Gradfest 2024

sreda, 30. oktober 2024 ob 20:00
Gradfest 2024

GRADFEST NA DVORCU RAKIČAN ● 30. 10, 31. 10 in 2. 11. 2024

V idiličen ambient dvorca Rakičan se vrača tradicionalni festival z novim imenom GRADFEST. Priljubljeni dogodek, ki vsako leto privabi tisoče obiskovalcev ter popestri praznični konec krompirjevih počitnic in noč čarovnic, bo letos, že 11. leto zapored, potekal 3 dni in sicer 30. 10., 31.10. in 2. 11. Tudi letos prinaša pester in bogat animacijski program, na velikem odru pa bo gostil dve večerni glasbeni zabavi za vse generacije ter celodnevni družinski dan za družine in otroke.

GRADFEST 2024 - PROGRAM

Sreda, 30. 10. od 20:00 do 2:00 – PLAVI ORKESTAR

PLAVI ORKESTAR

FLIRRT

BOOOM!

DRUGO DUGME

Četrtek, 31. 10. od 12:00 do 19:00 - DRUŽINSKI DAN

DEJAN DOGAJA BAND

VILA EKSENA & SUPERJUNAKI

LUCIJA ČIROVIĆ

SREDNJEVEŠKI & ANIMACIJSKI PROGRAM

DELAVNICE ZA OTROKE & DRUŽINE

+ napihljiva igrala, poslikava obraza, čarovnik, foto kotiček, živalski kotiček, sladki kotiček & baloni, ustvarjalne delavnice itd.

Sobota 2. 11. od 20:00 do 2:00 - DANIJELA

DANIJELA

ANSAMBEL STIL

TANJA ŽAGAR

*natančno ČASOVNICO objavimo naknadno*

GRADFEST 2024 - VSTOPNICE

30. 10. - PLAVI ORKESTAR

STOJIŠČE (1. KONTINGENT) = 19,90 EUR (prvih 100 vstopnic) – TRENUTNO V PRODAJI

*2. kontingent (po razprodanem 1. kontingentu) = 24,90 EUR, 3. kontingent (po razprodanem 2. kontingentu) = 28,90 EUR, na dan dogodka = 30 EUR

VIP GALERIJA = 39,90 EUR (samo 200 vstopnic)

*na dan dogodka = 50 EUR

*vstop na glavnem vhodu (dodaten vhod znotraj prizorišča do arkadnega hodnika v prvem nadstropju), vključuje ločen točilni pult in sanitarije

*za rezervacijo mize pišite na info@denea.si

31. 10. – DRUŽINSKI DAN

OTROCI: 4,90 EUR

*na dan dogodka = 6,90 EUR

*otroška vstopnica velja za otroke od vključno 3. do vključno 14. leta starosti (mlajši imajo brezplačen vstop, starejši potrebujejo odraslo vstopnico)

ODRASLI: 9,90 EUR

*na dan dogodka = 13,90 EUR

2. 11. – DANIJELA

STOJIŠČE (1. KONTINGENT) = 14,90 EUR (prvih 100 vstopnic) – TRENUTNO V PRODAJI

*2. kontingent (po razprodanem 1. kontingentu) = 16,90 EUR, 3. kontingent (po razprodanem 2. kontingentu) = 18,90 EUR, na dan dogodka = 20 EUR

VIP GALERIJA = 29,90 EUR (samo 200 vstopnic)

*na dan dogodka = 40 EUR

*vstop na glavnem vhodu (dodaten vhod znotraj prizorišča do arkadnega hodnika v prvem nadstropju), vključuje ločen točilni pult in sanitarije

*za rezervacijo mize pišite na info@denea.si

DODATNE INFORMACIJE:

· Spletna prodaja za posamezen dan se zaključi na dan dogodka 1h pred odprtjem vhoda

· Imetnike vstopnic naprošamo, da zaradi zaščite lastnih interesov ne objavljajo javno fotografij kupljenih vstopnic, saj je na vsaki vstopnici natisnjena edinstveno koda in lahko pride do zlorabe.

