Obstaja ge v Lotmerki al pa v okolici kakša oštarija al kejkoli, ki ti pripela hrono na dum?
To se že dugo sprašüvlen, včosih bi prav prišlo. Samo dvomin, ka je gi kej v bližini
v lotmerki nimaš kon iti jest, či pa češ iti jest v bolj "fensi" zadevo pa tudi cene so malo višje je pa postrežba vrhunska (v belih rokavicah te strežejo) pa je to gostišče Gorica. Tan imajo malo drugačne menije (nega glih klasike -> dunajskih pa podobnih monotonih zadev).
Fsekakor probaj, ne bo ti žal.
Ke se pa tiče dostave, to pa je bole fse v temi, nažalost živimo v takšnen kraju ki v letu 2010 nemreš si kupiti niti pizzo po 21:30 med tednom, edino ti ostone kebab ne pa ka bi ti še keri lehko kaj na dom pripela.
Tramšek je za mene zakon. Malo je drago...a na nivoji.
Grozd je meja, mogoče še mo kuhjo odprto do 23.00...
Nekda je v Lotmerki odprja gostilna Kolarič...pa mu neje šlo..ne ven po mojem je hudo meti gostilno/restavracijo v Lotmerki, nekak lidje nečejo iti.
Pa če ma domoči človek nekaj, te ga je treba vničiti, to se mi zdi problem Lotmerki.
Pa ne gre se ti za to, če ma domoči človik ali tuji, ide se za to ka napizdovlejo.
Nemajo pojma o kuhaji, to kaj ti nudijo si lehko tudi duma son narediš, dunajski, ocvrte lignje pa podobne stvari kere oni nudijo.
Problem totih fseh oštarjošof je to ka nemajo dobrih kuharov (ker to treba pločati) , tepa ali sami kuhajo tak kak pri Grozdi pa se poleg fčijo, te pa se zgodi ka je fčosih pizza premalo pečena, ali pa krompirova šalota premalo kuhana, pa podobne stvari.. to pa v eni gastronomiji je nesprejemljivo.
Gorica je res ne v Lotmerki samo je gostilna na rednen nivoji.
Problen Lotmerka je ka nišče neče delati v gostilnah pa nuditi dobro hrano , fsi samo glejajo easy money ka do čim mejn delali pa čim več zaslužili, osebje kero jin dela je na minimalcih te pa ti je jasno ka se nešče nede trudija za takšno plačilo...
Ke se kakšne restavracije v Lotmerki tiče, je resen kriza. Jaz butl sen misla, ka de zej po noven kej mogoče v hoteli drgačik. Pa sva z našoj mela zej 4 dni pri nama goste s Hrvaške, pa sva se štela malo "vün vrčti", pa sva jih en den v hotel pelala na obid. Pa kej smo tan dobili? Katastrofo! Nejpred so nas porinoli v tisto malo sobico ka je negda slaščičarna bila. Te nan je kelnar vse narobe sprnesa (ne ven zakej si kelnari gnes den nigi več ne pišejo naročil). Tistin keri smo rekli ka bi rejši pomfri, je prnesa proženi kromper, pa obratno - tistin ker bi proženega je prnesa pomfri. No, jaz sen zahteva ka mi zameja porcijo, pa je tak dugo nüca ka mi je zameja, ka so ostali svoje porcije že pojeli. S ten ka je ne blo nikše gužve. In kda so ovi že pojeli, sen jaz son ja svojo porcijo, ovi pa v lüft glejali poleg. Mimogrede bi lehko omenja še to, ka je kelnari niti na pamet ne prišlo, ka bi posprava ostanke porcij, kere sta jela dvo človeka pr sosednji mizi. Tisto je dan bilo poleg celo vüro, dokič smo tan bili. In za kunec še jesti: nesen zbirčen človik, skoro nikoli ne šimfan hrone, samo kda nekan gren jest, te že pričaküvlen nekšo kvaliteto. In to ke smo tan dobili, je bila katastrofa! Porcije male, hladne, postone, solene pa tak taka nan je vüsta dobesedno vküp vleklo. Sron me je blo pred lidmi, kere sen to pela! Taka za lotmerški hotel lehko mirno rečen, ka me tan lep čas več nedo vidli!
