Dejan je napisal/a: Tunček, ke si s ten misla? Dobro je, za koga je? Za tote kmete na vesi de dobro
Boknedaj , ke bi misla ke slabega ali pa koga hteja žoliti, še posebno ne kmetof, ke tüdi son izviran is kmetof. Hteja sen rečti da mojo pri Jürji za tiste kraje zlo dobro pico, če fse vküp primerjan s Primorsko ali Italijo. Če bi hteja ocenjevati za primer bi reka tak : pice so v trifrtole primerih v Italiji za 5, na Primorsken retko za 5, so pa za 4. V notranjosti Slovenije pa so v glovnen za 3 in retko ge za 4. In na kunci : pri Jürji je komot za 4 indi pa sen jih tan okoli ne ja, razen pret leti v Lotmerki, tan polek Tuša (mislin, ke je restavracija bila tüdi ot Tuša)in je bila zlo fol pa tudi zlo pofprečna.
Jürja pa ne hvolin zato, ke sen hoda to f šolo pač pa resen zavolo dobre pice.
Dejan, bokžegne na pici pri Jürji, gda priden jeseni kej gor.
Prijeten dopust in tüdi jas mo za en cajt vtihna, ke gren čes en tjeden za tri tjedne na trekink f Himalajo.
Restavracija se je držola Tuša, ne me držati za besedo, če je glih bila Tušova, gda si priša skoz dveri si namesto naravnost v market ša desno. Pice so pa meli enih pet ali šest vrst polek drüge hrone.
Mislin pa, da prleški kropci prekosijo fsoko pico, samo jih še retkoge pečejo tak lepo tenke z dosti sira (skute) povrhi. Seveda morejo biti pečeni f krüšni peči.
Negda sen hvolja pizzerijo "Bomeja" pri Sv. Jurji pa to smo nejrojši šli na pizzo, ker so ble resen dobre; pa tüdi postrežba je bila vredi, lokal čisti, urejeni, skratka bija je dober ambient. Tote dni sen čüja pa radii, ka se je "Bomeja" opet odprla pa ka vobijo goste to na dobro pizzo pa v dobro drüžbo pa bla-bla, se vemo kak to gre, tote reklame.
No, tepa se ti ga mija z našoj gnes, kda sva se pelala tan mimo, odločiva ka se stoviva na pizzo pri Bomeji, ka naši nebi trebalo obeda kühati duma. In že kda sva stopila notri, sva takoj dobila čüden občütek. Bomeja je namreč ne več tisto , ke je bila. To ke sva vidla, je niti malo ne podobno na pizzerijo, kero sva blo vajena. Se provi, vajena sva blo čiste, urejene, pa prisrčne pizzerije, dobrih pic, pa dobre postrežbe, kak sen že napisa. In kak to zgleja zej oz. je vsej gnes tak zglejalo: na mizah neposprovlena posoda z ostanki malic pa pizz, se provi zamozani krožniki, zamozane kupice, šalice, zmüčkane pa zamozane servijete, prozni glaži, drobtine, pa tü pa tan kakši madež od omake ali olja, na tleh pa glih tak puno nesnoge, zgleja ka tista tla tan zej bole malo metlo občütijo...Pa či bi bila gužva, nebi človek tak daleč še nič reka, ampak ziher so ene 3 ali 4 mize bile obložene s toto svijarijo, pa se je nišče ne potrüda pospraviti. Prišli so eni gostje za nama, pa ker so si ne meli kon drügan za vsednoti, so si mogli vsednoti za neposprovleno mizo, kere se je niti še lep cejt neje nišče potrüda pospraviti.V oštariji smo bli štirje, potli pa 6 komadov,namrgodena šefica (bor tak sen čüja ka so jo zvali) pa je nücala kar nekej cejta ka je prišla pitat "ke ta pilo?" Nič "dober den", nič "zdravo". Že te sva se odločila, ka va nekej spilo, či sva že prišla to, jela pa pizze neva niti slučejno, pa sva je niti ne. Po popiti pijači sva pločala, se zdignola, pa po obveznen "nasvidenje" obo potihen v en glos rekla "pa do nadaljnjega noj ziher več nete tü vidli". Pa resno sva mislila. Dokič do toti najemniki oz. šefi, niti slučejno. Gnes den bi pač rad fsakši oštarijoš bija, pa eni zgleja mislijo (ali pa jin je vseeno) ka ne treba nič narediti za zadovoljstvo strank.
