Dejan četrtek, 13. maj 2010 ob 22:18

No, zej pa še eno objavo napiši, te pa boš tüdi na forumi uradno Prlek Hihihi

prlek1825 četrtek, 13. maj 2010 ob 22:23

hehe,,,to sem glih gledo ja ke še mi samo ena fali......pa to pomeni ke tota more biti vesela ne policijsko razburjena..hehe

MHA sreda, 19. maj 2010 ob 10:11

Dne 13. maja okoli 12. ure uri so kriminalisti Sektorja kriminalistične policije iz PU Nova gorica prejeli obvestilo italijanskih varnostnih organov, da so prejšnjo noč štirje neznani storilci v mestu Udine (Videm) vlomili v prodajalno z oblačili visokega cenovnega razreda.

Odtujili so več oblačil v skupni vrednosti 60 tisoč evrov. Z osebnim avtomobilom znamke Audi A6, ki je imel nameščene italijanske registrske tablice in VW Transporter, na katerem so nameščene nemške registrske tablice pa so prebili policijsko blokado, ter se odpeljali v smeri Slovenije.

Novogoriški kriminalisti so obvestilo o veliki tatvini posredovali pomurskim policistom, ki so še isti dan na avtocesti v bližini Turnišča zaustavili in kontrolirali Audi A6, v katerem so se vozili trije državljani Romunije, stari 42, 37 in 29 let, ter v bližini Dolnjega Lakoša VW Transporter, ki ga je vozil 37-letni državljan Romunije.

Ker so policisti v obeh vozilih odkrili veliko oblek prestižnih blagovnih znamk, kot so Dolce Gabana, Gucci in druge, ki so izvirale iz vloma v Italiji, je bila vsem štirim osumljencem odvzeta prostost. Ukradena oblačila so bila vrnjena oškodovancu, osumljence pa so kriminalisti 15. maja s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper vse štiri odredil pripor.


vir: PU MS

Opet Romuni. Či lidje v Romuniji nimajo nič drügega za delati kak krasti po drügih držovah. Gamat ena Strelec

TUNČEK sreda, 19. maj 2010 ob 10:31

Ploskač Bravo naši. Se je to ne prvič, večkrot jih dobijo. Krodnejo pa itak fse ot betonskih mešolcof, do molih bagerof vozila pa itak fse. Ne ven ka bo če še več tokih držof vzemejo v unijo, bogpomogaj.
Da ne gučimo kak proznijo bankomate, mi na Primorsken smo tak najbole na udori. Če že ne krodnejo pa se ženske grejo prostitucije, v Novi Gorice je pol kurv z Romunije.

MHA sreda, 19. maj 2010 ob 10:36

Tote bi jas vün z Evrope fukna, to je ne za v EU! Nej v svoji držovi krodejo. Naši policeji, pa bi nej tote lopove odpelali v Italijo, pa jih nej tan policeji zaslišüvlejo, ka nemo mi meli nepotrebnih stroškof.

erof sreda, 19. maj 2010 ob 16:14

Dejan je napisal/a:
Ge pa si te zej ti to vün potegna. To se je dogajalo že pred enin leton. To so vločili po vseh voglih pa televizijah.
__________________________________________

Bodite pozorni na lažne pošiljke

evo to je friško članek
sreda, 19.05.2010


MHA ponedeljek, 7. junij 2010 ob 19:00

Zgodaj zjutraj je eksplodiralo v hiši sredi naselja v Hotinji vasi na Prešernovi ulici. Hišo, ki je popolnoma uničena, naj bi namerno razstrelil njen stanovalec.

Okoli 5. ure je prišlo do eksplozije v stanovanjski hiši v Hotinji vasi. Poškodovanih ni bilo, višina škode še ni znana. Policisti opravljajo ogled kraja, ugotavljajo vzrok eksplozije in zbirajo obvestila. Ruševine odstranjujejo z bagrom.

Hiša, ki naj bi imela dve nadstropji, je popolnoma uničena, poškodovana so tudi okna in fasada na sosednji. Sosedje so zgroženi in prestrašeni.

Neuradno naj bi hišo z več plinskimi jeklenkami namerno razstrelil stanovalec, ki so ga kmalu zatem našli v bližini na cesti. Odpeljali so ga na policijsko postajo, kjer z njim opravljajo razgovor.