Legionar zgleja ka si se na napačnen mest šteja "vun vrčti", to kej si tan v hoteli ja bi duma bojše skuha
V Lotmerki nažalost se nimaš ki "vun vrčti" ka bi kerega pela na obed pa ka se ne osramotiš pa ne dobiš drek za jesti.
misekovi pa dobro zaj odvisno kaj ješ, te se temi primerno pije tudi vino neglede na to či je prleško ali kakšno drugo.
problem totih gostiln je da ne vejo niti svetovati vina katero gre zraven k neški hrani tak ka večina folka pije coca cola in ostale pijače
za hotel je res škoda, ka nimajo malo bojše hrone, či so se potrudili, pa ga zrihtali, bi se lehko potrudili tudi pri kuhji, ka te bi verjetno tudi več lidi šlo tja jest. v lotmerki res nimaš neven kakšne ponudbe, samo to pa je verjetno zato, ka povpraševanj nega neven kakšnega. zaj že vsakši malo gleja na peneze, pa si te rajši kaj duma skuha.
meni se še taverna ne zdi tak slaba, pa tudi v staren hratsti ne.
v gornji radgoni sen še vidla eno zanimivo, v maximusi. probala še nisen, na jedilnen listi pa maš kar dobro izbiro, sem bila radovedna pa sen si ga malo poglednila
ja v gornji radgoni je gostišče adanič pa ciconia v maximusu gornja radgona
ja v lotmerki nemre niti biti povpraševanja či pa vsakši keri odpre nekšno gostilno nabija cene, kvaliteta ponudbe je zelo slaba, enkrat je hrana dobra, drugič ni in zaradi takšnih stvari propadajo gostilne.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Dejan četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:12
Obstaja ge v Lotmerki al pa v okolici kakša oštarija al kejkoli, ki ti pripela hrono na dum?
To se že dugo sprašüvlen, včosih bi prav prišlo. Samo dvomin, ka je gi kej v bližini
MHA četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:14
Ne ka bi zna. Neso nekda že razvožali po Lotmerki?
Dejan četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:16
To bi lehko keri od kebabof meja, ka bi z mopedon okoli voza To bi ziher šlo.
prleška puca četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:18
betim pa senad kebabe pripelata ce je vecje narocilo! sprobano!
vači pa ja nejč picerije nemamo na dostavo....
MHA četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:18
Lehko bi keri z mopedon skoka ja. Rakičanski pa beltinski dom vozita jesti okoli, neven či lotmerški tüdi vozi.
Dejan četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:42
Ja či naročiš 12 kebabof, ti jih venda res pripela.
V Lotmerki pa nasploh nega sploh nekše pametne oštarije, ka bi ša človik jest...
MHA četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:44
Lotmerški dom mo dobro jesti.
Dejan četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:48
Sen misla kakšo restavracijo, ka lehko žensko nekan pelaš večer. V dum je venda nen gna
MHA četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:50
V dum na večerjo boš jo gna čes pejeset let.
zobl petek, 8. oktober 2010 ob 00:22
Dejan,
v lotmerki nimaš kon iti jest, či pa češ iti jest v bolj "fensi" zadevo pa tudi cene so malo višje je pa postrežba vrhunska (v belih rokavicah te strežejo) pa je to gostišče Gorica. Tan imajo malo drugačne menije (nega glih klasike -> dunajskih pa podobnih monotonih zadev).
Fsekakor probaj, ne bo ti žal.
Ke se pa tiče dostave, to pa je bole fse v temi, nažalost živimo v takšnen kraju ki v letu 2010 nemreš si kupiti niti pizzo po 21:30 med tednom, edino ti ostone kebab ne pa ka bi ti še keri lehko kaj na dom pripela.
MHA petek, 8. oktober 2010 ob 03:38
Ge je tota Gorica?
Almanah petek, 8. oktober 2010 ob 07:32
Gorica je pri Vipollu..
Tramšek je za mene zakon. Malo je drago...a na nivoji.
Grozd je meja, mogoče še mo kuhjo odprto do 23.00...
Nekda je v Lotmerki odprja gostilna Kolarič...pa mu neje šlo..ne ven po mojem je hudo meti gostilno/restavracijo v Lotmerki, nekak lidje nečejo iti.
Pa če ma domoči človek nekaj, te ga je treba vničiti, to se mi zdi problem Lotmerki.
MILAN petek, 8. oktober 2010 ob 07:35
če bi šlo bi sigurno nešče to naredja,Fsakši pa vidi ka nega lidi zavolo toga pa nemreš meti odprto.
prleška puca ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 16:15
pelaj diklino k tompovin na kmečki turizem na stari cesti.... če maš ekstra želje se najavi ti ugodijo v skoro vsen!
zobl ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 18:23
Almanah je napisal/a:
Gorica je pri Vipollu..
Tramšek je za mene zakon. Malo je drago...a na nivoji.
Grozd je meja, mogoče še mo kuhjo odprto do 23.00...
Nekda je v Lotmerki odprja gostilna Kolarič...pa mu neje šlo..ne ven po mojem je hudo meti gostilno/restavracijo v Lotmerki, nekak lidje nečejo iti.
Pa če ma domoči človek nekaj, te ga je treba vničiti, to se mi zdi problem Lotmerki.
Pa ne gre se ti za to, če ma domoči človik ali tuji, ide se za to ka napizdovlejo.
