Dejan torek, 15. december 2009 ob 13:42

Gnes so žrebali pa smo opet dobili ZDA, tak kak v fuzbali Nasmeh Pa Hrvote, ki so naše stalne stranke Nasmeh

Skupina B (Carigrad):
ZDA
SLOVENIJA
BRAZILIJA
HRVAŠKA
IRAN
TUNIZIJA

Slovenija v Carigradu z ZDA, Brazilijo, Hrvaško ...

MHA torek, 15. december 2009 ob 14:25

Ostale ekipe v naši skupini so močne?

Legionar torek, 15. december 2009 ob 14:37

Poleg ZDA je seveeda močna tüdi Brazilija. Samo mislin ka naši z dobro igro lehko fčesnejo oboje.

MHA torek, 15. december 2009 ob 14:40

Američoni so močni ja, Brazilijo pa ostale ne poznan. Mislin ka de na kunci lestvica, takak je zej žreb. Pisk

Dejan torek, 15. december 2009 ob 16:03

Sen kar novo temo nareda...

Brazilci so fest napredüvali, neso kakši eksoti v košarki. ZDA bodo po vsej verjetnosti prvi v skupini, čiglih so ne nepremaglivi, za drügo mesto v skupini pa de se odločalo med nami, Hrvoti pa Brazilci.

Legionar torek, 15. december 2009 ob 19:43

Naprej grejo prvi štirje, taka mislin ka do naši na svak način šli naprej.

Dejan torek, 15. december 2009 ob 19:50

To itak. Či ne pridejo iz skupine te bode to blamaža prve vrste Nasmeh Samo potli za križaje z drügo skupino je bojše, ka so više. No odvisno tüdi od situacije v ovi skupini.

Tan so tote:

Skupina A (Kayseri):
ARGENTINA
SRBIJA
AVSTRALIJA
NEMČIJA
ANGOLA
JORDANIJA

MHA sreda, 16. december 2009 ob 11:28

Hrvote pa mo tak premogali.

MHA četrtek, 17. december 2009 ob 21:28

Američani so zelo zadovoljni z žrebom za košarkarsko svetovno prvenstvo. Prepričani so, da so dobili najlažjo skupino. O Sloveniji glavni oglednik meni, da ima tri milijone prebivalcev.

Zelo so srečni, da bodo ves čas igrali v Carigradu, kamor bodo prišli 25. avgusta, 13. septembra pa računajo na zlato medaljo. V skupini B jih čakajo Slovenija, Brazilija, Hrvaška, Tunizija in Iran.

"Mislim, da je naša skupina najlažja, o tem ni nobenega dvoma," je dejal glavni ameriški ogednik Tony Ronzone. O Sloveniji očitno še ne ve vsega: "Za državo s tremi milijoni prebivalcev je prav neverjetno, da ima toliko igralcev v Ligi NBA. Matjaž Smodiš bi lahko igral v tej ligi že vsaj pet let. Na Poljskem me je presenetilo, da so igrali tako moštveno, kemija v ekipi je bila izjemna. Vsi se imajo radi, imajo tudi smešne frizure, kot bi bili iz Indiane. Igrajo nesebično, vsi imajo zelo dobro roko, tudi čustva jih ne zanesejo prehitro. Niso izjemni atleti, a zadevajo mete, tudi consko obrambo lahko igrajo. Imajo precej orožij."


vir:RTVSLO

Od kda pa nas je te tri mio? Pa od kda slovenci nosimo frizure kak v indiani? Mislec

Dejan četrtek, 17. december 2009 ob 21:41

Opet neke lapajo, pret kak sploh preverijo. Američoni majo tüdi fsi smešne frizure, da jih sploh nimajo. So fsi čelavi.

Zvončica četrtek, 17. december 2009 ob 23:03

Ups....tü pa de našin malo žmetno, da gda NBA glejan se mi vidi ka so sami velikani pa takšo delajo z žogo po igrišči kak kakši akrobati....no, lepo bi blo če bi joh naši malo "zdrmali"....

