Sekcija Citroen kluba Prlekija pripravil 11. Hidroraid

V Bodislavcih pri Mali Nedelji so se od četrtrka do nedelje že enajstič družili lastniki in ljubitelji vozil znamke Citroen. Letošnje 11. srečanje je potekalo v znamenju dveh jubilejev. Citroen klub Slovenije namreč praznuje dvajset let delovanja, sekcija kluba Prlekija pa obeležuje desetletni ...

nedelja, 15. julij 2012 ob 09:501

Riblja čorba za zaključek 10. moto srečanja

V soboto se je z nastopom legendarne srbske skupine Riblja čorba na čelu z Boro Đorđevićem, zaključilo jubilejno 10. mednarodno srečanje motoristov, ki imajo po vašem mnenju najbolj izvirno ime, Jezerski duhovi.

nedelja, 15. julij 2012 ob 08:43

V Banovcih pripravili igre brez meja

V soboto, 14. julija, je bilo v Banovcih eno izmed predtekmovanj v igrah brez meja. Ekipa Künštnih Prlekov je osvojila odlično drugo mesto in se s tem uvrstila v polfinalno tekmovanje, katero bo eno izmed avgustovskih sobot.

sobota, 14. julij 2012 ob 20:15

V petek množico segreli Zaklonišče prepeva in striptiz

Ta vikend ob Gajševskem jezeru poteka 10. mednarodno srečanje motoristov Jezerski duhovi. V petek so zbrano množico zabavali Zaklonišče prepeva, No Name Blues Band, Primarna in Fatal Passions.

sobota, 14. julij 2012 ob 07:501

Negovski grad in lik Ivana Krambergerja naj bi s pomočjo občine bolj zaživela

Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport RS je Zavodu za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona, v petek, 13. julija, oddalo v začasno upravljanje del kompleksa gradu Negova. S tem želijo oživiti kulturni spomenik, regijo pa razviti s spodbujanjem vključevanja gradu in njegovih ...

petek, 13. julij 2012 ob 21:58

Literarmi večer pod zvezdami

V četrtek. 12. julija, je v letnem avditoriju KUS v Sv. Juriju ob Ščavnici, potekal prvi od treh dogodkov, ki so jih organizatorji ta teden pripravili pod skupnim naslovom Noč pod zvezdami.

petek, 13. julij 2012 ob 11:42

Mura preko Bakuja v 2. predkrog Lige Evropa

Nogometaši Mure so z zmago nad Bakujem z 2:0 napredovali v 2. predkrog Evropske lige. Tekma proti Azerbajdžanski ekipi je bila odigrana v Lendavi, saj stadion v Fazaneriji ne izpolnjuje vseh meril Uefe. Naslednji tekmec Sobočanov bo CSKA Sofija. Prva tekma bo prihodnji četrtek v Lendavi.

petek, 13. julij 2012 ob 08:11

Naše kraje ponovno zajela neurja

V sredo popoldan je Slovenijo in naše kraje ponovno zajelo neurje z močnimi padavinami, ponekod pa je padala tudi toča. Na Goričkem, v naselju Otovci, je padala toča v velikosti oreha. Nevihte se bodo ponekod lahko zavlekle tudi v noč.

sreda, 11. julij 2012 ob 20:56

Raoul & the WiseMen zaigrali na Jeruzalemu

V nedeljo, 8. julija, smo bili priča drugemu Jeruzalemskemu glasbenemu večeru na dvorišču Dvorca Jeruzalem, kjer je LTO Prlekija Ljutomer pripravila koncert s skupino »Raoul & the WiseMen« iz Nizozemske.

sreda, 11. julij 2012 ob 18:351