brega
milan
dušan1
NANDEK
Leon
Marija
Nela
erof
hribernc
fargo
Sonya
Mateja
dejan reno
kobreti
Toti, ke so se prijavili pa neso prišli, dobijo zej -10 točk ugleda, ka te se nafčili!
Ovi, ke pa smo bili pa dobimo +10, najbolj vztrajni pa +15
V galeriji pa si lehko poglednete slike -> Galerija -> Dogajanje v Prlekiji -> 2. srečanje
Tak! Se vidimo na srečanji, številka 3!
dušan1 nedelja, 18. november 2007 ob 20:23
Jaz bi se opravičja, ka me neje blo... Prišlo mi je zmes nekej, ke nisen moga odložiti... Nite nesen bija v Lotmerke.. .. Vüplen, ka ste se mele max lepo...
lp
dušan
Petra nedelja, 18. november 2007 ob 20:34
Dejan, do kakših štireh, keko ven smo do petih tan bili
Moren pa tüdi jaz rečti, ka mi je bilo fejst fej, fejn smo pili, jeli, se zabavali, tak ka tisti keri ste ne prišli nejč ne vete kakšo fešto ste zamudili
Ke pa se tistih srčekov na Dejanoven avti tiče, pa se nej tista samo pasko mo...
Tudi letos je bila pri Milani redna fešta in keko vidin boma z Dejanom vsako leto pomogala zaklepati. No letos je še MHA pomoga, naslednje leto pa de nas venda še več. Super je blo
MHA nedelja, 18. november 2007 ob 20:48
Je je do petih je blo, či sen kumej ob 6h f štampet priša
Res je fejn blo, jesti super blo, kisla žüpa je nejbojša bila potli po punoči še nas je prleški Simon v smeh sprovlo. Heh, to so bli smehi gnes zaron ja
Nela nedelja, 18. november 2007 ob 21:42
ker moma z jernejon pauzo kafejovo, sen hitro malo poluknina kak je te zej z slikame, ki smo jih celi den gnes ze tak cakale.....
:lol:
slike so fenomenale, tak smo vsi lepi gore prove zvezde....
Nela nedelja, 18. november 2007 ob 21:49
vidin pa tudi da sma se nejbojse zamudila, pa magari sa do dveh vstrajala ali drugo leto pa ma te z vami...... samo piti pa ne popistiti....do konca...hehe
ja dejan ne zakej, samo da ti je prav prislo....ovo za sneg dol pucate.....si pa te ze liter za drugo leto duzen
Dejan nedelja, 18. november 2007 ob 23:50
Ja hvala ja, sej sen zna ka sta mi vidva to püstila Pločan liter, nega problema
Nela ponedeljek, 19. november 2007 ob 00:15
Ja samo tota stevilka 3 nej po negi poleti, ka mo lehko grilali vune, pa ka se nemo sekerali ce je cesta skliska ali ne
Dejan ponedeljek, 19. november 2007 ob 18:09
Poglednite si video. Glasbeni del večera, brez cenzure
Video -> Zabava -> Srečanje, številka 2!
Jernej ponedeljek, 19. november 2007 ob 22:04
Nela je napisal/a:
Meni je tudi blo fest fejn, taka Milan se 1x hvala za vse, lepo mi je blo pri Vas.
..meni se je tüdi ful vidlo!
kobreti ponedeljek, 19. november 2007 ob 22:35
Te buje ste fsi nekan nabildani z ugledon!
Dejan ponedeljek, 19. november 2007 ob 22:40
Ja viš, ka pa nesi priša. Te bi ti tüdi bija. Zej pa si doba -10 Po boš se moga en cejt boriti ka boš vlova prikluček z nami
dušan1 ponedeljek, 19. november 2007 ob 22:51
kobreti je napisal/a:
Te buje ste fsi nekan nabildani z ugledon!
hehe, ti si še bor na "+".....eni smo v "-" padnole...:lol:
lp
dušan
Dejan ponedeljek, 19. november 2007 ob 23:14
Ve boš hitro na plusi, si že na nuli
Glede na anketo pa de na tretjen srečanji orenk gužva Samo ka nete zej po fsi obečali, gda pa de trebalo v akcijo pa te zatajili
MILAN torek, 20. november 2007 ob 08:33
HALO PEDOŠI keri ste bili na srečaji
pa ste pohvolili kej se van je dopalo
lehko napišete kakšno pohvalo n anašo stron
UNIKAT-BELEC tan z leve strani je povezava
v knjigo gostov tan jih dosti pogledna pa je
fejn če so notri kakšne pohvale.
Fejn je bilo da bi večkrat tak bilo.
vaš MILAN