Žoh mi je tote negda dobre pizzerije, pa dobrih pizz. Mogoče so še vedno dobre, samo kej či človeka že apetit mine pred kak pošteno notri stopi. Ker "Bomeje" sen vedno meja za dobro pizzerijo, zapa je grota to navoden pejzl!
Če že mate teme za Pizzo v Prlekiji pa bi rad naredil malo reklame še za El restaurante de Poncho na Ptuju!Imajo super izbiro Mehiškehrane če pa ne marate Mehiških jedi pa majo za vas tudi pizze. No kaj bi rad povedal je to da so tu naokoli edini ki ponujajo igralnico tako, da se lahko vi vmiru najeste otroci pa se zabavajo v igralnici in vi jih samo opazujete.
Restavracija De Poncho
Rogozniška cesta 20
2250 Ptuj
Legionar je napisal/a: Negda sen hvolja pizzerijo "Bomeja" pri Sv. Jurji pa to smo nejrojši šli na pizzo, ker so ble resen dobre; pa tüdi postrežba je bila vredi, lokal čisti, urejeni, skratka bija je dober ambient. Tote dni sen čüja pa radii, ka se je "Bomeja" opet odprla pa ka vobijo goste to na dobro pizzo pa v dobro drüžbo pa bla-bla, se vemo kak to gre, tote reklame.
No, tepa se ti ga mija z našoj gnes, kda sva se pelala tan mimo, odločiva ka se stoviva na pizzo pri Bomeji, ka naši nebi trebalo obeda kühati duma. In že kda sva stopila notri, sva takoj dobila čüden občütek. Bomeja je namreč ne več tisto , ke je bila. To ke sva vidla, je niti malo ne podobno na pizzerijo, kero sva blo vajena. Se provi, vajena sva blo čiste, urejene, pa prisrčne pizzerije, dobrih pic, pa dobre postrežbe, kak sen že napisa. In kak to zgleja zej oz. je vsej gnes tak zglejalo: na mizah neposprovlena posoda z ostanki malic pa pizz, se provi zamozani krožniki, zamozane kupice, šalice, zmüčkane pa zamozane servijete, prozni glaži, drobtine, pa tü pa tan kakši madež od omake ali olja, na tleh pa glih tak puno nesnoge, zgleja ka tista tla tan zej bole malo metlo občütijo...Pa či bi bila gužva, nebi človek tak daleč še nič reka, ampak ziher so ene 3 ali 4 mize bile obložene s toto svijarijo, pa se je nišče ne potrüda pospraviti. Prišli so eni gostje za nama, pa ker so si ne meli kon drügan za vsednoti, so si mogli vsednoti za neposprovleno mizo, kere se je niti še lep cejt neje nišče potrüda pospraviti.V oštariji smo bli štirje, potli pa 6 komadov,namrgodena šefica (bor tak sen čüja ka so jo zvali) pa je nücala kar nekej cejta ka je prišla pitat "ke ta pilo?" Nič "dober den", nič "zdravo". Že te sva se odločila, ka va nekej spilo, či sva že prišla to, jela pa pizze neva niti slučejno, pa sva je niti ne. Po popiti pijači sva pločala, se zdignola, pa po obveznen "nasvidenje" obo potihen v en glos rekla "pa do nadaljnjega noj ziher več nete tü vidli". Pa resno sva mislila. Dokič do toti najemniki oz. šefi, niti slučejno. Gnes den bi pač rad fsakši oštarijoš bija, pa eni zgleja mislijo (ali pa jin je vseeno) ka ne treba nič narediti za zadovoljstvo strank.
