Zvončica sreda, 26. november 2008 ob 23:58

Malo butasto....ve pa te lidje delajo kej čejo....samo je drügo pitaje če do meli peneze za darila.

MHA sobota, 29. november 2008 ob 05:20

Sanader je na Hrvašken "prepoveda" Božič, fsej tak so razmili jegovi državloni. Mediji so ga označili kak Grincha Hihihi

MILAN sobota, 29. november 2008 ob 08:57

Hjooj pa šta če narod da se šeta po trgovačkim centrima kad nema para
neka se smesti u fotelju kod kuče i gleda televiziju i pokrije se debelom dekom jer nemože platit grijenje.Sretan van BOŽIČ vas Sanadko

MHA sobota, 29. november 2008 ob 15:45

Hehe Milan To ja

Jernej petek, 19. december 2008 ob 20:35

Ceraj pa danes so na Avstrijskem radiji Ö3 rekli, ka Slovenija bode "veto" za pristop Hrvaske v Evropske Unije dala. Zavolo morske in kopenske meje ki je se nej dolocena.
In v Brüsli nemrejo baje nic ker so to bilaterale zadeve met Slovenijov in Hrvaskov.
Samo zalüvlejo to odlocitev Slovenije. Na Hrvaskem pa se bojkoterajo Slovenske izdelke.

....dugo je trbelo Slovenija

MHA petek, 19. december 2008 ob 23:56

Na Ö3 je to redna tema v poročilih. Evropa lehko obžalüvle, da ne ve zake smo mi sploh Hrvoton onemogočili nadalüvaja pogajanj.

Nela sobota, 20. december 2008 ob 00:04

To se se neke cejta nede porihtalo. Hmm Tepa do po Hrvoti zaceli vnucuvati slovenske avte doli, ki do jih nejsli.

Zvončica sobota, 20. december 2008 ob 00:48

So pa toti naši politični sosidi provi mutibaričr....tak lažejo ka še te na konci sami sebi vervlejo ka mojo prav....naši pa edino falongo delajo ka tote sporne zemlevide ne dojp v cejtnge ka vidimo ka so te Hrvoti biksali...da so toti ztak prepričlivo nedužni ka se venda marsikeri naš človik pita če te resen naši kej mutijo....mei se strašno vidi ka so enkrat te dobili kontra toti svoji nadütosti...pa če bi mene gdo pita bi dola mejo na leto 1940....te bi bilo kolej prav...ne pa ka je toti naš Kardel (ali keri že) vse püstja "brači"....na morje pa mo itak inda hodili ka je bole poceni, voda pa glihtak solena.Haha

optix sobota, 20. december 2008 ob 00:58

hehe kaj dela lublanski klosar Nasmeh

http://www.javno.tv/index.php?id=12853d5ef893a3

Zvončica sobota, 20. december 2008 ob 01:13

Meni je bole zanimivo to, kak se Slovenci v Sloveniji pogovorjajo v srbohrvaščini....v Lotmerk bi nej prišla tota novinarka ka bi ji mi po prleško kej povedali.....že res ka poznovaje tujih jezikov predstovla nekšo širino....samo v SLO gučimo slovensko pa amen....še sploh totin našin hinavskin sosidon se ne bi smelo v rit rivati

MHA sobota, 20. december 2008 ob 02:44

Baje si že Hrvoti to okrok po mejli pošilajo. Hjooj

Dragi prijatelji(ce) i kolege(ice),
Posljednjih dana ponovo smo svjedoci postupaka slovenskih političara koji u svrhu predizborne promidžbe u vlastitoj zemlji arogantno nastupaju prema Hrvatskoj i tužakaju je pred tijelima Europske unije. Slovenija bez pravne utemeljenosti, NEPRIJATELJSKI, zahtijeva od RH njen teritorij kao „plaću" za svoj glas. Slovenija je uvela vinjete koje iznimno štete Hrvatskoj. EU je „kaznila" Sloveniju
jer joj je uskratila kredit ZA IZGRADNJU PROMETNICA PREMA HRVATSKOJ!! U BITI JE DVOSTRUKO KAŽNJENA HRVATSKA!! Zato je vrijeme da i mi, obični građani, poduzmemo nešto kako bi utjecali na promjenu te prakse.

