Jernej sobota, 21. februar 2009 ob 23:22

Ges san gnes šao frizerski salon domino (na Glavnen trgi Lotmerki).
Ene ženske so se pogučavale kak je stari Glavni trg negda bole živ bio.
Bole živ kak zdaj obnovleni Glavni trg.
No neven, je tak blao? Mislec

MHA nedelja, 22. februar 2009 ob 13:51

Trsje vežejo na ploci. Pisk

BASTJON nedelja, 22. februar 2009 ob 17:07

Jokec Normalno ka je bija bole živi, če so se z avti furali skozi sto na vűro, pa gnes veé po mojem teko lidi ne hodi k maši Respekt

Legionar ponedeljek, 23. februar 2009 ob 13:27

Jernej je napisal/a:
Ges san gnes šao frizerski salon domino (na Glavnen trgi Lotmerki).
Ene ženske so se pogučavale kak je stari Glavni trg negda bole živ bio.
Bole živ kak zdaj obnovleni Glavni trg.
No neven, je tak blao? Mislec
Ne bi reka. Meni se toti obnovleni zodje cejte nekak bojši zdi kak je pred bija.Mislec Živ pa mislin ka je pred nič bolj ne bija kak zej...A-A Pa zej je tüdi tak ka je za lidi nekak bojše, lehko se brez skrbi pošpanciraš prek jega, brez bojazni ka bi te što ge povoza , ker pred je kero budalo fejn letelo po tisti cesti, še posebej v večernih ali nočnih vürah.Pa tüdi za deco je bojše, pa za kakše fešte je več placa itd... Ke se mene tiče, se mi zej bojše zdi!

Dejan ponedeljek, 23. februar 2009 ob 14:41

Ti si venda eden redkih, ke se jin trg zej bol dopodne kak pret Hehe
Plac je resen zej večji za kakše fešte pa tote zadeve, samo či pogledneš tote fešte ke so ble zej na noven trgi, pa so vse ble slabše obiskone, kak dere je bija stori trg.
Pa pret si se z avton pripela pač na trg, parkera pa ša v blagovnico pa tan okoli malo. Zej pa nega več gi parkerati pa nega več takše gužve. To so tüdi toti gostinci okoli preštimali.
Pa vse vküp je preveč v kamni. To pa še je nejbol mimo. Poleti je tü 100 stopinj.

Nela ponedeljek, 23. februar 2009 ob 15:39

Meni je tudi pred bojse blo, pa vse je bole barvno vun vidlo, zej pa vse sivo. Pred so nan tan marjetice pa vrtnice cvele, ze pa se se tote boge dreve v teglih sisijo. Jah to je da je zej vse vecjo pa vec placa za kao feste bon rekla, da pa so itak boge neksno. Heoa Samo pred je tudi blo parkisirce zasedeno skoro vedno, pa seveda da je blagovnica tudi vec ksefta mela. Naja ve v leti do vsi kleli, kak de pripekalo, pa se sence nede. Jaaa

tota ponedeljek, 23. februar 2009 ob 15:57

Meni se je pret tüdi bol dopalo, nejbol zaradi zelenja. Ne bi bilo nič narobe, či bi trg enostavno zaprli za promet, pa ga malo porihtali, pa bi blo dobro. Ne pa, ka so takšo moderno kamnito skropucalo naredli. Sploh se mi ne dopodne, edino to je fejn, ka je zaprt za promet.

Legionar ponedeljek, 23. februar 2009 ob 18:50

Ke se zeleja tiče, so res mimo vsekali, samo to se do zrihtati. Sama zasnova trga se mi bolj dopodne, pa tüdi -kak sen reka- še kakšo zeleje ge zasaditi.

Me pa malo svodi fse to, ka fsi zej jomrajo ka nemrejo več z avti na trg. Fsaki bi se že rad z avton pripela točno fsikan pred vrota, ka -bognedaj- ne bi trebalo kakšega koraka kon peški stopiti.Hudi Sploh pa je ne resen, ka ne bi mogli z avti to. Parkirplaci so vedno napol prozni, taka plac je. Je pa zej novi parkirplac za hotelon, pa ne ven, je resen tak težko tan parkirati pa iti peš v center?Mislec Meni je bole fejn ka zej lehko malo posidiš tüdi pred Perlo , pa pred hotelon ka je malo vekša terasa. Pa ka ti skoz nehče negi ne brni pa leče z avti. Trend v vseh vekših mestih je gnes den takši ka sprovijo promet čimbolj vün z mest, tüdi iz ekoloških razlogov. Či glih je Lotmerk ne velemesto, bi tüdi fejn blo, ka bi se tüdi na to malo glejalo.

Pa še nekej, ke se oštarijošov tiče; jaz dokej redno hodin na kafe, recimo v Perlo, pa tüdi k Štrki pa v hotel in se mi ne zdi, ka bi kej meje folka blo v oštarijah.

