misekovi je napisal/a: Pa ka vam slučajno niso vina k hroni ponudil, slučajno kakšega prleškega.?Ja, boter od moje male je šteja vino, pa sen mu priporoča Ljutomerčana, pa je bija zadovolen. To pa je blo tüdi vse, s čin je človik lehko bija zadovolen. Na vino sen mu moga jaz priporočiti, ker je od kelnara itak nekšega haska ne blo.
Neso fsi za fse. Tak je tudi s strežbo.
V gostinstvi je sploh tak, ka se trebaš truditi, pa držati nivo.
Gnesden ogromno delodajalcof misli, ka je za motivacijo zadosti že dejstvo, ka ma človik službo. To ne štima, se nejbol preštima pri tistih, ki so slabo pločani pa delajo z lidmi. In tako posel na dugi rok samo stagnera.
Zadovolna stranka pride nazaj, pa dobro iskušjo pove dale. Nezadovolna, pa duuuuugo ne pride nazej/či sploh kda, pa še druge odvrne.
MILAN je napisal/a: JESTI NA DUM TO PA SMO PREMALI ŠE EN CEJT V LOTMERKI
Kebap se že vozi po Lotmerki. Ma za na dum je dejansko "fastfud".
Drgačik pa v dobren ambijenti z dobro postrežbo kej dobrega pojesti, pa dobro kupico vina spiti http://bogofsko.
Meni je zlo žoh ka so zaprli pizzerijo Popaj. Tan so meli dobre pizze, pa še en cejt so jih na dum vozili. Moš pa catering recimo v Soboti, pa ne gre samo za t.i. fast food. Ne vem zakej se to tüdi v Lotmerki nebi prijelo.
Meni je tüdi za Popaja žo.....pice so ble dobre, ambient fejni....sploh poleti je pasalo na terasi malo posedeti tak "na periferiji"....škoda ka so to zaprli pa nobeden ne ve kaj je bija vzrok (biznis je dobro letja da je blo skoz kej lidi tan).
ja odvisno kaj bi ja! zaj či bi mi reka naj ti neke s tartufi ali pa čen takšnin podobnin naredin te bi malo dražjo blo, obične stvari pa bi ble negi tak. odvisno bi blo tudi od kilometrof.
ne za enega, dela bi za dvo ali pa več. pa na nekšnen nivoji seveda! torej či bi npr. meja kakšno obletnico s tvojo drago bi ti duma mizo situaciji primerno nareda pa tak (z izbronimi vini, z svečkami na mizi...). to nebi blo kak kebab
za meni pa bi tak nareda. kar želiš to dobiš po mojen recepti seveda
Legionar je napisal/a: Meni je zlo žoh ka so zaprli pizzerijo Popaj. Tan so meli dobre pizze, pa še en cejt so jih na dum vozili. Moš pa catering recimo v Soboti, pa ne gre samo za t.i. fast food. Ne vem zakej se to tüdi v Lotmerki nebi prijelo.
To sen se jaz tudi spraševal, ampak odgovora ne dobim. Zgleja ka je Lotmerk preklet, ker vse kar probajo - propade.
Hotel jeruzalem je mel catering pred 2 leti, vem ko je kolega imel zabavo doma, si je poklical catering in so poslali iz hotela 2 kelnera s kombijem polnim pripravljene hrane.
Zelo dobra zadeva za kaskne poletne zabave,rojstne dneve in podobno.
Ke se Popaja tiče, sen prvo parkrat ja prijih v Lendavi. Tan mislin ka so še zej, Dugo sen že ne tan bija, pa bonša to, kda de opet priložnost.
Zake jin je ne grotalo v Lotmerki, ne ven, Poznan pa preci lidi, ki so hodili to na južino. Meni so ble jihove "pice" joko dobre. Druga sen tan ne ja. Zej kda se mi zlušta fejst pa se mi ne doi nikan daleč iti te pač iden v Oxi. Za moj okus trenutno nejbojše v Lotmerki, pa okus je preci konstanten.
Za moj okus, Črali v Lotmerki nema konkurence ka se hamburgerof tiče.
