Miklavž obdaril otroke na Centru za socialno delo Gornja Radgona

Center za socialno delo Gornja Radgona je v sodelovanju z Občino Radenci priredil praznično delavnico za otroke z obiskom Miklavža. Otroci so ustvarili zvrhano mero prazničnih izdelkov, dogodek pa je popestril obisk Miklavža, ki je otroke razveselil z darili.

petek, 6. december 2013 ob 08:53

17. Prekmurska gibanica je potekala v nabito polnem Štuku

Tudi letos je Klub prekmurskih študentov pripravil odlično zabavno prireditev, ki je potekala v mariborskem Štuku. Organiziran je bil avtobusni prevoz iz Ljubljane in Murske Sobote, dogodka pa se je udeležila nepopisna množica zabave in prekmurske gibanice željnih obiskovalcev iz vseh koncev Slovenije ...

četrtek, 5. december 2013 ob 22:06

Javni razpis za spodbujanje projektov socialnega podjetništva v Pomurski regiji

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo razpisuje javni razpis za spodbujanje projektov socialnega podjetništva v Pomurski regiji. Okvirna razpoložljiva višina razpisanih nepovratnih sredstev v okviru tega razpisa znaša 1.200.000 evrov. Nepovratna sredstva pa se razpisujejo za dvoletno ...

četrtek, 5. december 2013 ob 18:06

V vrtcu pekli parkljeve palačinke

Tudi v vrtcu Ljutomer smo v pričakovanju Miklavža. V skupini Delfinov smo si dopoldne popestrili s peko parkljevih palačink.

četrtek, 5. december 2013 ob 17:40

Hobit: Smaugova pušča 3D premierno v HFR in 4K tehnologiji v Sloveniji!

Najosupljivejša premiera doslej – Hobit: Smaugova pušča 3D, drugi del ene izmed najbolj pričakovanih domišljijskih trilogij, bo v Sloveniji prvič prikazan v HFR in 4K tehnologiji v kinematografih Cineplexx v Celju in Mariboru v četrtek, 12. decembra.

četrtek, 5. december 2013 ob 17:32

Starejše deklice v A državni ligi

V nedeljo 1.12.2013 je v Ljutomeru potekal četrti in tudi zadnji kvalifikacijski odbojkarski turnir za uvrstitev v najvišjo državno ligo (A ligo) v kategoriji starejših deklic.

četrtek, 5. december 2013 ob 13:52

Sv. Miklavž je pričakal otroke v Radencih

Spet je leto naokrog, in trije dobri možje, ki jih srečujemo v »Veselem decembru«, so že tu. Kot prvi dobri mož v decembru goduje seveda Sv. Miklavž, ki prinaša pridnim otrokom darila, porednim pa šibo. Za porednost jih kaznujejo njegovi spremljevalci parkeljni.

sreda, 4. december 2013 ob 17:57

Z dobrodelnim Karitasovim koncertom v pomoč ljudem v socialni stiski

V tednu Karitasa se prirejajo različne prireditve, koncerti in proslave. Ena takšnih prireditev se je odvijala tudi v petek 29. novembra v dvorani Trstenjakovega doma v Gornji Radgoni.

sreda, 4. december 2013 ob 17:47

Jernej Skuhala pomurski šahovski prvak

Zmagovalec 26. prvenstva Pomurja v pospešenem šahu, je postal 15-letni Jernej Skuhala iz Ljutomera. Po devetih kolih švicarskega sistema je zbral 7,5 točke.

sreda, 4. december 2013 ob 15:31