Meti slaščičarno pod cerkvijo (ali v bližini) je ziher ka de zaslüžek ob nedelah, pa še gda med tjednon....v Lotmerki je bila potrebna, lepo je zrihtana (vsi provijo-jaz še nesen bila tan).... So mi pa prinesli 4 vrste peciva....bljak, takak da bi en pa isti pÜnfer ja.....to ne vala. Bog ve keko totih E-jov je v ten....
Jas tüdi neman rat totega peciva, da je fse umetno. Totih E-jof pa je resen preveč notri, sen gleja v eni torti, mislin ka jih je blo 12 notri. Zato pa jegove torte valajo po nekej mescof...
E-jof nega fsepofsod. Ve pa momo biohrono V totih pecivih pa kremah je tega venda resen dosti Jas, či enkrat na leto jen kakšo turto al pa nasploh pecivo takšo, sen srečen Jas man rejši kakše kvasenice, postržjače, medejoke, ...
Dejan je napisal/a: E-jof nega fsepofsod. Ve pa momo biohrono V totih pecivih pa kremah je tega venda resen dosti Jas, či enkrat na leto jen kakšo turto al pa nasploh pecivo takšo, sen srečen Jas man rejši kakše kvasenice, postržjače, medejoke, ...
Ja seveda momo bio hrono, samo vsaki si je nemre privosciti, ker je dosti drazja.
Rogliček res pretirovle z totimi E-ji pa f sladoledi jih je glih tak puno. Pa še fseh E-jof nejč nega napisanih na deklaraciji Treba jemoti stvari, v kerih je čin meje E-jof notri, či še češ kesne normalno živeti.
Gda smo ne znali ka E-ji obstojajo pa ka so tak škodlivi se pač nesmo mogli izogibati....npr. paštete smo negda še pa še pojeli, pa je glih dosti Ejov notri....zej pa pač vemo, samo neso vsi glih škodlivi, eni pa so pa totih nan ne treba jesti. V glovnen vse kej dugo drži vsebÜvle sranje (razen tünke seveda, pa sühih klobos...)
Tak,gnes sen mela jaz otvoritev Rogličeka...sen pila kafe pa eno por zadanfala, pa občÜdÜvala oni zid od sosidne podrtije...pa če nebi znola ka sen v Lotmerki bi si še nejbole mislila ka sen ke v kakši Toskani (zavolo drevic...)....pa drogo je bilo glihtak gda so račün za vso omizje naredli....
Sen pila nekaj kej bi nej bija kapučino...zgledna je tak, samo žmah je meja po bole redki cikorijini kavi...no, samo ambijent je pa resen fejni (na vrti).....sladoled pa se itak ve ke se hodi kipüvat....
Ja no toti kapucino sen jaz tudi pila, zej kak mo keri okus, meni tudi neje dober bija. Drgaci pa res nimam ke recti, prostori so res lepo zrihtani, terasa je super, sladice tudi, taka......
Najlepše in najlažje je kritizirati tiste, ki delajo in ustvarjajo, še posebej kritizerji, ki stvari sploh ne poznajo in jih samo slišijo. Vseeno bi se vam rad zahvalil za dobro in slabo, vendar neutemeljena dejstva in slabo strokovno znanje o živilstvu vam narekuje, da o tem pišete in širite grde laži. Priporočal bi vam že zaradi vašega osebnega znanja, da se podučite o tako imenovanih E-jih, saj so določeni življensko potrebni in zdravi. Glede tega bi vam povedal, da mi osebno ne dodajamo nobenega E-ja, ampak jih vsebujejo tiste surovine, ki jih imate vsi v vaši kuhunji in delate fino domačo pecivo (Medenjake). Na kritiko istih okusov bi vam pojasnil, da vsako naše pecivo vsebuje svoje sestavine in jih delamo po receptih naših in vaših babic, katere še takrat niso poznale "instant". Na področju sladoleda vam zagotavljam, da naš sladoled ne vsebuje E-jev in da je narejen v naši proizvodnji Rogljiček v Pristavi, kjer so tudi prostori vrhunsko opremljeni in pregledani, ne pa kot je pri naših konkurentih, kateri dodajajo okuse iz umetnih arom. Glede kave ima lahko vsak svoj okus in zahtevo, povem pa vam, da uporabljamo kavo 100% arabico iz plantaž, katere ležijo na visokih predelih. Vidim, da vas je veliko potencialnih strank za Bio trgovino, ki bo kmalu odprta tudi za vas.
Upam in želim vam, da ko boste vi uspeli delati kaj svojega, da vas nihče ne bo tako blatil in vam ubijal delovno moralo.
Če pa vas res zanima kaj iz dobrega namena, pa vam z veseljem odgovorim na e-pošti info@rogljicek.eu .