Za dnevne južine pa je bol "bogo". Se je ponudba, samo neven, nekak bi težko izpostava v Lotmerki "menzo", ki fejst odstopa. Edino ogromno dobrega sen čuja za "Dom starejših opčanof". Samo že hodin to venda 2 leti, če ne več, pa mi je še ne uspelo priti .
lotmerški21: Hja, ka pa ven. Ideja je ne slaba, kak pa bi se prijela, či bi stega lehko dela tu biznis, ali pa bi bila samo kak dopolnitef osnovni dejavnosti, pa ne ven. Či bi bija oštarjoš/kuhar, pomoje nebi bija greh probati. In dober glos se daleč čuje (slapši še dale pre). Tak ka kej dosti reklame niti nebi treba.
Jas sen bija eno leto naze pri kolegi, keri je trgovino polek Popaja odpira v Lendavi. Pa te še je Popaj tan pice vün da, pice so ble res dobre. Pa v Lotmerki so tüdi dobre ble. Za pice bi še poveda, ka mojo v Lenarti fest dobre - Agata.
Hamburger pa tak Čarlijof nejbojši, daleč naokrok ne san v Lotmerki.
Jesti v DSO lotmerk tüdi fest dobro. Jas sen hoda to jest, ko sen pripravništvo dela. Mislin ka so skos trije menüji, šelote keko češ. Jesti v domi je super.
v Oxiji so dobre, pri testi edino nebi trebali šparati. Idi enkrat v dum, nede ti žoh. To hodijo ZD, sodišče, policeji, CSD, razni drügu delafci.... Jas sen bija fest zadovolen z jihovo jestvino.
čarli je brez primere... ne samo zarad hamburgerov zarad čarlija nasploh
zej ma kokice ob vikendih pa palačinke de pomalen pečti začna!
vači pa ja prejšnji vikend smo šli v bonovce v pikaso na pice.... katastrofa. sestavine obupne sir nejc neje kak sir zgledna al zmaha meja, napol surovo je blo te pa se 7 evrov pica... pa ke si nor.mitra ma se dobre pice pa makar neso s krüšne peči.
glede nedeljskih kosil pa meni še vedno kmečki turizem tompa pa taverna zmagata... priporočan pa malibu na kapci.... grill, pice pa kosila.
pa či že greš v lenart do agate, te se ti vsaj po moje splača iti še samo malo dale, po stori cesti od lenarta proti mb, v noni majo tudi dobre stvari, preverjeno.
v popaji so res meli dobre pice, meni se edino kelnar neje zdeja kaj preveč, malo je vse dugo trajalo. pa še galilejo mi je bija vredi, kdaj je bija še tan vuni.
oxigen pa ma za dumu spet dobre pice, ka te kdaj so jih v tiste plastične škotle pakirali mi niso ble glih najbol.
či neso zaj pikaso nekši novi prevzeli?? sen mislila ka je zaj kaj bojše, saj pice so ble prej ok, samo strežba...
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Legionar sreda, 20. oktober 2010 ob 20:43
misekovi je napisal/a:
Pa ka vam slučajno niso vina k hroni ponudil, slučajno kakšega prleškega.?Ja, boter od moje male je šteja vino, pa sen mu priporoča Ljutomerčana, pa je bija zadovolen. To pa je blo tüdi vse, s čin je človik lehko bija zadovolen. Na vino sen mu moga jaz priporočiti, ker je od kelnara itak nekšega haska ne blo.
Lenny sreda, 20. oktober 2010 ob 20:57
Tak je to.
Neso fsi za fse. Tak je tudi s strežbo.
V gostinstvi je sploh tak, ka se trebaš truditi, pa držati nivo.
Gnesden ogromno delodajalcof misli, ka je za motivacijo zadosti že dejstvo, ka ma človik službo. To ne štima, se nejbol preštima pri tistih, ki so slabo pločani pa delajo z lidmi. In tako posel na dugi rok samo stagnera.
Zadovolna stranka pride nazaj, pa dobro iskušjo pove dale. Nezadovolna, pa duuuuugo ne pride nazej/či sploh kda, pa še druge odvrne.
MILAN sreda, 20. oktober 2010 ob 21:00
JESTI NA DUM TO PA SMO PREMALI ŠE EN CEJT V LOTMERKI
Lenny sreda, 20. oktober 2010 ob 21:06
MILAN je napisal/a:
JESTI NA DUM TO PA SMO PREMALI ŠE EN CEJT V LOTMERKI
Kebap se že vozi po Lotmerki. Ma za na dum je dejansko "fastfud".
