Dejan četrtek, 16. april 2009 ob 09:29

Seveda delüvle. Sej pa to neje nič drügo, ka s ten ka jo nejpret napopaš nekan na kavbojke, na lepljivo stron sproviš gor zamazanijo, zato potli lepilo meje prime na šejbo. Kak sen reka, jo nejpret stisni na vuneni pulover pa de še se lepše lehko prenošala Hehe

prlek1825 četrtek, 16. april 2009 ob 21:24

hehe!
jaz še vseeeno dokič mon en avto tega nem vupo probati, kda pa bom mejo dva pa bom sigurno neke takšega mogo inprovizirati!

ne rečem pa ke ne deluvle samo še vseeno neman teko j..... ke bi to probo!

MHA torek, 21. april 2009 ob 10:42

Z afstrijskimi vinjetami pa to dobro gre.

Sen oviden posla na DARS za vinjeto, ka bi mi nej peneze za novo nakozali. Sen pa deva storo puščico notri, na keri sen meja nalepleno letno vinjeto gor, vzeja pa sen novi stroj. Na stori puščici so še mi mogli šejbo zamejati, ker je bila počena in tak sen te zrihta ka bon posla na DARS ka so mi na avti šejbo mijovali in bon doba peneze za novo letno vinjeto za novi stroj.

prlek1825 torek, 21. april 2009 ob 14:24

to pa je dobra finta ja, če maš zavarovano si som rat lehko spotereš ke prideš do nove vinjete!

Nela ponedeljek, 18. maj 2009 ob 12:18



Tak se odovle..... Hihihi

prlek1825 petek, 12. junij 2009 ob 10:24

jaz nevem ke se teko po tujini bunijo za naše vinjete, včera sem prav občoduvo tujce po cesti kakše vinjete mojo in jih večina ma letne, nejdejo pa se tudi izjeme ke je nemajo!

glede podražitve letne vinjete pa bi trebalo nekomo glovo vtrgati keri si je to zmislo, jaz sploh več ne vem al momo po sloveniji avtoceste al območje umirjenega prometa!

včera sem šo na morje pa sem nepret naletjo na 6,5km dugo kolono v tepanji potli pa še na 3km dugo v šempetri, tak ke sem se vozjo do loblane 3 vure, to popiz....

jaz ne vem ke jin je, ke vsepovsodik neke delajo, jaz sem puno na avtocesti že por let in se mi vidi dokič je bijo žerjav minister je pol teko zastojov ne blo pa mislin ke se je glihtak delalo po avtocestah!

žejav je lepo reko poleti se dela na avtocesti prepovejo in je ne blo gužve, pozimi pa se je pač delalo, čeprav je bijo problem z materjali, malo več jih je koštalo naredlo pa se je glihtak!

NE RAZMIN KAK JIH NEJE SRON PRED TURISTI, KI JIH JE ZEJ ŽE OGROMNO NA CESTI KE MOMO TAKŠE ZASTOJE!

PREGOVOR PROVI DOBER GLOS SEŽE V DEVETO VAS, SLAB PA ŠE 5KROT DALE!
TAK KE SE NE ČUDIM KE JE TAK KAK JE V DRŽOVI VSE NEPOŠLIHTANO!

Dejan petek, 12. junij 2009 ob 11:22

Pozimi se nemre asfalta na cesti delati. To so pač zakoni fizike. Malo več potrpleja pa de vredi Nasmeh
Turisti pa nej grejo okoli Slovenije, či jin kej ne paše Hihihi
Toti tuljo, ke pa je evropski minister za promet pa nej pret pred svojin pragon pomete s cestninami pa te nej tuli na nos, kakše cene nej momo za vinjete. Zgleja ka še italijanska okupacijo vedno traja Hjooj

prlek1825 petek, 12. junij 2009 ob 11:49

pa sen ne rečem ke delajo po cesti, samo nevem zake delajo na desetih straneh naenkrat!
nej naredijo na enem mesti do konca pa te grejo dale ne pa so same gužve!
glede potrpleja pa ne vem keri ga lehko ma ob takši gužvi....ponavodi oz skoron skoz se vozim eno vuro pa pol v loblano eno vuro 40 maksimalno, zej pa sem se vozjo 3vure pa deset minut, to pa kapo dol keri to hladnokrvo prenese!
pa ne rečem če si v koloni pa se vsej v prvi gibleš pomalen, ne pa gda 5 minut stojiš te pa se za deset metrvo prestaviš, pa opet stojiš....mislim ke nega junaka ke bi to hladnokrvno preneso!
človik prenese če je kakšna prometna al pa ke zaradi dela na cesti pa bole težko! pa če bi na enem mesti sto še nekak ne pa na desetih!
jaz ne vem zake po drugih držovah nemajo totih problemov z deli na cestah....prinas pa vejo samo dobro kasirati pa še zastoje delati!

