Gledališka predstava in darila za dvesto otrok

Da lahko sodelovanje med Ljubljano in Ljutomerom obrodi nekaj dobrega, so v tem predprazničnem času dokazali člani ljutomerskega Lions kluba in Lions kluba Viva iz Ljubljane, katerega članice so samo ženske. Povezovalni člen med kluboma sta bili članica ljubljanskega kluba, prleška rojakinja ...

petek, 23. december 2011 ob 22:101

Bogoslužje ob Božiču

Pred bližajočimi božičnimi prazniki je bilo poskrbljeno tudi za praznično vzdušje vernikov v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Tako je 22. decembra dopoldne ob 11. uri v jedilnici doma potekala rimokatoliška maša. A istega dne popoldne so se v domski kapelici, v pritličju doma, zbrali ...

petek, 23. december 2011 ob 18:10

V Veržeju na ogled najrazličnejše jaslice

Zavod Marianum Veržej - Center DUO skupaj z Društvom ljubiteljev jaslic Slovenije, Termami Banovci in Občino Veržej že četrto leto zapored organizira Razstavo slovenskih jaslic, tokrat s poudarkom na stoletnih jaslicah iz vseh kontinentov sveta, svojevrstno sporočilo pa dajejo predvsem otroš ...

petek, 23. december 2011 ob 15:451

Vesele praznike in srečno 2012

Vesele božične praznike ter srečno, zdravo in uspehov polno novo leto 2012 vam želi portal Prlekija-on.net.

petek, 23. december 2011 ob 12:513

Direktor PU MS sprejel dva policista in občanko, ki so rešili človeško življenje

Direktor Policijske uprave Murska Sobota Drago Ribaš, je v petek, 23. decembra dopoldne sprejel občanko Andrejo Koščak in ljutomerska policista Kumer Simona ter Gašparič Mirana, ki sta na podlagi obvestila občanke pred prihajajočim vlakom s tirov rešila 80-letno žensko.

petek, 23. december 2011 ob 12:15

Božiček razveselil otroke v Biotermah

Božiček, v teh dneh najbolj zaposleni mož na svetu, je našel čas, da je obiskal tudi otroke v hotelu Bioterme pri Mali Nedelji. Ni prišel sam, spremljali so ga medved, snežinka in palček, kateri mu je pomagal nositi težko vrečo z darili.

petek, 23. december 2011 ob 00:05

Božiček obiskal vrtec v Mali Nedelji

Otroci iz vrtca Mala Nedelja so v četrtek dopoldne v šolski telovadnici nestrpno pričakovali Božička. Napetost pričakovanja so nekoliko zmanjšale njihove mamice, ki so za njih uprizorile igrico Babica Zima, ob koncu katere so vsi skupaj poklicali Božička.

četrtek, 22. december 2011 ob 23:50

Mlad prleški glasbenik Marko Pascal Rožman predstavlja Maske

Mlad prleški glasbenik Marko Pascal Rožman, predstavlja novi singl Maske. Gre za že četrto njegovo posneto avtorsko pesem, prvi singel je bil Sanje, drugi Sam in tretji Zgodbe sestavljajo vesolje.

četrtek, 22. december 2011 ob 20:50

Podmladek SDS ustanovil Pomursko regijsko koordinacijo

V soboto, 17. decembra, je v prostorih MO SDS Murska Sobota potekala Ustanovna konferenca Pomurske regijske koordinacije Slovenske demokratske mladine.

četrtek, 22. december 2011 ob 20:373