14-letni Žan se je iz Veržeja odpeljal v Ljubljano, a domov ni prispel

Trebanjski policisti so bili 13. februarja 2016 obveščeni, da svojci pogrešajo 14-letnega Žana Ribiča iz občine Mokronog Trebelno. Žan Ribič je srednje postave, visok okoli 150 centimetrov, ima modre oči in kratko pristrižene svetle lase.

sreda, 17. februar 2016 ob 16:54

Otroci iz Vrtca Ljutomer na Dnevu odprtih vrat Občine Ljutomer

Občina Ljutomer se je pridružila akciji Skupnosti občin Slovenije (SOS) in organizirala tradicionalen Dan odprtih vrat. Za razliko od nekaterih lokalnih skupnosti, ki so v sredo, 17. februarja 2016, medse povabile vse občane, se je vodstvo Občine Ljutomer odločilo, da predstavi dela in naloge ...

sreda, 17. februar 2016 ob 16:45

V Termah Banovci je »zagorelo«

V času letošnji zimskih počitnic so Terme Banovci v sodelovanju s policijsko Upravo Murska Sobota - policijsko postajo Ljutomer in v sodelovanju z različnimi enotami Policijske Uprave Murska Sobota, v Termah Banovci za otroke pripravili že 15. jubilejni preventivni projekt Policijska akademija ...

sreda, 17. februar 2016 ob 14:11

Televizorji kar v naravi sredi polj

Čeprav je do letošnjih spomladanskih očiščevalnih akcij še daleč, se ponekod z lepim toplim vremenom kažejo tudi divja odlagališča smeti, na katere so nekateri posamezniki zavrgli najrazličnejši odpadni material, ki sicer sodi v zbirna mesta za zbiranje kosovnih in drugih odpadkov.

sreda, 17. februar 2016 ob 12:48

V nedeljo koncert za boljši jutri otrok

Društvo Zvezdni otroci, v nedeljo, 21. februarja, s pričetkom ob 18. uri prireja v športni dvorani Osnovne šole III dobrodelni koncert S skupnimi močmi za boljši jutri otrok. Izkupiček bo namenjen otrokom, ki rabijo zdravljenje v tujini.

sreda, 17. februar 2016 ob 11:51

Radgončanom prva točka v letu 2016

Prva domača tekma novega trenerja in prva točka v spomladanskem delu sezone za Arcont Radgono. Radgončani so v letošnji sezoni že dvakrat izgubili v Hrpeljah, v prvenstvu in pokalu, tokrat pa so pred domačimi gledalci uspeli iztržiti točko.

sreda, 17. februar 2016 ob 09:12

Izbrali najlepšo med lepoticami - Snežno Miss Krvavca

Na Krvavcu je podjetni Ginter Kržišnik ponovno zbral cvet slovenske lepote. Lepotice so se potegovale za naziv Snežne Miss Krvavca. Izbor je potekal na Plaži v sončnem in odlično zasneženem Krvavcu. Dogodek je pritegnil številne znane osebnosti iz športa, resničnostnih šovov in poslovnega ...

sreda, 17. februar 2016 ob 08:37

Milana na zadnjo pot pospremila nepregledna množica

V torek, 16. februarja, se je na ljutomerskem pokopališču zbrala nepregledna množica, ki je k zadnjemu počitku pospremila prejšnji teden preminulega Milana Beleca iz Železnih Dveri.

torek, 16. februar 2016 ob 21:30

Iz namestitvenega centra pobegnili štirje prebežniki

Iz namestitvenega centra v Lendavi, so v torek, v jutranjih urah pobegnili štirje prebežniki. Na Policijski upravi Murska Sobota so potrdili, da so dva čez dan našli, dva pa sta še vedno pogrešana.

torek, 16. februar 2016 ob 19:57