Dejan petek, 12. junij 2009 ob 13:28

Jas sen se 7 let v Lublano voza, fsakšo nedelo gor, v petek pa nazej domu, dere še niti neje blo avtoceste po celen falati. Či smo prišli v treh vürah, te še je tak hitro blo pa smo tüdi preživili Nasmeh Či pa si ša s cugon pa je pet vür minilo kak keks. Tak ka me zej ne gene dosti, či se gda vožja malo zavleče.

prlek1825 petek, 12. junij 2009 ob 13:43

jaz vem ke se je nekda vozlo po tri vure al pa še duže, samo si bijo na to priprovleni, pa še avtoceste nesi trebo teko pločati da je je nič skoon ne blo!
gnes pa so drugi cejti če veš ke neke pločaš pa greš nekam pa veš keko cejta se približno voziš pa če si negi na vuro naročeni pa če moš eno vuro rezerve pa še zamidiš pa ti malo vola mine!

jaz sem se tudi nekda kda sem še bijo mali vsaki den vozjo v loblano ki smo hodli k ati v bolnico, pa vem kak smo včosih čakali pa cjazli čez trojane pa proti domžalan, samo to si zno naprej kak bo, zej pa so drugi cejti, ki tega več nej nebi blo!

mirka petek, 12. junij 2009 ob 14:10

Ja,tak smo se nekdaj radi pelali s cugom!! Pionir samo, kar so že zdavali za tote ceste,pa bi lahko meli vsaj eno v Sloveniji brez zapore!!!Pa tote tovornake na cug!Bič
Tote nesnage, se prihitevajo kak komu paše!!!Bolgari, Romuni, Madžari...Tak naj jim podražijo vinjete, da bodo mogli na cuge!!
!Pa saj če gremo Ribič na lepo njihovo, tudi zakasirajo cestnino!pa ne malo...Zverižjeni

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 02:36

Vinjete so mogli podražiti, s ten se jas strinjan. DARS je tak že totalno v kreditih, nekak de trebalo oziroma mo državloni mogli to pločati, te pa fseeno či nan pri vinjetah krej zemejo, ali pa nas pri čen drügen še bol obdavčijo.

MHA sreda, 17. junij 2009 ob 21:59

lada bo o vinjetah razpravljala v četrtek na korespondenčni seji. Vlačičev predlog cen ne spreminja – 15 evrov za tedensko, 30 za mesečno in 95 za letno.

Več o vinjetah -> klik


Mesečne vinjete mo tüdi meli?

Jernej sreda, 18. november 2009 ob 17:17

Ka se vragi bunite, jodlari! Tiho Mislec

Naprej Komisija EU se strinja, nepravično Slovenija vinjete

MHA ponedeljek, 25. januar 2010 ob 17:38

Što si je loni küpa letno vinjeto, pa što de si letos küpa letno? Jas sen loni meja letno, letos si je nen küpa. A-A Mi škoda dati 100€ za porkrot v MB.

Legionar ponedeljek, 25. januar 2010 ob 17:41

Jaz bon si jo moga küpiti, ker sen ziher porkort mesečno na AC na relaciji Lotmerk-Rogaška Slatina. Samo vüpan ka do čimpred uvedli sistem "keko se voziš, teko pločaš". Tak bi bilo nejbole pravično.

MHA ponedeljek, 25. januar 2010 ob 17:48

Odvisno kak do dali ceno za km. Meni se vinjete bol vidijo, san mogle bi ostati pri ceni 55€. Nasmeh

prlek1825 ponedeljek, 25. januar 2010 ob 20:24

meni se tudi vinjete dopodneje samo je težko glede na pošlohtanost naših avtocest nastovlati pravično ceno,,,,hehe

drgačik pa lepo prosim jaz mon že 14 dni novo....hehe

MHA torek, 26. januar 2010 ob 07:45

Jan si rejši küpa letno avstrisko, sen več na avstriskih AC kak pa na naših.

MILAN torek, 26. januar 2010 ob 08:12

Hjooj če keri nem avinjete gas.Na cesto bres je je ne vredik.Sen živi dokaz ka sen ploča 150 evrof (loni)to je polovica kazni na lici mesta.
Spregledna sen ka mi je potekla.V Tepanjah so me stavili sen si misla ka bi me rad pozdravja toti človik(morti me pozna) ta pa sen moga dati sledji papir kej se tiče avta pa vozniške. Te pa mi z lepega mira začne ka sen prekrškar pa ka more takše odmah kazniti.Nikši jok je ne pomoga.150 eevrof,novo vinjeto pa storo doj spucati.
Za fse cejte si bon zapunja.
Bija pa sen ničvreden strašno pošrek me je gleja pa grdo mi je gor deva.še hüši kak kakši levi policej.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.