Dejan četrtek, 17. december 2009 ob 23:13

Američone do prizemlili kakši Španci, Grki, Srbi, ... či jih že mi nemo Hihihi

MILAN petek, 18. december 2009 ob 07:44

Mislec VEN PA NEGA SLABIH
sigdor se nejde kakša ekipa ki preseneti
će do dobro igrali se lehko zgodi ka pridejo visiko

Ducky petek, 18. december 2009 ob 17:50

fejn je, ka smo dobili američane Ploskač
Iran pa Tunizijo bi si mogli dati v žep, z Brazilijo pa Hrvaško pa de šlo opet na nož, tak kak vedno ide to s Hrvati, taka s tega vidika se ne vesel, ka smo dobili Hrvate..

Ducky petek, 18. december 2009 ob 17:52

Samo zaj je še opet pitaje, kerega trenera bomo dobili, pa keri igralci bodo se te odzvali vabili (vupan ka vsi nejbojši). Glede na to, ka so se odločili ka bode trener Slovenec, bi še bija nejbojši Mahorič..

Legionar petek, 18. december 2009 ob 19:04

Američani praviloma na totih prvenstvih pa OI ne špilajo glih briljantno, ker so v kolektivni igri slabi; či što pozorno spremlja NBA, so pri jih v ospredji individualci, kolektivna igra pa jin ne gre nejbole. Zato mislin ka se jih ne treba glih preveč bojati. A-A Resen ka so dobri, svaka jin čast pa vse, samo naši so jih sposobni premogati!!!

Makaveli sobota, 19. december 2009 ob 02:19

Legionar je napisal/a:
Američani praviloma na totih prvenstvih pa OI ne špilajo glih briljantno, ker so v kolektivni igri slabi; či što pozorno spremlja NBA, so pri jih v ospredji individualci, kolektivna igra pa jin ne gre nejbole. Zato mislin ka se jih ne treba glih preveč bojati. A-A Resen ka so dobri, svaka jin čast pa vse, samo naši so jih sposobni premogati!!!


blesarija...ke pa je te bija dream team?ne špilajo briljantno pre hehe...pa te niso zgubili niti ene tekme..vse zmagali za več kak 30 pik razlike...zodja leta so slabši ali vseeno...ne podcenjuvli...vsakemi enkrat zašteka...
kolektivna igra...heh...malo si pogledni posnetke če nič ne spremljaš...je res ka toti ko so res dobri ka izstopajo...samo je pa kar dobra ekipna igra...



samo naši so jih sposobni premogati!!!
sanja svinja kukuruz






Legionar sobota, 19. december 2009 ob 09:10

Glede na to, za kak superiorne jih eni mote, bi mogli meti vse naslove. Pa jih nimajo. Ka ameriški stil košarke temelji na bole individualnih kvalitetah, je tüdi resen in to ti lehko potrdi fsaki košarkarski trener, pa tüdi son to preštimaš, če si tü pa tan kakšo tekmo pogledneš.

Naši pa so sigurno Amerikance sposobni premogati, razlike v kvaliteti so vse meše tüdi v košarki. Ne ven zake bi blo tak nemogoče premogati ene Amerikance...Samo zato ka majo medijsko preci odmevo ligo NBA? Mislec Evroliga po kvaliteti recimo nič kej preveč ne zaostoja več za njo.

Dejan sobota, 19. december 2009 ob 10:44

Makaveli je napisal/a:

sanja svinja kukuruz


Hehe.

Tü maš eno koruzo:



Američoni so bili nazodje svetovni prvaki leta 1994, vsega sküp 3x, tak kak Jugoslavija pa Sovjetska zveza. Te gda so meli Dream Team so bili drügi cejti, zej pa je NBA dosti bole na individualnih kvalitetah. Američoni do ziher meli probleme proti evropskin ekipan. Ka pa rečeš, ka je to blesarija, ka jih ne bi mogli premagati mi, pa se vidi, ka ne spremlaš dosti košarke oz. spremlaš preveč NBA Pomežik

MILAN sobota, 19. december 2009 ob 14:02

Hihihi oljovo bode



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.