Žoh mi je tote negda dobre pizzerije, pa dobrih pizz. Mogoče so še vedno dobre, samo kej či človeka že apetit mine pred kak pošteno notri stopi. Ker "Bomeje" sen vedno meja za dobro pizzerijo, zapa je grota to navoden pejzl!
Od Bomeje je zgleja ostalo samo še ime
Mislin, ka nedo dugo meli to novi oštarjoši v najemi, či do se tak obnošali kak si napisa, hitro se ti to gvera kak bumerang.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
kokot petek, 9. julij 2010 ob 21:19
No ka vas čujen, kera oštarija ma po vašen najbojšo pizzo v Prlekijie?
Meni je najbojša pri oksigeni
Pol čiken - pol meksiko pa veka doza tatarske
Legionar petek, 9. julij 2010 ob 21:21
Pizzerija Bomeja - Sv. Jurij ob Ščavnici.
TUNČEK petek, 9. julij 2010 ob 21:25
Legionar je napisal/a:
Pizzerija Bomeja - Sv. Jurij ob Ščavnici.
F toti sen bija in mojo pice vredik za tiste kraje.
Dejan petek, 9. julij 2010 ob 21:33
Tunček, ke si s ten misla? Dobro je, za koga je? Za tote kmete na vesi de dobro
zobl petek, 9. julij 2010 ob 21:34
Jas bi reka ka je nejbojsa pizza v lotmerki bila v Hoteli preden so ga prenovili
Ce je treba si doba tudi zasmojeno.
TUNČEK petek, 9. julij 2010 ob 21:49
Dejan je napisal/a:
Tunček, ke si s ten misla? Dobro je, za koga je? Za tote kmete na vesi de dobro
Boknedaj , ke bi misla ke slabega ali pa koga hteja žoliti, še posebno ne kmetof, ke tüdi son izviran is kmetof. Hteja sen rečti da mojo pri Jürji za tiste kraje zlo dobro pico, če fse vküp primerjan s Primorsko ali Italijo. Če bi hteja ocenjevati za primer bi reka tak : pice so v trifrtole primerih v Italiji za 5, na Primorsken retko za 5, so pa za 4. V notranjosti Slovenije pa so v glovnen za 3 in retko ge za 4. In na kunci : pri Jürji je komot za 4 indi pa sen jih tan okoli ne ja, razen pret leti v Lotmerki, tan polek Tuša (mislin, ke je restavracija bila tüdi ot Tuša)in je bila zlo fol pa tudi zlo pofprečna.
Jürja pa ne hvolin zato, ke sen hoda to f šolo pač pa resen zavolo dobre pice.
Dejan, bokžegne na pici pri Jürji, gda priden jeseni kej gor.
Prijeten dopust in tüdi jas mo za en cajt vtihna, ke gren čes en tjeden za tri tjedne na trekink f Himalajo.
Legionar petek, 9. julij 2010 ob 21:59
Pr Tuši so kda pice meli???
TUNČEK petek, 9. julij 2010 ob 22:05
Restavracija se je držola Tuša, ne me držati za besedo, če je glih bila Tušova, gda si priša skoz dveri si namesto naravnost v market ša desno. Pice so pa meli enih pet ali šest vrst polek drüge hrone.
Legionar petek, 9. julij 2010 ob 22:06
Ja , se ven kero restavracijo misliš. Samo prvič čüjen ka so tan pizze meli, to sen resen ne zna.
TUNČEK petek, 9. julij 2010 ob 22:21
Mislin pa, da prleški kropci prekosijo fsoko pico, samo jih še retkoge pečejo tak lepo tenke z dosti sira (skute) povrhi. Seveda morejo biti pečeni f krüšni peči.
MHA sobota, 10. julij 2010 ob 07:18
Lenart, Agata, san tisto več ne Prlekija.
Progress sobota, 10. julij 2010 ob 13:08
Bomeja je kar dobra, oxsidžen se je malo pokvaril zadnji čas. Sicer pa koliko jih pojem so mi vsepovsod dobre.
zobl sobota, 10. julij 2010 ob 20:54
Ka pa v Lutomeri kera pizzerija je dobra ?
Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 12:35
zobl je napisal/a:
Ka pa v Lutomeri kera pizzerija je dobra ?
