Klik za vrt prosim za klik za vrt moje prijateljice, ki si zelo želi prenove vrta, hvala vsem, ki boste kliknili, lep dan vsem in uživajte v poletju
ups link ne gre, če kdo ve usposobiti, hvala.
Miya, mogoče de zej v redik ! Klik za vrt
hvala 100 krat
Ze moš link tüdi takoj pot naslovon zrihtane.
MHA je napisal/a: Ze moš link tüdi takoj pot naslovon zrihtane. Hvala MHA res ste prijazni tukaj
Veš kej Miya, Prleki smo ena sama prijoznost - čeglih toga moja žena neče čüti !
evo,še jes san klikno...
Zej mo klikali na 24 vür fsoki den. Samo da de ženski fajn, se ne ven že zake - pa fseeno.
Jas pa pobiran 1€/klik
Dejan je napisal/a: Jas pa pobiran 1€/klik Lahko kompenziramo za piknik? Kayla je obljubila, da bo naredila v Celju piknik za zveste klikarje Se vidi, da smo Prleki pravi "pomagači", kliki kar rastejo Hvala vsem, klikajte do konca avgusta in če zmagamo, bo fešta in to prava fešta
TUNČEK je napisal/a: Veš kej Miya, Prleki smo ena sama prijoznost - čeglih toga moja žena neče čüti ! F to sploh nega dvoma
Dejan, če boš pobira po 1 €, meči peneze f kakšen šparavec in gda de pun, gre forum na pijačo !
Ja ne pozobi, od totega Dejanovega evra, še jas vlečen provizijo, ka sen gori link zrihta
Jas dobin frtol €, zato ke sen lin aktivera pač v mojen odgovori, ke do jenega jas neman dostopa.
Ja to, kak de Dejan reka
MHA, tiho bodva, da naju Dejan ne čüje, ke čeva neke meti. Lehko se zgodi, da naju vrže s portola, te pa va mela Evre....
Vau imamo že 1053 glasov do sedaj, od 900 naprej pomagamo Prleki in vodimo dečki piknik bo
Joj miya, to de fajn !
Seveda bo fajn, zdaj sta nas dva vrtova prehitela kot strela z jasnega, toda še vedno smo tretji in v igri bomo morali fajn klikati do konca avgusta hvala vsem, ki klikate
Prijava z uporabniškim imenom
miya nedelja, 7. avgust 2011 ob 16:59
Klik za vrt
prosim za klik za vrt moje prijateljice, ki si zelo želi prenove vrta, hvala vsem, ki boste kliknili, lep dan vsem in uživajte v poletju
miya nedelja, 7. avgust 2011 ob 17:00
ups link ne gre, če kdo ve usposobiti, hvala.
TUNČEK nedelja, 7. avgust 2011 ob 17:03
Miya, mogoče de zej v redik !
Klik za vrt
miya nedelja, 7. avgust 2011 ob 17:14
hvala 100 krat
MHA nedelja, 7. avgust 2011 ob 20:35
miya nedelja, 7. avgust 2011 ob 21:35
MHA je napisal/a:
Hvala MHA res ste prijazni tukaj
TUNČEK nedelja, 7. avgust 2011 ob 22:36
Veš kej Miya, Prleki smo ena sama prijoznost - čeglih toga moja žena neče čüti !
Edi Pucko nedelja, 7. avgust 2011 ob 22:38
evo,še jes san klikno...
TUNČEK nedelja, 7. avgust 2011 ob 22:39
Zej mo klikali na 24 vür fsoki den. Samo da de ženski fajn, se ne ven že zake - pa fseeno.
Dejan ponedeljek, 8. avgust 2011 ob 10:29
Jas pa pobiran 1€/klik
miya ponedeljek, 8. avgust 2011 ob 11:15
Dejan je napisal/a:
Jas pa pobiran 1€/klik Lahko kompenziramo za piknik?
Kayla je obljubila, da bo naredila v Celju piknik za zveste klikarje
Se vidi, da smo Prleki pravi "pomagači", kliki kar rastejo
Hvala vsem, klikajte do konca avgusta in če zmagamo, bo fešta in to prava fešta
MHA ponedeljek, 8. avgust 2011 ob 20:04
TUNČEK je napisal/a:
F to sploh nega dvoma
TUNČEK ponedeljek, 8. avgust 2011 ob 20:16
Dejan, če boš pobira po 1 €, meči peneze f kakšen šparavec in gda de pun, gre forum na pijačo !
MHA ponedeljek, 8. avgust 2011 ob 20:32
Ja ne pozobi, od totega Dejanovega evra, še jas vlečen provizijo, ka sen gori link zrihta
TUNČEK ponedeljek, 8. avgust 2011 ob 20:39
Jas dobin frtol €, zato ke sen lin aktivera pač v mojen odgovori, ke do jenega jas neman dostopa.
MHA ponedeljek, 8. avgust 2011 ob 21:39
Ja to, kak de Dejan reka
TUNČEK torek, 9. avgust 2011 ob 00:10
MHA, tiho bodva, da naju Dejan ne čüje, ke čeva neke meti. Lehko se zgodi, da naju vrže s portola, te pa va mela Evre....
miya torek, 9. avgust 2011 ob 23:00
Vau imamo že 1053 glasov do sedaj, od 900 naprej pomagamo Prleki in vodimo
dečki piknik bo
TUNČEK sreda, 10. avgust 2011 ob 07:04
Joj miya, to de fajn !
miya sreda, 10. avgust 2011 ob 13:37
Seveda bo fajn, zdaj sta nas dva vrtova prehitela kot strela z jasnega, toda še vedno smo tretji in v igri
bomo morali fajn klikati do konca avgusta
hvala vsem, ki klikate