Dejan ponedeljek, 23. februar 2009 ob 18:59

Malo problem venda je, glede zelejo, ka v toten kamni ne ven glih kej bi lehko raslo. Kakši posiližif. Tiste dreve so se v roki enega mesca doj posüšile. Te pa so nove dali v teglih. Tote do venda tüdi hitro hin, dere de hica vudrla.

Legionar ponedeljek, 23. februar 2009 ob 19:01

Ja, s tistimi drevami so resen kiksnoli. Samo fseeno, bojše ka se nasadi pač nekej v tegle, kak pa da nega nič. Samo nešče bi pač moga za to skrbeti.

misekovi ponedeljek, 23. februar 2009 ob 19:06

Tűdi če bi Blagovnica mela parking nebiu mela prometa v toten cejti , so preveč trgovin izven centra odpri pa tűdi trgovci so iz pravličnih časov socializma - samo si merkator tehniko poglednimo

Legionar ponedeljek, 23. februar 2009 ob 19:08

misekovi je napisal/a:
Tűdi če bi Blagovnica mela parking nebiu mela prometa v toten cejti , so preveč trgovin izven centra odpri pa tűdi trgovci so iz pravličnih časov socializma - samo si merkator tehniko poglednimoKdo gren v blagovnico, te resen derek malo nostalgije začütin. Takak ka bi priša v kakšno trgovino pred 30 leti.Hahaha

Nela ponedeljek, 23. februar 2009 ob 23:51

Tak pri toten kipi pa je ze crka Z sla po globaje. Hihihi Ka so jo mogli kar narisati gor. Hjooj


Dejan torek, 24. februar 2009 ob 00:00

No ja... Hjooj Sicer či poglednemo nazej v toten leti, ke je trg obnovleni, ke je že fse vrak vzeja pa razkapalo, je to nejč ne takši problem Jajks Kvaliteta na viški.

Pepek z brega torek, 24. februar 2009 ob 00:27

glovno ka plošča z imeni zaslužnih drži...

tota torek, 24. februar 2009 ob 06:28

Pepek z brega je napisal/a:
glovno ka plošča z imeni zaslužnih drži...

Ne ven, či so to glih zaslüžni... Za mene so to bol krivci al pa grešnikiJaaa

Legionar torek, 24. februar 2009 ob 08:52

Pa me resen prav zanima, kak dugo de toti gospd Razlag tan na spomeniki brez črke...Solzec

Makaveli torek, 24. februar 2009 ob 09:15

se vidi...SEGRAP nič drugo....če češ meti nareto slabo te moreš nabaviti segrap...kak sen že reka vse ke segrap naredi razkople 4-5X hitreje kak pri drugih gradbenih podjetjih....občina več nebi smela segrapa nabovlati za gradnjo ničesa v lotmerki pa amen!!!!


pa ce se pelas z avton skoz trg tan kak se vun gre sen preštima so tote ploščice v tleh že redno razmajane...žalostno...rajši bi dali drugemu v roke to vse skup pa bi blo dražje pa bi vsaj držalo kak pa segrapi za meje keri še je niti v zmejenen roki ne nareda te pa še ko je nareda pa je vse za drek...zaj pa de za popravila trebalo dovati pa de končna vrednost itak še narosla ka bi se na začetki bole spločalo vzeti drugega pa bi blo dražje malo samo bi blo bojše....


segrap je strup...isto ke dela s kamešnico...že v nedogled koplejo pa jih boli patak...ko pa de se začelo negi samo vgrezovati te pa po nedo nič oni krivi

Na zadnje urejal: Makaveli, dne: torek, 24. februar 2009 ob 09:19

Dejan torek, 24. februar 2009 ob 10:01

Tü še moreš upoštevati, keko je keremi od totih penez namenjenih za obnovo, v žep šlo. Toti trg je resen ena sama veka žalost. Po enen mesci je tista preša čist razpola pa je bila totalno nefunkcionalna. Trg je star 9 mescov pa je blo že vse zamejano pa ponovno obnovleno...
Glovno pa je resen tisto, ka plošča z zaslüžnimi imeni nede tak hitro razkopala, da je nekša jeklena. Ka de nan še 100 let v opomin, kdo je toto skrpucalo vküp zmontera.

Legionar torek, 24. februar 2009 ob 15:51

Haha, ka de Segrap doba toti posel so že ftiči na drevah čivkali.Hehe To je blo jasno, kak je jasno pa žalostno tüdi, ka so delali skoro pol leta prek postovlenega roka, pa klüb temi slabo naredli.
Kak sen reka, meni se sama zasnova trga ne zdi slaba (edino to ka je premalo zelenega), samo strašno slabo je fse nareto (ta veki vodomet je crkna že dober teden po odprtji).Hudi Vidi pa se mi predvsem zato ker je po večini trga prepovedani promet. Tak je prav, promet more iti vün z mestnih središč ali pa more biti omejeni.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.