Meni nobena ke preveč. Negda so mi ble v Popaji zlo dobre, samo so ga doj zaprli.
Legionar torek, 6. december 2011 ob 20:10
Negda sen hvolja pizzerijo "Bomeja" pri Sv. Jurji pa to smo nejrojši šli na pizzo, ker so ble resen dobre; pa tüdi postrežba je bila vredi, lokal čisti, urejeni, skratka bija je dober ambient. Tote dni sen čüja pa radii, ka se je "Bomeja" opet odprla pa ka vobijo goste to na dobro pizzo pa v dobro drüžbo pa bla-bla, se vemo kak to gre, tote reklame.
No, tepa se ti ga mija z našoj gnes, kda sva se pelala tan mimo, odločiva ka se stoviva na pizzo pri Bomeji, ka naši nebi trebalo obeda kühati duma. In že kda sva stopila notri, sva takoj dobila čüden občütek. Bomeja je namreč ne več tisto , ke je bila. To ke sva vidla, je niti malo ne podobno na pizzerijo, kero sva blo vajena. Se provi, vajena sva blo čiste, urejene, pa prisrčne pizzerije, dobrih pic, pa dobre postrežbe, kak sen že napisa. In kak to zgleja zej oz. je vsej gnes tak zglejalo: na mizah neposprovlena posoda z ostanki malic pa pizz, se provi zamozani krožniki, zamozane kupice, šalice, zmüčkane pa zamozane servijete, prozni glaži, drobtine, pa tü pa tan kakši madež od omake ali olja, na tleh pa glih tak puno nesnoge, zgleja ka tista tla tan zej bole malo metlo občütijo...Pa či bi bila gužva, nebi človek tak daleč še nič reka, ampak ziher so ene 3 ali 4 mize bile obložene s toto svijarijo, pa se je nišče ne potrüda pospraviti. Prišli so eni gostje za nama, pa ker so si ne meli kon drügan za vsednoti, so si mogli vsednoti za neposprovleno mizo, kere se je niti še lep cejt neje nišče potrüda pospraviti.V oštariji smo bli štirje, potli pa 6 komadov,namrgodena šefica (bor tak sen čüja ka so jo zvali) pa je nücala kar nekej cejta ka je prišla pitat "ke ta pilo?" Nič "dober den", nič "zdravo". Že te sva se odločila, ka va nekej spilo, či sva že prišla to, jela pa pizze neva niti slučejno, pa sva je niti ne. Po popiti pijači sva pločala, se zdignola, pa po obveznen "nasvidenje" obo potihen v en glos rekla "pa do nadaljnjega noj ziher več nete tü vidli". Pa resno sva mislila. Dokič do toti najemniki oz. šefi, niti slučejno. Gnes den bi pač rad fsakši oštarijoš bija, pa eni zgleja mislijo (ali pa jin je vseeno) ka ne treba nič narediti za zadovoljstvo strank.
Žoh mi je tote negda dobre pizzerije, pa dobrih pizz. Mogoče so še vedno dobre, samo kej či človeka že apetit mine pred kak pošteno notri stopi. Ker "Bomeje" sen vedno meja za dobro pizzerijo, zapa je grota to navoden pejzl!
mucek19 torek, 6. december 2011 ob 20:20
Če že mate teme za Pizzo v Prlekiji pa bi rad naredil malo reklame še za El restaurante de Poncho na Ptuju!Imajo super izbiro Mehiškehrane če pa ne marate Mehiških jedi pa majo za vas tudi pizze. No kaj bi rad povedal je to da so tu naokoli edini ki ponujajo igralnico tako, da se lahko vi vmiru najeste otroci pa se zabavajo v igralnici in vi jih samo opazujete.
