MHA torek, 30. december 2008 ob 21:16

Ve, ze še je tak san en den, 1. do že ziher valale. Hehe

Dejan torek, 30. december 2008 ob 21:50

Sicer pa ja, zütra je zodji, ne ven zake takšo paniko delaš Hihihi

MHA torek, 30. december 2008 ob 23:20

Ma ja... Zanimle me san, ka me nedo gi Policej

MILAN sreda, 31. december 2008 ob 09:06

Respekt to je stroh ven pa vinjeto za PRLEŠKE ceste moš te pa nega nevole
tota pa vala do 2020

MHA torek, 6. januar 2009 ob 14:42

Oviden sen vinjeto mejova. Storo sen kume doj sprava, pol vure sen jo moga odmakati, pa še te sen jo kume doj zaškroba. Hjooj

Zvončica sreda, 7. januar 2009 ob 00:50

Venda so mišlene za večno.....

MILAN sreda, 7. januar 2009 ob 08:46

Hjooj moreš si vzeti fen pa vinjeto fejn segreti
te pa jo lehko lepo doj zemeš držati pa more
vačik bi si je samo mijovali -eni.

MHA petek, 27. marec 2009 ob 15:11

Ze pa smo te le dobili tedenske vinjete za 15€, s ten ka do polletne ukinili, letne pa podražili na 95€.

Legionar petek, 27. marec 2009 ob 16:30

Ka de se to prej ali slej zgodilo je itak blo za pričaküvati. Janševa vloda je namreč ponüdila tote zlo poceni vinjete v predvolilnem časi, či glih so znali ka de takša cena vinjet delala zlo veko zgübo.Hud To so kozali tüdi izračuni, na to so opozorjali tüdi ekonomisti, pa jih je fseeno nihče ne poslüša. Zej pa pač momo ke momo, nova vloda je bila to enostavno prisiljena narediti, če ne bi bija avtocestni program fse bolj siromašen. Kapa se tedenskih vinjet tiče; jasno je blo ka de zaradi pritiska Evropske komisije treba uvesti tüdi vinjete na krejši rok, ke je -vsej po moje- tüdi vredi pa prav.Jaaa Je že resen, ka je nan bilo čist ok küpiti letno vinjeto za smešno nizko ceno, še posebej tistin ka so na avtocesti zlo dosti. Tisti kapa se nekan pela 1x ali 2x letno pa, za tistega pa je to bija kar izdatek, pa tüdi za tujce ki grejo 1x letno skoz našo državo. Taka mislin, čiglih nan mogoče vsen to ne paše, je blo samo vprašanje cejta, kda do uvedli tüdi vinjete na krejši čas, pa podražili letne!

MHA petek, 27. marec 2009 ob 19:55

Seveda se je to že takoj na začetki znalo ka de tak. San či ze glejamo tak, šfabi pa fsi ostali grejo ponavodi za več kak teden dni na morje, taka do te mogli dvojno vinjeto küpiti, to je te 30€, pred pa so za 35€ dobili 6 mescof vožje po AC.

tota petek, 27. marec 2009 ob 20:42

Sen glejala zej na dnevniki primerjavo med ceno letne vinjete prinas, pa v drügih držovah. Naši opet morejo biti med nejdražjimi. Pa keko kamionari po drügih držovah morejo pločati, naši pa se bunijo, pa mislijo cesto zapirati... Me zanima, či se f Švici kej buni, al pa v Nemčiji. Ploča, pa je tiho. Duma pa do harabuko delali. Tak al tak si veke peneze delajo, s ten ka šofere tirajo ka morejo voziti več, kak je dovoljeno. Te pa mo naroči, nej tahografski vložek fkrej vrže, da je kazen za prekoračitev dnevne vožje dosti večja, kak za to či nima vložka. Banda... Bogi šoferi pa se fčosih kumej gor držijo.

MHA petek, 27. marec 2009 ob 22:07

Takše cene vinjet nej san so, vači še duže nemo kredita za AC odpločali. Či so eni lehko pred lehko neke sto evrof plačuvali na AC, te do ze totih 95€ tüdi lehko.

Dejan petek, 27. marec 2009 ob 23:10

Cene so že vredi, tak kak so. Samo se opet fsi okoli bunijo. Majo fsi dražje avtoceste od nos, bunijo pa se fseeno. Tak kak da bi mi mogli zastojn avtoceste meti. To je resen smešno, kak fsen to v nos gre, ne poglednejo pa pred svoj prag, kak majo zrihtano.

MHA sobota, 28. marec 2009 ob 10:27

Hrvoti še izda mislijo či de švaba pri nas do za vinjeto 15€, ka de te 15€ pri jih meje zaprava.

prlek1825 sobota, 28. marec 2009 ob 21:26

ke se tiče glede odstranjuvaja vinjet sem jaz še store ne dol spravjo!
čakam na poletje ke de se šejba segrela pa de te leži šla dol. hehe

no ke pa se tiče glede totih novih venjet oz novega sistema pa jaz rečem tak meni je vseeno ke so zej to naredli, malo mi ne pače ke je zej teko dražja samo sem še skoz na bojšem kak sem bijo pred vinjetami!
tak pa de v krotkem od ptuja dale avtocesta pa pomzrski krak je že odprt, tak ke mo jih pomalen nucali vsi!

MHA sobota, 28. marec 2009 ob 22:01

Na šejbi nesmiš meti neveljavno vinjeto zalepleno gor, policeji pa te tüdi kazniti nesmijo, ker je ne zakonsko dovoljeno kazniti tega.

prlek1825 sobota, 28. marec 2009 ob 22:15

to vem ke je nesmiš meti, je pa tudi že v postopki ke do te policeji lehko kaznili, samo še je ne pravnomočen zakon al kak se temon reče!

no se nema veze tečas ke do ovi to pošlihtali ke do te policeji kaznili de tak že poletje ke de šejba topla ke bom jo lehko do dol!
hehe

MHA nedelja, 29. marec 2009 ob 13:04

Jas sen mojo prešjo eno vüro doj sprovla. Me je že melo ka bi vün vreza. Haha

tota nedelja, 29. marec 2009 ob 18:28

prlek1825 je napisal/a:
to vem ke je nesmiš meti, je pa tudi že v postopki ke do te policeji lehko kaznili, samo še je ne pravnomočen zakon al kak se temon reče!

no se nema veze tečas ke do ovi to pošlihtali ke do te policeji kaznili de tak že poletje ke de šejba topla ke bom jo lehko do dol!
hehe


Ve pa te či enega fena ne premorete v Litmerki, se prpelej v Lotmerk, pa ti ga jas posodin. Pa podalšek man tüdi zadosti dugi....Hehe Malo je f toti tvoji izjavi tüdi zavohati tisto, ke smo v eni drügi temi debatirali. Veš, ka je nekej prepovedano, pa te to nič ne briga, da neš kazni dobja. Gdo pa boš jo lehko dobija, te pa boš le poskrbija, ka neš f prekrški.... Pa jo te dale gori mej, zakej bi jo sploh doj jema?

prlek1825 nedelja, 29. marec 2009 ob 22:16

ne se če po istini povem mi že samemo gre na živce ke jo mon gor, samo kda bi mejo cejt ke bi jo dol spravjo se ne zmislim, kda pa vidim ke jo morem pa neman cejta!
jaz sem pač takšen naredim vse samo za določene stvari si vzemen malo več cejta!
hehe



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.