MHA torek, 13. julij 2010 ob 13:08

TUNČEK je napisal/a:


Toti pa je čist Kučani podoben. Hihihi

Progress torek, 13. julij 2010 ob 14:55

Milan dobro razlago za znak moš. Kaj se tiče Hrvaške na dopuste pa nimam slabih izkušenj. Mislim ka je povsod isto - dobro in slabo, odvisno kak se nameriš, vse v en koš metati pa itak nima smisla.

Dejan torek, 13. julij 2010 ob 15:00

Jas pa lepo uživlen trenutno v Izoli pa mi čist nič ne fali Kul
Pivo mon, roštilj mon, morje pa če vidin 1 vüro na den je čist zadosti pa vseeno, či tü al tan negi doli jüžno.

MHA torek, 13. julij 2010 ob 15:45

Na slikah sen gleja, ka so fejno plažo zrihtali v Portoroži. Mislec

Legionar torek, 13. julij 2010 ob 20:19

Ma vsaki pač gre to ki se mu dopodne...Keremi se dopodne v Sloveniji, gre pač na našo obalo, keremi pa ge indi, pa pač gre to. Sicer pa kak si narediš, tak moš, pa ne glede na to ge si. Jaaa

simon.prleski sreda, 14. julij 2010 ob 14:27

dober den mi lehkokeri pove kako se na klepetalnico doda človeka Žalosten

TUNČEK sreda, 14. julij 2010 ob 14:40

erof je napisal/a:
Tudi v tujini lahko ostanete brez vozniškega dovoljenja!

Spodaj članka tabele

Tudi v tujini lahko ostanete brez vozniškega dovoljenja!


Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej Policej



V Italiji ti vzemejo prometno dovoleje, pa tüdi avto, če ne pločate kozni. To se redno dogoja nan, ke smo ob meji, zato je bojše kozen pločati. Teko so prijozni, da počokajo dve vüri da prneseš peneze, če ne avto otpelajo na deponijo in moš za pločati še prevos pa hrambo.
Tak za ilostracijo, če telefoneraš v avti pa te vidijo je kozen 815 €, če si Taljon pa ti dojo še eno točko. Policej Policej Policej

erof torek, 20. julij 2010 ob 12:44

Italija: 1001 prepoved za turiste
V kraju Trapani na Siciliji pozabite na lizanje sladoleda v kornetu, saj je prepovedano. Podobno velja za kopanje lukenj in celo gradnjo peščenih gradov na plaži v letovišču Ereclea Mare v bližini Benetk.

Rim - To sta samo dve v širokem naboru prepovedi, s pomočjo katerih Italijani letos na račun turistov polnijo občinske blagajne.

Dobrodošli v Italiji, kjer nič hudega sluteči turisti nevede kršijo več kot 150 takšnih in drugačnih "lokalnih razglasov". Župani po vsej Italiji so se očitno odločili, da na račun tujcev napolnijo vse bolj prazne občinske blagajne.

Prepovedi se sicer vrstijo na plažah in v starih jedrih slikovitih mest po vsej državi, a najbolj zagrete pri narekovanju ljudem, kaj lahko počnejo in česa ne, so oblasti na severu Italije, piše dpa. Ob tem ugiba, ali je to morda povezano z jasno izraženo željo desničarske Severne lige, da "počisti" italijanske ulice.

Hranjenje golobov v beneških lagunah ali v toskanski pokrajini Lucca ni priporočljivo, saj vas lahko doleti kazen v višini do 500 evrov. V ligurijskem kraju Lerici ni dovoljeno hoditi v kopalkah po ulicah ali obešati mokrih brisač na balkonih, v kraju Pordenone na severovzhodu Italije pa se zaročenci ne smejo prepirati v javnosti.

Na plaži Dante v Ravenni je prepovedano bolj ali manj vse - od hranjenja golobov do glasne glasbe, razdeljevanja reklamnih letakov in kopanja brez zgornjega dela kopalk. Na otoku Capri vas denarna kazen čaka, če po tlakovanih ulicah "razbijate" z lesenimi sandali, 500 evrov pa vas lahko stane tudi poljubljanje v avtomobilu v mestu Ebola na jugu Italije.

Turisti tudi ne smejo računati na to, da bodo italijanski policisti zamižali na eno oko. Neka 54-letnica je morala npr. plačati 100 evrov, ker je sedla na stopnice spomenika na enem od trgov v Brescii, mlajši moški pa je v kraju Gallarate v Lombardiji plačal 500 evrov, ker se je okoli polnoči po centru mesta sprehajal s kozarcem piva.
Policej Policej Policej Policej Policej Policej

optix torek, 20. julij 2010 ob 17:15

zgleja ka si zlufta temo, tu je govora o dopustovanju na hrvaski obali
ti pa pises o golobarih italjanih Nasmeh
Jaaa

erof torek, 20. julij 2010 ob 18:29

optix je napisal/a:
zgleja ka si zlufta temo, tu je govora o dopustovanju na hrvaski obali
ti pa pises o golobarih italjanih Nasmeh
Jaaa


____________________________________
ker vse gre na temo dopust pač je hrvaška napisana grejo pa ljidje vse okoli pa je vredi če vejo kej jih tam čoka ka jim ne pokvarijo dopusta... Jaaa

Dejan torek, 20. julij 2010 ob 18:48

Kdo od Slovencov pa te hodi v Italijo na dopust? Haa Hahaha

Legionar torek, 20. julij 2010 ob 20:14

Morti pa Erof hodi, kapa veš. Hihihi

optix torek, 20. julij 2010 ob 20:22

v Lido di Jesolo

Progress torek, 20. julij 2010 ob 22:06

Mon slabe izkušnje iz Italije, zato sen reka da ne gren več tak hitro to. Na Hrvaškem nite neje tak slabo...

optix torek, 20. julij 2010 ob 22:11

Zakaj pa bi bilo slabo ?
Jadransko morje Gor Gor Gor

MILAN torek, 20. julij 2010 ob 22:14

Mislec kak se obnošaš je joko pomembno.So eni keri iščejo nevole
te pa so užaljeni če jin keri kej narobe reče.Fse je odvisno on lidi.
So dobri pa slabi tak kak mi.

optix torek, 20. julij 2010 ob 22:16

Pa to je normalna stvar, o tem sploh ni vredno debatirati.

MHA sreda, 21. julij 2010 ob 18:07

Jas v Italjo sploh nebi ša, čiglih, dere glejaš v Čateži Italjonke... Mislec Pisk

Zvončica sreda, 4. avgust 2010 ob 19:10

Por dni sen nucala ka k sebi priden od dopusta v Vlašičih na Pagi.....lubi bogec....morje pa plaža OK za mojo malo vnukico....to pa je tüdi vse......ponudba aparthotela Žunič pa glede ambienta - opreme ostola negi v leti 1970 s ten ka je tuš kabina puščala pa si meja malo morje včasik po tuširaji.....osebje ala hotel Lotmerk ke tri vure čokaš ka se keri prikota pa ti pod nos vrže nekšo jesti.....porazno in nigdor več ne gren to, pa toga nobenemi ne priporočan.....še sreča ka so bli mlodi v apartmaji pa smo tan hladili pivičko pa si bole ažurno postregli.... Brodolom



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.