· Vstopnice bodo na vhodu pregledane s posebnim čitalcem vstopnic. Vsaka vstopnica (klasična in print@home) ima edinstveno kodo in omogoča ENKRATEN vstop.

· Gibalno ovirane osebe na invalidskih vozičkih imajo prost vstop, spremljevalec mora kupiti vstopnico za stojiče.

· STAROSTNA OMEJITEV: 16+ (oba večerna dogodka, 30. 10 in 2. 11) - vstop dovoljen le z veljavnim fizičnim osebnim dokumentom – slika dokumenta na telefonu ne velja. Za mladoletne osebe velja, da z nakupom vstopnice starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost (Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 00.00 in 05.00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.).

· Na dogodku bo na voljo gostinska ponudba na treh daljših točilnih pultih znotraj obzidja dvorca in ponudba hrane zunaj obzidja.

· Na festivalu se bo uporabljal sistem za BREZGOTOVINSKO POSLOVANJE Z BREZSTIČNIMI KARTICAMI, ki jih obiskovalci koristijo tekom prireditve in deluje kot interno plačilno sredstvo. Nakup brezstičnih kartic in polnjenje bo možno na posebnih polnilnih postajah, ki se bodo nahajale nasproti odra znotraj obzidja. Na teh postajah boste lahko ob odhodu iz prireditve opravili tudi dvig neporabljenih sredstev (1h po končani prireditvi). Tekom festivala lahko uporabljate isto kartico.

· PRIREDITEV BO V VSAKEM VREMENU. V primeru slabe vremenske napovedi naprošamo, da se oblečete napovedi primerno (balerine, nepremočljiva obuvala) in imate seboj majhen zložljiv dežnik.

· PREPOVEDAN VNOS velikih dežnikov s konico, vseh vrst orožja, pirotehnike, verig, stekla, hrane, pijače, plastičnih steklenic, profesionalnih avdio in video snemalnih naprav, teleskopskih držal (selfie stick), brezpilotnih dronov in drugih elektronsko vodenih naprav in laserskih lučk. Prepovedan vstop živali! Varnostniki bodo pregledovali obiskovalce in preverjali spoštovanje prepovedi. Prepovedani predmet imajo pravico odvzeti.

· Obiskovalci bodo na prireditev lahko vstopili iz vzhodne strani dvorca – z glavne ceste, kjer bo tudi prodaja kart.

· V izogib gneči pri vstopu PRIPOROČAMO PRAVOČASEN PRIHOD (samo en vhod). Vstop na prizorišče bo omogočen NA GLAVNEM VHODU s strani glavne ceste eno uro pred pričetkom dogajanja.

· Obiskovalci bodo imeli možnost parkiranja v neposredni bližini dvorca, na voljo bo večje število parkirnih mest, do katerih bo udeležence dogodka usmerjalo osebje. Priporočamo uporabo javnega potniškega prometa.

Rezervacija večjega števila vstopnic in ostale informacije: info@denea.si

Organizatorja dogodka: Denea d.o.o. in RIS, Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan.

Vljudno vabljeni.






Več dogodkov

DatumDogodek 
petek
27. september
ob 19:30
IZNENADA SALOMEIZNENADA SALOME
IZNENADA SALOME, Dom kulture LjutomerNakup vstopnic: Vsa prodajna mesta Eventim, Petrol in Pošte Slovenije(avtorski stand up kabaret)Vsi poznamo Salome in njen prepoznavni smeh! Slovenski publiki je ...
petek
4. oktober
ob 17:00
Ah, ti odnosi!Ah, ti odnosi!
Kako se razumeti z ljudmi, ki so drugačni od nas in jih ne razumemo ter jih po tihem ali pa na glas celo obsojamo?Kako je možno, da ista situacija nekoga nasmeje, drugega pa močno užali?Odgovore na ...
četrtek
10. oktober
ob 08:00
Vpisi v jezikovne tečaje Vpisi v jezikovne tečaje
Vabimo otroke in odrasle k vpisu v jezikovne krožke in tečaje. Prijave že potekajo.Jezikovna šola ESCALADE v Ljutomeruwww.escalade.si
Prikaži vse dogodke