Samo nekoliko činjenica: Slovenija izvozom svoje robe u Hrvatsku ostvaruje ogroman vanjskotrgovinski suficit. Hrvatska je Sloveniji jedna od najvažnijih izvoznih zemalja. Kupovinom robe u slovenskim trgovačkim lancima i kupovinom slovenskih proizvoda direktno punimo slovenski proračun i time plaćamo slovenske političare koji se ponašaju prema Hrvatskoj na viđeni način.
Tisuće radnih mjesta u Sloveniji direktno ovisi o našoj spremnosti da kupujemo njihove proizvode.
Kako možeš doprinijeti? U četiri jednostavna koraka:

1. Prestani kupovati slovenske proizvode i prestani kupovati u slovenskim trgovačkim lancima sve do promjene retorike slovenskih političara prema Hrvatskoj.

2. Obavijesti o ovom pozivu svoje ukucane koji nisu na netu.

3. Proslijedi ovaj poziv svojim prijateljima i kolegama.

4. Proslijedi ovaj poziv svojim prijateljima i kolegama u Sloveniji.
Neka znaju da njihova radna mjesta ovise i o hrvatskim potrošačima.

Budite sigurni da će slovenski menadžeri pritisnuti svoje političare na promjenu retorike čim vide da im pada prodaja u Hrvatskoj.

Srdačan pozdrav
Udruga MARE NOSTRUM

Iva Slavić, dipl.oec.
Samostalni upravni referent za poreze

Ministarstvo financija - Porezna uprava
Ispostava Zagreb za nekretnine
Zagreb, Avenija Dubrovnik 32

tel.: 01/650-1278, fax: 01/650-1192
iva.slavic@porezna-uprava.hr

MILAN sobota, 20. december 2008 ob 09:26

Pevec
normalna reakcija saj je to njihova standardna poteza
zdaj je res odvisno od posameznikov ali bodoto vzeli
zelo resno.
Na žalost pa njihovi politiki z glavo v pesku čakajo kaj bo
in so prepričani da imajo samo ono prav.

Legionar sobota, 20. december 2008 ob 10:17

Jaz bi reka tak; tresla se gora, rodio se miš.Pomežik Fse to ke se godi, je itak politika. O totih zadevah okrog Piranskega zaliva pa kao neposrednega dostopa na odprto morje sen jas šteja malo in tü tüdi Sloveniija mo bole trhle argumente. Či smo si iskreni, je tak: či gremo na arbitražo, verjetno zgibimo, sej bi se črta ziher potegnila po sredi Piranskega zaliva, oz. bi Hrvaška dobila vsej 300 m morja, keko pač po mednarodnem pravi spodne kcoj k obali.Jaaa Ke se dostopa do odprtega morja tiče, pa je tak, ka ma totega itak fsaka držova, četüdi nima morja. Se provi tüdi Avstrija naprimer!
Jas bi bolj reka, ka se zej Pahor malo močnega dela, zato ki so mo pred fsi očitali eno mlačnost pa spravljivost, malo političnih točk če pridobiti , ki jih je dosti zgüba tüdi po aferi z Ruplon.Heoa Na krotko povedano; či moš stik z odprtin morjon ali ne, dostop do jega moš, pa četüdi prek hrvaškega teritorialnega morja!
Meni je žoh samo, ka do se zavolo toga po navodni lidje grdo gledali, pa žalili prek neta ali pa Slovenci recimo doživili zaradi tega na morji kakšno neprijetnost. Ker tega nan resen ni treba!A-A

Dejan sobota, 20. december 2008 ob 15:01

Toti video bol tak zgleja, kak da bi sred Zagreba bija posnet, ne v Lublani. Me zanima, kak bi blo, či bi blo obratno. Ka bi v Zagrebi sprašüvala slovenska novinarka. Ziher sen, ka se noben ne bi niti trüdja, ka bi po slovensko kej zmutja.

Ka pa se te neke s totin bojkoton slovenskih izdelkov nori delajo pa je tüdi bedarija... Mislin ka majo Hrvoti več od tega, ka fsakšo leto teko Slovencov gre dol k jin na morje pa tan pistijo peneze, kak mamo mi od tega, ka oni kipüvlejo naše izdelke.