Fsakši lehko pove svoje mnenje, kej si misli o ten pa oven. Ka E-jof v vaših turtah nega, ok.
Keri ma rad turte de jih itak ja, či so Eji notri ali ne. Mene pa tan zaradi turt nete vidli, da jih niman rad, kak sen že poveda. Na sladoled pa priden.
Lehko pa nan pošlete kakšo pecivo, ka mo sprobali pa degustirali pa bomo te vidli kak pa kej
Hja, gda močki na rep stopiš te pač cvili....E-ji so resen v vsakši hroni ke brez jih nebi zdržola teko kak zdrži gnesden....butli pa tüdi nesmo ka nebi nejšli podatkov keri od totih Ejov so še keko teko znosni pa keri so unterhund(jih je lepo na enen seznami klasificirano naštrckanih celi küp). Ka je pecivo po receptih babic pa.....lepo prosin!!!!!Če so tote babice 20-30 let stare?To bi edino Škrejnarovi lehko rekli ka so resen meli pecivo tak kak se šika ka bi z zaprtimi očmi po žmahi trufja kej ješ. Nihče favšije ne trejba pa ne špota....vsi momo na jeziki brbončice za žmah, pa nos....ka je ne vse na očeh prklopleno.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
MILAN sobota, 26. april 2008 ob 08:08
vredi ka je slaščičarna opet odprta
nekda sen v toti slaščičarni nejša
svojo Frančiko pa še zej sma fküp.
Zej viditwe kej dela življe sladko.
MHA sobota, 26. april 2008 ob 11:14
Dejan je napisal/a:
Jernej je napisal/a:
http://www.dogaja.se/opis/slascicarna_roglicek/1227
Totemi, kej je toti opis napisa, bi mogli rečti, ka se reče Rogljiček.
Piši kao govoriš
Zvončica ponedeljek, 28. april 2008 ob 00:12
Meti slaščičarno pod cerkvijo (ali v bližini) je ziher ka de zaslüžek ob nedelah, pa še gda med tjednon....v Lotmerki je bila potrebna, lepo je zrihtana (vsi provijo-jaz še nesen bila tan).... So mi pa prinesli 4 vrste peciva....bljak, takak da bi en pa isti pÜnfer ja.....to ne vala. Bog ve keko totih E-jov je v ten....
MHA ponedeljek, 28. april 2008 ob 00:28
Jas tüdi neman rat totega peciva, da je fse umetno. Totih E-jof pa je resen preveč notri, sen gleja v eni torti, mislin ka jih je blo 12 notri. Zato pa jegove torte valajo po nekej mescof...
Nela ponedeljek, 28. april 2008 ob 00:41
Ja ki pa te nega E-jov notri? Sej so pa vsepovsod.
Dejan ponedeljek, 28. april 2008 ob 00:51
E-jof nega fsepofsod. Ve pa momo biohrono V totih pecivih pa kremah je tega venda resen dosti Jas, či enkrat na leto jen kakšo turto al pa nasploh pecivo takšo, sen srečen Jas man rejši kakše kvasenice, postržjače, medejoke, ...
Nela ponedeljek, 28. april 2008 ob 00:56
Dejan je napisal/a:
E-jof nega fsepofsod. Ve pa momo biohrono V totih pecivih pa kremah je tega venda resen dosti Jas, či enkrat na leto jen kakšo turto al pa nasploh pecivo takšo, sen srečen Jas man rejši kakše kvasenice, postržjače, medejoke, ...
Ja seveda momo bio hrono, samo vsaki si je nemre privosciti, ker je dosti drazja.
Dejan ponedeljek, 28. april 2008 ob 01:06
Ja zdrava hrona pa ka zdravo živimo, mo svojo ceno S totimi E-ji so kakše pijače opasne, ka so samo iz E-jof fküp narete
MILAN ponedeljek, 28. april 2008 ob 08:20
kej si misliš kakše kepice sladoleda ,tak ka si moreš roko držati
MHA ponedeljek, 28. april 2008 ob 09:59
Rogliček res pretirovle z totimi E-ji pa f sladoledi jih je glih tak puno. Pa še fseh E-jof nejč nega napisanih na deklaraciji Treba jemoti stvari, v kerih je čin meje E-jof notri, či še češ kesne normalno živeti.
Zvončica torek, 29. april 2008 ob 01:12
Gda smo ne znali ka E-ji obstojajo pa ka so tak škodlivi se pač nesmo mogli izogibati....npr. paštete smo negda še pa še pojeli, pa je glih dosti Ejov notri....zej pa pač vemo, samo neso vsi glih škodlivi, eni pa so pa totih nan ne treba jesti. V glovnen vse kej dugo drži vsebÜvle sranje (razen tünke seveda, pa sühih klobos...)