Restavracija De Poncho
Rogozniška cesta 20
2250 Ptuj
Ponedeljek-Četrtek: 09h - 23h
Petek: 09h - 24h
Sobota: 11h - 24h
Nedelja in prazniki: 12h - 23h
driver torek, 6. december 2011 ob 20:30
saj pa si tü tudi meja ka se odpira objovleno, bi lehko ša na otvoritev pa bi zastoj ndoba pico
http://www.prlekija-on.net/lokalno/3248/pizzerija-in-spageterija-bomeja-ponovno-odpira-svoja-vrata.html
http://www.prlekija-on.net/lokalno/3265/pizzerija-in-spageterija-bomeja-ponovno-odprta.html
jas sen še ne hoda ke je novo, negda smo pa dosti hodili in je blo dobro..
Legionar torek, 6. december 2011 ob 20:38
Jas ti nejč ne priporočan,glede na izkušnje.
zobl torek, 6. december 2011 ob 20:39
Legionar je napisal/a:
Negda sen hvolja pizzerijo "Bomeja" pri Sv. Jurji pa to smo nejrojši šli na pizzo, ker so ble resen dobre; pa tüdi postrežba je bila vredi, lokal čisti, urejeni, skratka bija je dober ambient. Tote dni sen čüja pa radii, ka se je "Bomeja" opet odprla pa ka vobijo goste to na dobro pizzo pa v dobro drüžbo pa bla-bla, se vemo kak to gre, tote reklame.
No, tepa se ti ga mija z našoj gnes, kda sva se pelala tan mimo, odločiva ka se stoviva na pizzo pri Bomeji, ka naši nebi trebalo obeda kühati duma. In že kda sva stopila notri, sva takoj dobila čüden občütek. Bomeja je namreč ne več tisto , ke je bila. To ke sva vidla, je niti malo ne podobno na pizzerijo, kero sva blo vajena. Se provi, vajena sva blo čiste, urejene, pa prisrčne pizzerije, dobrih pic, pa dobre postrežbe, kak sen že napisa. In kak to zgleja zej oz. je vsej gnes tak zglejalo: na mizah neposprovlena posoda z ostanki malic pa pizz, se provi zamozani krožniki, zamozane kupice, šalice, zmüčkane pa zamozane servijete, prozni glaži, drobtine, pa tü pa tan kakši madež od omake ali olja, na tleh pa glih tak puno nesnoge, zgleja ka tista tla tan zej bole malo metlo občütijo...Pa či bi bila gužva, nebi človek tak daleč še nič reka, ampak ziher so ene 3 ali 4 mize bile obložene s toto svijarijo, pa se je nišče ne potrüda pospraviti. Prišli so eni gostje za nama, pa ker so si ne meli kon drügan za vsednoti, so si mogli vsednoti za neposprovleno mizo, kere se je niti še lep cejt neje nišče potrüda pospraviti.V oštariji smo bli štirje, potli pa 6 komadov,namrgodena šefica (bor tak sen čüja ka so jo zvali) pa je nücala kar nekej cejta ka je prišla pitat "ke ta pilo?" Nič "dober den", nič "zdravo". Že te sva se odločila, ka va nekej spilo, či sva že prišla to, jela pa pizze neva niti slučejno, pa sva je niti ne. Po popiti pijači sva pločala, se zdignola, pa po obveznen "nasvidenje" obo potihen v en glos rekla "pa do nadaljnjega noj ziher več nete tü vidli". Pa resno sva mislila. Dokič do toti najemniki oz. šefi, niti slučejno. Gnes den bi pač rad fsakši oštarijoš bija, pa eni zgleja mislijo (ali pa jin je vseeno) ka ne treba nič narediti za zadovoljstvo strank.
Žoh mi je tote negda dobre pizzerije, pa dobrih pizz. Mogoče so še vedno dobre, samo kej či človeka že apetit mine pred kak pošteno notri stopi. Ker "Bomeje" sen vedno meja za dobro pizzerijo, zapa je grota to navoden pejzl!
Od Bomeje je zgleja ostalo samo še ime
Mislin, ka nedo dugo meli to novi oštarjoši v najemi, či do se tak obnošali kak si napisa, hitro se ti to gvera kak bumerang.
gorgona torek, 6. december 2011 ob 21:10
še dobro ka ste mi povedali kak je pri jurije ker sen ravno misla ite zutra to malo poglednoti kak je