MHA sreda, 10. maj 2006 ob 19:25

Ke bo ke z Lotmerškega bazena letos, ali de takak loni - gojišče za žabe!!! Haa

Pepek z brega četrtek, 11. maj 2006 ob 00:11

Nede, da so žabe tüdi pometi prišle in do se pre selile na bojšo lokacijo.
Pre se za bazen fest zanimle nekša firma, ki bi rada v jen gasila vopno.
Po eni varijanti pa bi nej kopališče grotalo podružnični obrat lotmerške čistilne naprave. V bazenih bi skladiščili gnojšnico, ka bi jo te v cejti male obremenitve čištilne naprave vozili to na predelavo.

Dejan četrtek, 11. maj 2006 ob 04:13

Ja keko sen jaz čüja praviti, letos iz bazena nede nič. Tak je to pri nas...
Lehko bi pa naredli marsikej iz toga. Al ga pokrili al ga malo obnovili, naredli za nočno kopanje, .... Al naši vrli glavori se pač ne vejo iti. Lotmerk postaja vse bolj nekšo zbirališče storih lidi, za mlode se nikši bog (vrag) več ne zmeni. Ne ven kon se bomo letos poleti djali. Jaz al namreč ne vidin nikše perspektive v Lotmerki glede zabave, dela, al karkoli... Bon moga v Lublani ostati. Nekda smo še meli MCP, dokič ga neso podrli. Tan se je vsej nekej dogajalo, se zabavali. Da bi te bor tan kej drügo postavili, ne ka trova rose... Ka ne gučimo o firmah, ki so šle v nič v zodjih letih....

MHA petek, 12. maj 2006 ob 20:19

Či pa se je gučalo, ka do še en bazen skopali, tobogane naredli, zej pa še te nemrejo zrihtati enega 4x4 bazena Hmm
Pokrit bazen bi bia zakon, pa nočno kopaje Kul

Makaveli petek, 12. maj 2006 ob 20:29

zakej pa so sploh reflektori na bazeni ce se meni zdi ka so v 3 letah 2 krat svetili?Haa

Dejan petek, 12. maj 2006 ob 21:47

Ja negda se je gučalo, ka bi nej bija bazen odprt malo duže v noč, pa ka bi te reflektore meli pa to, luksuz. Samo te s toga nič neje blo.
Nejbojše je blo na bazeni, gda smo tan f šumi prek poskokali pa se šli fejn kopat Nasmeh

Zvončica petek, 12. maj 2006 ob 23:51

negda že dugo od tega smo meli super kopaje v lotmerki na ribnikih.Pa je ne trebalo nič kaj dosti rihtati pa obnovlati, pa čistilnih filtrov nameščati pa kaj jaz ven kaj še vse treba ka je to taaaaaak drogo ka je bojše bazen žaban pistiti...Če bi kopaje ostalo tan ki je blo bi meli lepo eko kopanje med žabami,paglavci krapi, belouškami.....pa je blo tan stalno pre tak fajn ka so mogli nareti bazen ka se nebi lotmeržanari preveč lepo meli!!!Pa roštililo se je, pa vkrodjeno karuzo peklo, pa sladoled lizalo, pa pilo in pelo. Škoda ka se je to zanemarilo tan.

Dejan sobota, 13. maj 2006 ob 02:13

Ja sej smo se nekda hodili kopat v šoderjame pa je blo dosti bojše kak v Lotmerki na bazeni. Je blo lüdi dosti več na šoderjamah kak na bazeni. Da je v Lotmerki vse sküp brez veze že grotalo, da je blo fsakšo leto isto, nič novega. So se ne nič potrüdili urediti stvari. Te so tisto igrišče tan naredli, ka je blo en cejt zanimivo, drügo pa nič. Te pa je šlo fsakšo leto bol dol, zej pa smo tan ki smo. Fsi v Bioterme! Haha

MHA sobota, 13. maj 2006 ob 11:09

Te pa ne čüdno ka je bazen vrag vzeja, či smo fsi tan prek tiste boge ograje notri hodili Huh

Dejan sobota, 13. maj 2006 ob 12:09

Hja čü, to fse spodne k temi kcoj, ka bi malo porihtali stvari, vred z tisto ograjo, ki je bila tak lükjasta. Pa zodja leta je blo na bazeni čez den 5 lüdi, tak ka nekej dosti venda neso prek skokali.
Se pa spotin pred leti, no to je že en cejt nazej, kakša gužva je bila. Fsakši den po drügi, tretji vüri gda so lidje iz slüžbe prišli, se je na bazeni teko lidi nobralo, ka nesi moga plavati več, tak so bli nabasani notri. Tisto je pa tüdi več ne fejn. Tak je zej v Biotermah...

Makaveli sobota, 13. maj 2006 ob 12:13

ja hehe ki so lukje na ograji z vazelinon mazali...saj bazen je bija tan fajn kda je laufalo....+ tega še je čarli peka dobre hamburgere(toti naš čarli ma ziher nejbojše hamburgere v sloveniji)!!!j***š mcdonaldsKul

MHA sobota, 13. maj 2006 ob 22:06

Toti bazen bi mogli anštendik porihtati, neke novega scoj narete, pa čarlija naze na bazen spraviti, pa te bi se jin spločalo odpreti.

Zvončica sreda, 12. julij 2006 ob 22:45

V večeri sen čitala ka so penezi za obnovo bazena že kredi...samo malo še pre fali....pa mo se venda že drugo leto lehko tan namakali.Če le korte nedo zasoljene.Pa Čarlija obvezno nazaj na jegov plac.

Pepek z brega četrtek, 13. julij 2006 ob 13:44

Ne pozobi, ka so v jesen volitve. Komot se lehko zgodi, ka do penezi po volitvah potrebni za kej drügo in mo se še dale namakali v lavorih, ali pa bobo pač hodili nekan indan.

MHA petek, 14. julij 2006 ob 15:33

Ne ven ci do toti penezi folgali ostati do drügega leta, po do poniknili...

Pepek z brega petek, 14. julij 2006 ob 21:32

Te pa bomo se pač kopali v Ščovnici tak kak negda.

Zvončica sobota, 15. julij 2006 ob 01:01

Toto kopaje bi blo bole namakaje gležjov, pa še šolje bi fčasik gor dobili od svijarije kaj je še notri ostola.Vuuhuu

Pepek z brega sobota, 15. julij 2006 ob 05:32

Lehko bi jo zajezili, te pa bi bila globleša.

MHA nedelja, 16. julij 2006 ob 17:17

Vepa tan kak je cistilna naprova,tan bi se lehko kopali. Tan so neksi bazeni ki se voda pretoka, pa se bazen z masazo je polek Haha

Zvončica ponedeljek, 17. julij 2006 ob 21:15

Ne slaba ideja....



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.