Največ zabave, dosežki v drugem planu

V Domu starejših občanov (DSO) Gornja Radgona je tudi letos v drugi polovici maja, potekala tradicionalna medgeneracijska prireditev. Vsako leto, že osmič zapored, so na zabavni način v športnih igrah svoje moči pomerili otroci iz Vrtca Manka Golarja, mladi iz Varstveno delovnega centra, enota ...

petek, 27. maj 2016 ob 10:03

V Ljutomeru tekli za dober namen

Že nekaj let na območju celotne Slovenije v mesecu maju, pod okriljem društva »Vztrajaj – Never Give up« poteka humanitarna akcija oziroma tek, »10 krogov za 10 nasmehov«, katerega namen je zbiranje sredstev za pomoči potrebnim. Letošnja akcija se je začela 20. maja ...

četrtek, 26. maj 2016 ob 18:50

Udejanjanje športnega plezanja v Prlekiji

V okviru Planinskega društva Ljutomer in njene plezalne sekcije postaja športno plezanje ne le prijetno preživljanje prostega časa ampak tudi tekmovalen šport posameznikov.

četrtek, 26. maj 2016 ob 18:31

V petek na krstno predstavitev filma »Svitanje«

V Domu kulture v Ljutomeru bo v petek, 27. maja 2016 ob 20. uri  premiera diplomskega filma naše rojakinje, novopečene režiserke Tine Ščavničar. Po uspešnem študiju v Beogradu na priznani akademiji bo svoji tukajšnji domači publiki predstavila svoj prvenec Svitanje.

četrtek, 26. maj 2016 ob 18:15

Sporazum o lastništvu in upravljanju vodovodnega sistema C je potrjen

Sreda, 25. maj, je bil za občane desnega brega reke Mure, zgodovinski dan. Vsaj tako je bilo najavljeno v uvodu, prav tako zgodovinske, izredne skupne seje občinskih svetov občin z območja UE Gornja Radgona (G. Radgona, Radenci, Apače in Sv. Jurij ob Ščavnici) in UE Ljutomer (Razkrižje, Verž ...

četrtek, 26. maj 2016 ob 16:26

Učenci OŠ Stročja vas državni prvaki v igri med dvema ognjema

Učenci OŠ Stročja vas so na finalni prireditvi med dvema ognjema, 21. maja, v Podčetrtku, osvojili naslov državnih prvakov. To je uspelo učencem 1. in 2 razredov ter 3. in 4. razredov, ki so se na finalno prireditev uvrstili z zmago na regionalni prireditvi v Mariboru, 9. aprila.

četrtek, 26. maj 2016 ob 12:57

Supermarket Jager v Ljutomeru odprl svoja vrata

V četrtek, 26. maja, je supermarket Jager v Ljutomeru odprl svoja vrata. V otvoritvenem programu so nastopili učenci OŠ Ivana Cankarja Ljutomer in otroci vrtca Ljutomer ter ansambel domačih fantov.

četrtek, 26. maj 2016 ob 12:34

Tovorno vozilo trčilo v odbojno ograjo in se prevrnilo

V sredo, 25. maja, okoli 17. ure, je med Mariborom in Lenartom prišlo do prometne nesreče. Promet je močno oviran, med razcepom Dragučova in priključkom Pernica v smeri Murske Sobote je zaprt prehitevalni pas, zato nastajajo daljši zastoji.

sreda, 25. maj 2016 ob 19:50

Polona iz šova Big Brother upa, da je Prlekiji bila v ponos in veselje

Pogovarjali smo se s Polono Filipič, 30-letno kozmetičarko iz Vinskega Vrha, ki se je udeležila šova Big Brother v letošnji sezoni in se po enem mesecu bivanja v hiši od šova morala posloviti. Postavili smo ji nekaj kratkih vprašanj, kaj nam je povedala, pa si lahko preberete spodaj.

sreda, 25. maj 2016 ob 18:35