Drgačik pa v dobren ambijenti z dobro postrežbo kej dobrega pojesti, pa dobro kupico vina spiti http://bogofsko.
Legionar sreda, 20. oktober 2010 ob 21:08
Meni je zlo žoh ka so zaprli pizzerijo Popaj. Tan so meli dobre pizze, pa še en cejt so jih na dum vozili. Moš pa catering recimo v Soboti, pa ne gre samo za t.i. fast food. Ne vem zakej se to tüdi v Lotmerki nebi prijelo.
Zvončica petek, 22. oktober 2010 ob 22:43
Meni je tüdi za Popaja žo.....pice so ble dobre, ambient fejni....sploh poleti je pasalo na terasi malo posedeti tak "na periferiji"....škoda ka so to zaprli pa nobeden ne ve kaj je bija vzrok (biznis je dobro letja da je blo skoz kej lidi tan).
lotmershki21 petek, 22. oktober 2010 ob 23:10
tisti keri mi dobro ploča mo jaz osebno skuhan (a la carte), pa domu pripelan tudi!! samo pod 50€ se ne menin
Dejan petek, 22. oktober 2010 ob 23:14
Nalepi meni, ka vidimo
Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 23:20
lotmershki21 je napisal/a:
tisti keri mi dobro ploča mo jaz osebno skuhan (a la carte), pa domu pripelan tudi!! samo pod 50€ se ne menin
To je minimalna tarifa za "porcijo"?
lotmershki21 petek, 22. oktober 2010 ob 23:47
ja odvisno kaj bi ja! zaj či bi mi reka naj ti neke s tartufi ali pa čen takšnin podobnin naredin te bi malo dražjo blo, obične stvari pa bi ble negi tak. odvisno bi blo tudi od kilometrof.
ne za enega, dela bi za dvo ali pa več. pa na nekšnen nivoji seveda! torej či bi npr. meja kakšno obletnico s tvojo drago bi ti duma mizo situaciji primerno nareda pa tak (z izbronimi vini, z svečkami na mizi...). to nebi blo kak kebab
za meni pa bi tak nareda. kar želiš to dobiš po mojen recepti seveda
kaj proviš na to
optix sobota, 23. oktober 2010 ob 00:04
Legionar je napisal/a:
Meni je zlo žoh ka so zaprli pizzerijo Popaj. Tan so meli dobre pizze, pa še en cejt so jih na dum vozili. Moš pa catering recimo v Soboti, pa ne gre samo za t.i. fast food. Ne vem zakej se to tüdi v Lotmerki nebi prijelo.
To sen se jaz tudi spraševal, ampak odgovora ne dobim. Zgleja ka je Lotmerk preklet, ker vse kar probajo - propade.
Hotel jeruzalem je mel catering pred 2 leti, vem ko je kolega imel zabavo doma, si je poklical catering in so poslali iz hotela 2 kelnera s kombijem polnim pripravljene hrane.
Zelo dobra zadeva za kaskne poletne zabave,rojstne dneve in podobno.
Lenny sobota, 23. oktober 2010 ob 08:21
Ke se Popaja tiče, sen prvo parkrat ja prijih v Lendavi. Tan mislin ka so še zej, Dugo sen že ne tan bija, pa bonša to, kda de opet priložnost.
Zake jin je ne grotalo v Lotmerki, ne ven, Poznan pa preci lidi, ki so hodili to na južino. Meni so ble jihove "pice" joko dobre. Druga sen tan ne ja. Zej kda se mi zlušta fejst pa se mi ne doi nikan daleč iti te pač iden v Oxi. Za moj okus trenutno nejbojše v Lotmerki, pa okus je preci konstanten.
Za moj okus, Črali v Lotmerki nema konkurence ka se hamburgerof tiče.
