Tak, jaz sen nan doda nove smeške, ka mo lehko zej, gi se volitve bližajo tüdi na forumi izražali čustva še bol kak do zej
Gda mo se na primer kej o občini pogovorjali
Pa dere bomo po volitvah bolj veseli al pa tüdi ne
No zej je cela leva stron puna, mon pa še jih puno, samo jih več ne gre dodati, vači de že preveka gužva
Čestitan Dejan,smeški so provi, kak bi gleja v naš občinski svet, eni gor drugi dol. Zej je važno ka jih sprovimo do lidi. opozicija je ne zadovolna.
"Milan"
Fčasik sen opazila ka jih nekaj preveč miga na levi stroni...super zadeva...Dejan ka pa te mi nebi ti malo ugled na meritvah zdigna...ali pa smo ženske drgačik ocenjene???No, ve je ne tak važno
No vrede ka se van smeški dopodnejo
Ja Zvončica, ugled si pa vi med seboj povečüvlete ali pa zmanšüvlete. Tak ka moreš paziti kej po forumi pišeš ka neš ugleda mela v minus
No, bon ti jaz zej da en +
Fsi toti smeški pa še več, so zej dodoni tüdi pri galeriji, ka si jih lehko izberete kak podobo na forumi. Moj profil -> Menu -> Posodobi sliko na forumu, pa zbereš faco.
Pa še na forum pa v pogovor sen jih eno por da novih:
Zelo lepe smeške in simbole za facebook statuse dobite na klik
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Dejan torek, 15. avgust 2006 ob 04:25
Tak, jaz sen nan doda nove smeške, ka mo lehko zej, gi se volitve bližajo tüdi na forumi izražali čustva še bol kak do zej
Gda mo se na primer kej o občini pogovorjali
Pa dere bomo po volitvah bolj veseli al pa tüdi ne
No zej je cela leva stron puna, mon pa še jih puno, samo jih več ne gre dodati, vači de že preveka gužva
Zej pa gren spot!
MILAN torek, 15. avgust 2006 ob 18:57
Čestitan Dejan,smeški so provi, kak bi gleja v naš občinski svet, eni gor drugi dol. Zej je važno ka jih sprovimo do lidi. opozicija je ne zadovolna.
"Milan"
MILAN torek, 15. avgust 2006 ob 19:06
jA RESEN SO TA PROVI.!!!!
JA TO PA JE SLIKA
OBČINSKEGA SVETA:LOTMERK
Zvončica torek, 15. avgust 2006 ob 23:55
Fčasik sen opazila ka jih nekaj preveč miga na levi stroni...super zadeva...Dejan ka pa te mi nebi ti malo ugled na meritvah zdigna...ali pa smo ženske drgačik ocenjene???No, ve je ne tak važno
Dejan sreda, 16. avgust 2006 ob 23:01
No vrede ka se van smeški dopodnejo
Ja Zvončica, ugled si pa vi med seboj povečüvlete ali pa zmanšüvlete. Tak ka moreš paziti kej po forumi pišeš ka neš ugleda mela v minus
No, bon ti jaz zej da en +
Pepek z brega četrtek, 17. avgust 2006 ob 00:10
Te pa še ji jas enega don, ka nede žalostna.
MHA četrtek, 17. avgust 2006 ob 15:41
Hehe, te pa še boš od mene dobila, enega gnes, enega zutra!
Zvončica četrtek, 17. avgust 2006 ob 20:56
Hvala van lepa kak ste velikodušni
Jernej torek, 19. september 2006 ob 20:29
hej coool!
Dejan sreda, 1. avgust 2007 ob 19:06
Zej so tüdi pri pogovori v živo dodoni fsi smeški, keri so na forumi!
Dejan ponedeljek, 13. avgust 2007 ob 16:11
Fsi toti smeški pa še več, so zej dodoni tüdi pri galeriji, ka si jih lehko izberete kak podobo na forumi. Moj profil -> Menu -> Posodobi sliko na forumu, pa zbereš faco.
Pa še na forum pa v pogovor sen jih eno por da novih:
Dugcejt mi je blo
MHA ponedeljek, 13. avgust 2007 ob 17:15
Pa še ovega dej z kijon, ke si ga pred meja, či de slučejno keri za zbiti.
Dejan petek, 25. januar 2008 ob 15:52
Nekej je po novih:
Pa toti so posodobleni:
MILAN petek, 25. januar 2008 ob 16:03
dobri so
dejan Vüra je fertik
Nela petek, 25. januar 2008 ob 20:08
Hej novi smeski suuuuuuuuperrrrrrr kak so cool
stenko ponedeljek, 3. januar 2011 ob 21:16
Zelo lepe smeške in simbole za facebook statuse dobite na klik