Zanima me če se med vami najde kakšen mojster kateri bi mi lahko pomagal pri nakupu toplotne črpalke za hišo cca. 160 m2. Imam radiatorje stare približno 4 leta izolacijo pa 15cm pri steni. Obračam se na vas ker imam dovolj prodajalcev ki samo PRODAJAJO in me zanima kakšno nepristransko mnenje. Odločam se pa med Mitsubishi Electric Zubadan s kombinacijo Hydrobox. Predlagali so mi 12 kW.
Gorenja sto posto ne bom vzel ker se ne približajo izkoristku Mitsubishijeve... Sm pa klicu www.prava-klima.si in so mi povedal use pluse pa minuse. Kar se mi je zdelo fer. Rekl so pa tud da rabm trofazn tok za 11 kW.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Marko Pek torek, 6. oktober 2015 ob 10:09
Pozdravljeni
Zanima me če se med vami najde kakšen mojster kateri bi mi lahko pomagal pri nakupu toplotne črpalke za hišo cca. 160 m2. Imam radiatorje stare približno 4 leta izolacijo pa 15cm pri steni. Obračam se na vas ker imam dovolj prodajalcev ki samo PRODAJAJO in me zanima kakšno nepristransko mnenje. Odločam se pa med Mitsubishi Electric Zubadan s kombinacijo Hydrobox. Predlagali so mi 12 kW.
Hvala najlepša za pomoč!
Lp
jozejuz torek, 13. oktober 2015 ob 08:44
Kupi Gorenje, podpiraj domače!
Drugače pa poglej kakšne teste.
http://varcevanje-energije.si/toplotne-crpalke/toplotna-crpalka-thermia-zanesljiva-tudi-z-radiatorskim-ogrevanjem.html
TČ še verjetno pri nas niso tako razširjene, da bi imel en kup ljudi z izkušnjami, ki bi ti povedali kaj pametnega.
Marko Pek sreda, 28. oktober 2015 ob 13:11
Gorenja sto posto ne bom vzel ker se ne približajo izkoristku Mitsubishijeve... Sm pa klicu www.prava-klima.si in so mi povedal use pluse pa minuse. Kar se mi je zdelo fer. Rekl so pa tud da rabm trofazn tok za 11 kW.
ivch torek, 29. avgust 2017 ob 12:54
Samo info glede toplotne črpalke cenik se lahko preveri tudi tu http://www.instalacije-strus.si/toplotne-crpalke-cenik SAmi smo bili z montažo zadovoljni.