Dejan torek, 2. februar 2010 ob 19:37

Toti pesi, ke so že pred leti napali človeka, so zej bujli lastnika

Bulmastifi v Ljubljani tokrat raztrgali lastnika

Jas sen tü mimo hoda več let na faks, gda sen v Lublani bija. Gda se je to prvič zgodilo, sen ša 10 minut za ten tan mimo. Bi lehko trufa na tote pese gda šte. So bili za nekšo železno ograjo vedno pa noreli notri.

MHA torek, 2. februar 2010 ob 22:09

Takši pesi so ne za med lidi! Neven zake jih je te sploh naze doba, či so že nekda raztrgali človeka. Či je pes enkrat napadna, de tüdi drügič.

Dejan torek, 2. februar 2010 ob 22:20

To pa lehko pitamo kmetijskega ministra Milana Pogačnika, ki je podpisa, ka se psi lehko gverajo lastniki.

MHA torek, 2. februar 2010 ob 22:43

To tüdi ne ven, ke si je ovi štindera, ka mu je dovolja pese naze. Takše nevarne pasme bi jas fse prepoveda!

MILAN sreda, 3. februar 2010 ob 08:13

Mislec zej swe vidi ka človik naredi zverino iz živoli.Pasma je že tak bol napadalna vzgoja pa ga naprovi nevarnega. Škoda za človeka kak doktora ,dokaz pa je ka je ne meja fse pošlihtano pri vzgoji pesof.Son je nejbol zna kej je dela z psi pa kak jih je vičija na kunci je ne nič narobe če so pesi naredlki to kej so znali.
Če bi prepovedali nevarne pasme bi bija mir za to pa nema nišče jejc faskši se zgovorja na državlanske pravice.

Dejan sreda, 3. februar 2010 ob 14:12

To je problem lidi. Tüdi če prepoveš takšo stvor, se nejdejo lidje, ki si pač nemrejo v glovo vbiti določenih stvari. Isto je na cesti, nima veze kakši zakoni pa omejitve se napišejo, lidje do to vedno kršili. Eni lidje so pač bedoki. Toti pa je zej doba svojo. Bojše on, kak pa po en nedužen mimoidoči.

MHA sreda, 3. februar 2010 ob 14:19

Upan ka do te ze pesi le dobili "obsodbo" ne pa ka do jih po "oprostili" pa dali nazej nekomi drügemi.

Dejan sreda, 3. februar 2010 ob 14:54

Pese so že fčera takoj usmrtili.

MHA sreda, 3. februar 2010 ob 15:10

No, to pa so te hitro naredli.

Legionar sreda, 3. februar 2010 ob 19:39

Psi so pri vsen sküper ne nič krivi. Poznan človeka ki ma tüdi toto pasmo, pa je pes krotek takak ovca. Stvor je pač v vzgoji, kakšnega psa si vzgojiš, takšni potli tüdi je. Je pa resen, ka so ene pasme pač po karakteri agresivnejše od drügih. To ne pomeni, ka do takši psi vsakega drügega človeka raztrgali, ampak bole to, ka je pač z jimi treba znati delati, isto tak pa jih je treba znati vzgojiti. Zato je ne fsakša pasma za vsakega človeka, samo na to lidje ne pomislijo, dere si nabovlajo psa! Hudi In toti dvo boga psa sta očitno ble žrtve lidi, keri pač ne vejo delati s takšo pasmo. Za takše lidi so čivave, ne pa bulmastifi!

Pepek z brega sreda, 3. februar 2010 ob 19:39

Dosti je odvisno od lüdi, kak vzgojajo živoli, precik pa tüdi od same živoli.
Določene pasme so pač bole napadalne in nevarne kak drüge.
Či bi toti siromak (čiglih si je dosti son krif) meja okoli sebe takše prijazne pese, kak je moj Sultan (Kraševec - Kraški ofčor), se takša tragedija nebi zgodila...

To sta dve sliki, is kerih se lepo vidi, kakša prijazna mrcina je kraševec. Slike so naprovlene eno vüro po ten, ka sma se prvokrot vidla..

Pepek z brega sreda, 3. februar 2010 ob 19:40

Pa še ena... tak se "cotajo" samo stori pedoši...

Legionar sreda, 3. februar 2010 ob 19:45

No evo Pepek, jaz konkretno man kolega, keri ma izredno hüdega pa napadalnega kraškega ovčora. Pes je tak hüd, taka še sam lastnik bole s teškin srcon k jemi gre. Se provi ka je narobe vzgojeni. Tvoj pesek pa zgleja čist prijazna "mrcina". Jaaa Se provi, ka takak so fsi kraški ovčori glih ne napadalni pa hüdi, so takši ne tüdi fsi bulmastifi.

MHA sreda, 3. februar 2010 ob 19:53

Pepek z brega je napisal/a:



Kakši francoski poljub. Kis na fris To ja

Dejan sreda, 3. februar 2010 ob 19:59

Pa tüdi takši butli si nabovijo 2,3 pa še več takših pesov. Dvo pesa pa sta že krdelo in se čist drgači obnošata, kak či je pes son.

Pepek z brega sreda, 3. februar 2010 ob 19:59

Sen tüdi tvojega mišleja - Legionar, čiglih bi mogoče bilo dobro preveriti, či v primeri tvojega kolega mogoče ne gre za šarplaninca. Joko so si podobni s krašefci, samo so bole "čemerasti". Neje pa isklučeno, ka je tüdi kraševec. Tak kak si reka, vzgoja dosti pomeni.

Legionar sreda, 3. februar 2010 ob 20:02

Neje šarplaninec, kraški je. Samo zgleja, ka resen narobe vzgojeni. Hudi

MHA četrtek, 4. februar 2010 ob 21:53

Neven ke ze takšo paniko zgojajo za tote pese pa čejo odstop ministra za kmetistvo. Blo je dvoje mnenje ka so pesi nevarni, pa jih je lastnik fseeno šteja naze meti, taka si je son krif.

Dejan četrtek, 4. februar 2010 ob 22:26

Ja zej je lükja grotala, ki je Kahel odiša pa se nimajo več za kej cufati.

Lastnica pa toti ded, ke so ga zej pesi bujli, sta te takši ruml zgajala, ka bog ne dej, ka bi se jima pese fkrej vzelo ali pa osmrtilo. Pritožila sta se 100x pa sta na kunci dobila pese nazej. Baba je med totin cejton že vmrla, totega pa so te zej jegova "deca" pokončala. Tak ka so fsi dobili svojo, pesi pa so tüdi usmrčeni.
Politiki pa zej morejo malo okoli skokati pa se pametni delati.

optix četrtek, 4. februar 2010 ob 23:00

Dejan je napisal/a:
Ja zej je lükja grotala, ki je Kahel odiša pa se nimajo več za kej cufati.

Lastnica pa toti ded, ke so ga zej pesi bujli, sta te takši ruml zgajala, ka bog ne dej, ka bi se jima pese fkrej vzelo ali pa osmrtilo. Pritožila sta se 100x pa sta na kunci dobila pese nazej. Baba je med totin cejton že vmrla, totega pa so te zej jegova "deca" pokončala. Tak ka so fsi dobili svojo, pesi pa so tüdi usmrčeni.
Politiki pa zej morejo malo okoli skokati pa se pametni delati.



toti ded kerega omenjajo je dejansko bija nekdaj baba (operiral se je kot salome) in postal sašo (nekdaj se je imenovala maja).

Kul



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.