Izsiljevalcu zasegli orožje in konopljo

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota so na podlagi odredbe Okrožnega sodišča Murska Sobota 2. septembra pri 37-letnem osumljencu iz UE Murska Sobota opravili hišno preiskavo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja izsiljevanja po 213/I členu KZ-1.

torek, 3. september 2013 ob 15:55

5. jubilejni literarni zbornik DOSOR-ja

V predprostoru domske knjižnice DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, so v četrtek, 29. avgusta, zvečer javnosti predstavili 5. jubilejni literarni zbornik DOSOR-ja pod naslovom »Ure naših dni«. Izdali so ga v 400 izvodih ter na 56 straneh. V njem so besedila stanovalk in stanovalcev ...

torek, 3. september 2013 ob 15:30

V delovni nesreči umrl 39-letnik iz območja UE Ljutomer

V torek, 3. septembra, ob 8.24 uri, je bil OKC PU Maribor obveščen o delovni nesreči, ki se je zgodila med izvajanjem gradbenih del na ostrešju OŠ Videm pri Ptuju. V delovni nesreči je umrl 39-letni delavec, doma iz območja UE Ljutomer.

torek, 3. september 2013 ob 10:31

Zasebna vojaška zbirka na Svetinjah

Tik ob cerkvi na Svetinjah je domačija Dragana Kokota. Večina kotičkov domačije je napolnjenih z raznovrstnimi eksponati, kateri so priča, da je vojaška oprema prinašala ne samo vojne grozote. Vojna industrija je zaposlovala mnogo ljudi.

torek, 3. september 2013 ob 09:11

Dan športa v športno rekreacijskem centru Logarovci

V soboto 31. avgusta, se je v športno rekreacijskem centru Logarovci, v organizaciji športnega društva Logarovci-Kokoriči (ŠD LO-KO), odvijala prireditev Dan športa. Gre za prireditev, ki poteka v sklopu praznovanja občinskega praznika občine Križevci.

torek, 3. september 2013 ob 09:05

Na ogled skulptura panonske ribe mojstra Roberta Juraka

Prleški umetnik Robert Jurak iz Logarovcev v občini Križevci pri Ljutomeru je pravi mojster, kajti po svoji zamisli je izdelal skulpturo panonske ribe. Gre za ribo, ki ima izdelano okostje z glavo, postavljena pa je v krožišču v Ključarovcih.

ponedeljek, 2. september 2013 ob 21:591

Na Bistrici iz leta v leto glasnejša »breka«!

V soboto se je v Kantini na Srednji Bistrici odvijal Breka Fest, ki ga je že šesto leto zapored organiziralo  Društvo alternativne mladine Bistrica. Poleg pasulja, ki so ga že tradicionalno brezplačno dobili vsi, so dobrih dvesto obiskovalcev med prvimi ogreli murskosoboški punkerji Zašenki ...

ponedeljek, 2. september 2013 ob 19:35

Dobrodelna prireditev za mlade in socialno ogrožene družine

V soboto, 31. avgusta, je Zavod Korak naprej Murska Sobota, v sklopu katerega deluje tudi komisijska trgovina z rabljeno otroško opremo in oblačili, v sodelovanju z drugimi nevladnimi organizacijami, v Murski Soboti priredil dobrodelno prireditev za mlade in socialno ogrožene ...

ponedeljek, 2. september 2013 ob 17:44

2. Truck Show Miting v Črenšovcih

Minuli vikend se je odvjal 2. Truck Show Miting v Črenšovcih, čigar namen je predvsem družabne narave. Srečanja so se udeležili tudi šoferji in ljubitelji kamionov iz sosednjih držav.

ponedeljek, 2. september 2013 ob 17:10