V iskanju morebitnih ranjenih pod ruševinami so sodelovali člani Društva za reševalne pse REPS Maribor.


vir.24ur

Je eden pod člankon napisa komentar, ka je ovi hišo v lüft spüsta zavolo neuspelega referenduma, drügi pa napisa, ka se šteja iti požigalca -> klikni

MHA torek, 15. junij 2010 ob 19:41

V nesreči se je motorist hudo telesno poškodoval. V blagem levem ovinku v Stari novi vasi je motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in padel. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval. Zdravi se v soboški bolnišnici. Pri trčenju je nastalo za 8.000 EVR škode.


vir: PU Murska Sobota

Sen v eni oštariji čüja, kii sen fčera hoda jest, ka toti ke je opa, ka si je pre od kolega motor sposodja, ki si je novega küpja. Te pa tak dugo leta, ka opa, pa betonsko soho pretrja, motor dotalka, pa noge si baje potra.

Progress torek, 15. junij 2010 ob 19:44

Kda pa je te to bilo, če sen se tan skozi pela.

MHA torek, 15. junij 2010 ob 19:48

Neven, to sen ne folga čüti.

MILAN torek, 15. junij 2010 ob 20:32

Mislec joko grdo je bilo viditi mi je reka pedoš keri se je to pripela

prleški.vladek sreda, 16. junij 2010 ob 23:31

Neznanec je v kanalu Jernej v Seči poškodoval trup jadrnice, tako da se je ta potopila. Z ogledom so policisti ugotovili, da je bila sneta cev črpalke za vodo na motorju in je zaradi tega uhajala voda v trup. Materialna škoda znaša približno 15.000€.

PU Koper

neven če to neso Aleši (Prlek1825) gor vsekali da sen v novicah šteja da je lastnik iz Ormoža bija Mislec Neee

MILAN četrtek, 17. junij 2010 ob 08:29

Mislec VEND ANESE PRLEŠKE FLOTE VNIČILI

prlek1825 četrtek, 17. junij 2010 ob 10:57

IN TO ČLOVEKI Z ORMOŽA..PA NA TOTEM POMOLI KAK SEM JAZ PONAVODI MEJO ČUN PRIVEZANI..BARABE JEDNE...TE PA SE NEJ GREJO TURIZMA ČE SE VEJO ITI

prleški.vladek četrtek, 17. junij 2010 ob 12:28

moga boš na hrvatiji privezati čun, v toten kanoli de vedno hujše ka se domačini bunijo ki to so vse na črno privezi

prlek1825 četrtek, 17. junij 2010 ob 21:41

no teko ke vam povem tota ladja ki je bila v pondelek potoplena od lastnika z ormoža je v pondelek popodne že plavala, gnes je ponovno potoplnena!

NAUK SLOVENSKEGA TURIZMA: Potaplejmo ladje

MHA sreda, 23. junij 2010 ob 16:53

Okrog 15.00 ure je v Ljutomeru voznik tovornega vozila, zaradi neupoštevanja prometnega znaka, odvzel prednost voznici osebnega avtomobila. Slednja je utrpela lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 2.500 EUR.

vir: PU Murska Sobota


Ge je te to blo?

Zvončica sreda, 23. junij 2010 ob 22:23

Je fčistark možno ka tu ke se zavija proti Cveni (pri Kiki) ke tan so tovorjokari dostikrot provi cari pa izsilovlejo pa vozijo tak kak da za jih prometni predpisi nevalajo....

Dejan ponedeljek, 28. junij 2010 ob 19:13

POŽAR V LESNEM OBRATU

Dne 28.06.2010 okoli 13.30 ure je izbruhnil požar v proizvodnji lesnih izdelkov domače obrti v Veliki Polani (UE Lendava). V požaru ni bil nihče telesno poškodovan, po nestrokovni oceni je nastalo za 30.000,00 EUR materialne škode.

Prve ugotovitve kriminalistov Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota, ki so
opravili ogled kraja požara in zbrali prva obvestila kažejo, da je požar povzročila napaka na
električni odzračevalni napravi (sesalec za žagovino).

Požar je v celoti uničil ostrešje na proizvodnem obratu in ostrešje na gospodarskem
poslopju, ki se stika s proizvodnim obratom. Pogorelo je tudi skladišče gotovih izdelkov in
osebni avtomobil znamke Ford Fiesta, ki je bil parkiran v skladišču.

Gasilci so s hitro in strokovno intervencijo požar pogasili in preprečili, da se požar ni razširil
na stanovanjsko hišo v sklopu proizvodnega obrata.

Pri gašenju požara je sodelovalo čez 70 gasilcev iz PGD Velika Polana in PGD iz vseh
sosednjih vasi. Pri gašenju ni bil nobeden gasilec telesno poškodovan.

O požaru sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec, ki se ogleda nista
udeležila.


Tü pa je šlo Šokiran



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.