Zvončica ponedeljek, 5. maj 2008 ob 00:14
Tak,gnes sen mela jaz otvoritev Rogličeka...sen pila kafe pa eno por zadanfala, pa občÜdÜvala oni zid od sosidne podrtije...pa če nebi znola ka sen v Lotmerki bi si še nejbole mislila ka sen ke v kakši Toskani (zavolo drevic...)....pa drogo je bilo glihtak gda so račün za vso omizje naredli....
optix ponedeljek, 5. maj 2008 ob 00:42
Zurope na svojen sladoledi ne piše keko je E-jov
Je pa mu Rogljiček (Rogel) kar fajna konkurenca.
Dejan ponedeljek, 5. maj 2008 ob 01:26
Jas pa sen še ne bija tan. Pa glede turt niman sile.
MHA ponedeljek, 5. maj 2008 ob 10:08
Jas sen še tüdi ne tan bija, pa kakše veke sile neman ka bi to ša. Eni pa so že redni gostje tan.
Zvončica ponedeljek, 5. maj 2008 ob 22:55
Sen pila nekaj kej bi nej bija kapučino...zgledna je tak, samo žmah je meja po bole redki cikorijini kavi...no, samo ambijent je pa resen fejni (na vrti).....sladoled pa se itak ve ke se hodi kipüvat....
Nela torek, 6. maj 2008 ob 11:25
Ja no toti kapucino sen jaz tudi pila, zej kak mo keri okus, meni tudi neje dober bija. Drgaci pa res nimam ke recti, prostori so res lepo zrihtani, terasa je super, sladice tudi, taka......
Rogljiček sobota, 7. junij 2008 ob 16:44
Spoštovani forumci!
Najlepše in najlažje je kritizirati tiste, ki delajo in ustvarjajo, še posebej kritizerji, ki stvari sploh ne poznajo in jih samo slišijo. Vseeno bi se vam rad zahvalil za dobro in slabo, vendar neutemeljena dejstva in slabo strokovno znanje o živilstvu vam narekuje, da o tem pišete in širite grde laži. Priporočal bi vam že zaradi vašega osebnega znanja, da se podučite o tako imenovanih E-jih, saj so določeni življensko potrebni in zdravi. Glede tega bi vam povedal, da mi osebno ne dodajamo nobenega E-ja, ampak jih vsebujejo tiste surovine, ki jih imate vsi v vaši kuhunji in delate fino domačo pecivo (Medenjake). Na kritiko istih okusov bi vam pojasnil, da vsako naše pecivo vsebuje svoje sestavine in jih delamo po receptih naših in vaših babic, katere še takrat niso poznale "instant". Na področju sladoleda vam zagotavljam, da naš sladoled ne vsebuje E-jev in da je narejen v naši proizvodnji Rogljiček v Pristavi, kjer so tudi prostori vrhunsko opremljeni in pregledani, ne pa kot je pri naših konkurentih, kateri dodajajo okuse iz umetnih arom. Glede kave ima lahko vsak svoj okus in zahtevo, povem pa vam, da uporabljamo kavo 100% arabico iz plantaž, katere ležijo na visokih predelih. Vidim, da vas je veliko potencialnih strank za Bio trgovino, ki bo kmalu odprta tudi za vas.
Upam in želim vam, da ko boste vi uspeli delati kaj svojega, da vas nihče ne bo tako blatil in vam ubijal delovno moralo.
Če pa vas res zanima kaj iz dobrega namena, pa vam z veseljem odgovorim na e-pošti info@rogljicek.eu .
S spoštovanjem,
Rogljiček
Dejan sobota, 7. junij 2008 ob 17:02
Fsakši lehko pove svoje mnenje, kej si misli o ten pa oven. Ka E-jof v vaših turtah nega, ok.
Keri ma rad turte de jih itak ja, či so Eji notri ali ne. Mene pa tan zaradi turt nete vidli, da jih niman rad, kak sen že poveda. Na sladoled pa priden.
Lehko pa nan pošlete kakšo pecivo, ka mo sprobali pa degustirali pa bomo te vidli kak pa kej
Zvončica nedelja, 8. junij 2008 ob 23:59
Hja, gda močki na rep stopiš te pač cvili....E-ji so resen v vsakši hroni ke brez jih nebi zdržola teko kak zdrži gnesden....butli pa tüdi nesmo ka nebi nejšli podatkov keri od totih Ejov so še keko teko znosni pa keri so unterhund(jih je lepo na enen seznami klasificirano naštrckanih celi küp). Ka je pecivo po receptih babic pa.....lepo prosin!!!!!Če so tote babice 20-30 let stare?To bi edino Škrejnarovi lehko rekli ka so resen meli pecivo tak kak se šika ka bi z zaprtimi očmi po žmahi trufja kej ješ. Nihče favšije ne trejba pa ne špota....vsi momo na jeziki brbončice za žmah, pa nos....ka je ne vse na očeh prklopleno.