Za dnevne južine pa je bol "bogo". Se je ponudba, samo neven, nekak bi težko izpostava v Lotmerki "menzo", ki fejst odstopa. Edino ogromno dobrega sen čuja za "Dom starejših opčanof". Samo že hodin to venda 2 leti, če ne več, pa mi je še ne uspelo priti .
lotmerški21: Hja, ka pa ven. Ideja je ne slaba, kak pa bi se prijela, či bi stega lehko dela tu biznis, ali pa bi bila samo kak dopolnitef osnovni dejavnosti, pa ne ven. Či bi bija oštarjoš/kuhar, pomoje nebi bija greh probati. In dober glos se daleč čuje (slapši še dale pre). Tak ka kej dosti reklame niti nebi treba.
MHA sobota, 23. oktober 2010 ob 11:18
Jas sen bija eno leto naze pri kolegi, keri je trgovino polek Popaja odpira v Lendavi. Pa te še je Popaj tan pice vün da, pice so ble res dobre. Pa v Lotmerki so tüdi dobre ble. Za pice bi še poveda, ka mojo v Lenarti fest dobre - Agata.
Hamburger pa tak Čarlijof nejbojši, daleč naokrok ne san v Lotmerki.
Jesti v DSO lotmerk tüdi fest dobro. Jas sen hoda to jest, ko sen pripravništvo dela. Mislin ka so skos trije menüji, šelote keko češ. Jesti v domi je super.
TUNČEK sobota, 23. oktober 2010 ob 11:19
lotmershki21 je napisal/a:
tisti keri mi dobro ploča mo jaz osebno skuhan (a la carte), pa domu pripelan tudi!! samo pod 50€ se ne menin
Neke je ali tak dobro kühaš, ke teko račünaš ali pa si LAČEN PENEZ !???
Dejan sobota, 23. oktober 2010 ob 11:24
Enkrat bomo mogli to naročiti, ke lotmerški ponüja
Vači pa sen glih včera meja "dostavo" iz Oxigena Pozva pa si ša po pico. Tan so še vedno dobre pice Vači pa ja, malo dale okoli, pa Agata.
Čarli nima konkurence, ke se hamburgerof tiče. Za kebab ne bi zna rečti, keri ma nejbojšega. Beti al pa Senad, se mi zdi negi isto
Za malico pa ponavodi, či gren, gren k Grozdi. Tan je ne slabo. V dumi pa še nesen bija.
MHA sobota, 23. oktober 2010 ob 11:29
v Oxiji so dobre, pri testi edino nebi trebali šparati. Idi enkrat v dum, nede ti žoh. To hodijo ZD, sodišče, policeji, CSD, razni drügu delafci.... Jas sen bija fest zadovolen z jihovo jestvino.
prleška puca sobota, 23. oktober 2010 ob 11:38
čarli je brez primere... ne samo zarad hamburgerov zarad čarlija nasploh
zej ma kokice ob vikendih pa palačinke de pomalen pečti začna!
vači pa ja prejšnji vikend smo šli v bonovce v pikaso na pice.... katastrofa. sestavine obupne sir nejc neje kak sir zgledna al zmaha meja, napol surovo je blo te pa se 7 evrov pica... pa ke si nor.mitra ma se dobre pice pa makar neso s krüšne peči.
glede nedeljskih kosil pa meni še vedno kmečki turizem tompa pa taverna zmagata... priporočan pa malibu na kapci.... grill, pice pa kosila.
MHA sobota, 23. oktober 2010 ob 11:51
Za malibu sen jas tüdi čüja ka bi nej tüdi dober bija.
kresnička sobota, 23. oktober 2010 ob 12:13
pa či že greš v lenart do agate, te se ti vsaj po moje splača iti še samo malo dale, po stori cesti od lenarta proti mb, v noni majo tudi dobre stvari, preverjeno.
v popaji so res meli dobre pice, meni se edino kelnar neje zdeja kaj preveč, malo je vse dugo trajalo. pa še galilejo mi je bija vredi, kdaj je bija še tan vuni.
oxigen pa ma za dumu spet dobre pice, ka te kdaj so jih v tiste plastične škotle pakirali mi niso ble glih najbol.
či neso zaj pikaso nekši novi prevzeli?? sen mislila ka je zaj kaj bojše, saj pice so ble prej ok, samo strežba...
MHA sobota, 23. oktober 2010 ob 12:36
F pikasi sen jas bija por mescof naze, pa se mi tüdi zamerja, tak je blo kak je napisala prleška puca. Nona pa meni ne glih ke preveč dobra bila.