Legionar sobota, 20. december 2008 ob 17:51

Dejan je napisal/a:
Toti video bol tak zgleja, kak da bi sred Zagreba bija posnet, ne v Lublani. Me zanima, kak bi blo, či bi blo obratno. Ka bi v Zagrebi sprašüvala slovenska novinarka. Ziher sen, ka se noben ne bi niti trüdja, ka bi po slovensko kej zmutja.

Ka pa se te neke s totin bojkoton slovenskih izdelkov nori delajo pa je tüdi bedarija... Mislin ka majo Hrvoti več od tega, ka fsakšo leto teko Slovencov gre dol k jin na morje pa tan pistijo peneze, kak mamo mi od tega, ka oni kipüvlejo naše izdelke.
Jas mislin ka toto bojkotiraje nede glih melo nekšega uspeha na Hrvašken. Pa prav je tak. Je pa žalostno ka se zej tote napetosti prenošajo tüdi na drüge ravni; hrvaški fuzbaleri so že odpovedali priprave v Čateži, kon si sicer hodili vsa leta na priprave, en zaposelni v Steklarni pa mi je gnes poveda, ka se obeta veko odpüščaje nasledje leto, pa ka de večina odpüščenih prav Hrvotov. Ke je ne prav, politika je politika, šport pa delo pa po nekej drügega. In vidite, to nas bije fse. Zavolo totih por sto metrov morja se kregamo vsem na očeh, drügi pa se režijo z nos pa s Hrvotov. Samo meni se vidi, ka je v toten spori EU celo bolj na stroni Hrvotov, kak na naši stroni...Butl

Makaveli sobota, 20. december 2008 ob 19:17

http://24ur.com/novice/slovenija/hrvaska-ne-bo-kradla-nase-zemlje.html


drugače pa jaz sen proti hrvaški za vstop v euTo ja

MHA sobota, 20. december 2008 ob 22:43

Veka bedarija ka bojkoterajo naše izdelke, takak je Dejan reka, uni mojo več haska od nos keri letüvlejo na hrvašken, kak pa mi od tega ka kipüvlejo naše izdelke. Slovenci pa do tak po šli na hrvaško morje na dopust, naze pa do prišli s potretimi avti, proznimi gumami pa tak dale.

MILAN nedelja, 21. december 2008 ob 09:32

Jezik

e tako dragi nam naši SLOVENCI

Tučem Tučem Tučem Tučem

"LAKO ČEMO MI SA VAMA -BUDITE BEZ BRIGE"

MHA nedelja, 21. december 2008 ob 13:15

Na Facebooku pa se je v torek pojavila skupina 'Rdeča luč Hrvaški', ki je v nekaj dneh pridobila že več kot 3800 članov. Skupina je nastala le štiri dni zatem, ko je premier Borut Pahor prvič uporabil metaforo 'rdeča luč za Hrvaško' in na ta način sporočil Hrvaški, da nekaterih poglavij v pristopnih pogajanjih z EU ne bo uspela zapreti. ''Ne bomo se uklonili! Hrvaška ne bo kradla naše zemlje! Rdeča luč Hrvaški v Evropski uniji!" pišejo ustanovitelji skupine.

Medtem ko Slovenci podpirajo blokado Hrvaške v EU in Hrvati pozivajo k bojkotu slovenskih proizvodov, obstajajo tudi taki, ki so zadovoljni s tem, kako se dogodki razvijajo. Ti so se na Facebooku zbrali v skupini 'Hvala ti Slovenija za rdečo luč'. Skupina ima nekaj več kot 600 članov, ustanovitelji skupine pa pišejo. ''Prebivalci Hrvaške, zahvalimo se našim sosedom Slovencem, ker so nam dali rdečo luč za nadaljnja pogajanja z EU in s tem odložili vključitev naše ljube domovine v temo. /.../ S to potezo je slovenska vlada naredila več kot tri hrvaške vlade v zadnjih desetih letih.''


vir: 24vür

Eni Hrvoti so nan cilo hvaležni ka smo jin onemogočili nadalna pogajanja.

MHA nedelja, 21. december 2008 ob 13:26

Na Hrvašken mo še Slovenija cilo sfojo stron -> klik Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.