Nemajo pojma o kuhaji, to kaj ti nudijo si lehko tudi duma son narediš, dunajski, ocvrte lignje pa podobne stvari kere oni nudijo.
Problem totih fseh oštarjošof je to ka nemajo dobrih kuharov (ker to treba pločati) , tepa ali sami kuhajo tak kak pri Grozdi pa se poleg fčijo, te pa se zgodi ka je fčosih pizza premalo pečena, ali pa krompirova šalota premalo kuhana, pa podobne stvari.. to pa v eni gastronomiji je nesprejemljivo.
Gorica je res ne v Lotmerki samo je gostilna na rednen nivoji.
Problen Lotmerka je ka nišče neče delati v gostilnah pa nuditi dobro hrano , fsi samo glejajo easy money ka do čim mejn delali pa čim več zaslužili, osebje kero jin dela je na minimalcih te pa ti je jasno ka se nešče nede trudija za takšno plačilo...
Legionar sreda, 20. oktober 2010 ob 14:06
Ke se kakšne restavracije v Lotmerki tiče, je resen kriza. Jaz butl sen misla, ka de zej po noven kej mogoče v hoteli drgačik. Pa sva z našoj mela zej 4 dni pri nama goste s Hrvaške, pa sva se štela malo "vün vrčti", pa sva jih en den v hotel pelala na obid. Pa kej smo tan dobili? Katastrofo! Nejpred so nas porinoli v tisto malo sobico ka je negda slaščičarna bila. Te nan je kelnar vse narobe sprnesa (ne ven zakej si kelnari gnes den nigi več ne pišejo naročil). Tistin keri smo rekli ka bi rejši pomfri, je prnesa proženi kromper, pa obratno - tistin ker bi proženega je prnesa pomfri. No, jaz sen zahteva ka mi zameja porcijo, pa je tak dugo nüca ka mi je zameja, ka so ostali svoje porcije že pojeli. S ten ka je ne blo nikše gužve. In kda so ovi že pojeli, sen jaz son ja svojo porcijo, ovi pa v lüft glejali poleg. Mimogrede bi lehko omenja še to, ka je kelnari niti na pamet ne prišlo, ka bi posprava ostanke porcij, kere sta jela dvo človeka pr sosednji mizi. Tisto je dan bilo poleg celo vüro, dokič smo tan bili. In za kunec še jesti: nesen zbirčen človik, skoro nikoli ne šimfan hrone, samo kda nekan gren jest, te že pričaküvlen nekšo kvaliteto. In to ke smo tan dobili, je bila katastrofa! Porcije male, hladne, postone, solene pa tak taka nan je vüsta dobesedno vküp vleklo. Sron me je blo pred lidmi, kere sen to pela! Taka za lotmerški hotel lehko mirno rečen, ka me tan lep čas več nedo vidli!
misekovi sreda, 20. oktober 2010 ob 14:29
Pa ka vam slučajno niso vina k hroni ponudil, slučajno kakšega prleškega.?
zobl sreda, 20. oktober 2010 ob 15:17
Legionar zgleja ka si se na napačnen mest šteja "vun vrčti", to kej si tan v hoteli ja bi duma bojše skuha
V Lotmerki nažalost se nimaš ki "vun vrčti" ka bi kerega pela na obed pa ka se ne osramotiš pa ne dobiš drek za jesti.
misekovi pa dobro zaj odvisno kaj ješ, te se temi primerno pije tudi vino neglede na to či je prleško ali kakšno drugo.
problem totih gostiln je da ne vejo niti svetovati vina katero gre zraven k neški hrani tak ka večina folka pije coca cola in ostale pijače
kresnička sreda, 20. oktober 2010 ob 15:25
za hotel je res škoda, ka nimajo malo bojše hrone, či so se potrudili, pa ga zrihtali, bi se lehko potrudili tudi pri kuhji, ka te bi verjetno tudi več lidi šlo tja jest. v lotmerki res nimaš neven kakšne ponudbe, samo to pa je verjetno zato, ka povpraševanj nega neven kakšnega. zaj že vsakši malo gleja na peneze, pa si te rajši kaj duma skuha.
meni se še taverna ne zdi tak slaba, pa tudi v staren hratsti ne.
v gornji radgoni sen še vidla eno zanimivo, v maximusi. probala še nisen, na jedilnen listi pa maš kar dobro izbiro, sem bila radovedna pa sen si ga malo poglednila
zobl sreda, 20. oktober 2010 ob 15:28
ja v gornji radgoni je gostišče adanič pa ciconia v maximusu gornja radgona
ja v lotmerki nemre niti biti povpraševanja či pa vsakši keri odpre nekšno gostilno nabija cene, kvaliteta ponudbe je zelo slaba, enkrat je hrana dobra, drugič ni in zaradi takšnih stvari propadajo gostilne.