Društvo računovodskih in finančnih delavcev Ljutomer bo naslednje leto praznovalo 40 let uspešnega delovanja

Vsako leto organizirajo tudi enodnevni izlet po Sloveniji, tokrat jih je pot vodila na Gorenjsko

Prlekija-on.net, petek, 8. julij 2016 ob 14:13
Člani in članice na Gorenjskem

Člani in članice na Gorenjskem

Društvo računovodskih in finančnih delavcev Ljutomer je prostovoljna in strokovna društvena organizacija računovodske in finančne stroke, ki je bilo vpisano v register 23.09.1977 in bo naslednje leto praznovalo 40 let uspešnega delovanja. Vključeno je v Zvezo računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije, trenutno pa šteje društvo 74 članov.

Namen društva je skrb za izobraževanje članov z organiziranjem predavanj in seminarjev ter izmenjava izkušenj s področja računovodstva in financ. V preteklih letih so bili organizirani seminarji skupaj z ostalimi društvi iz Pomurja, vendar pa za te ni več tolikšnega zanimanja.

V okviru dejavnosti društvo skrbi tudi za krepitev medsebojne povezanosti ter razvedrilo članov z organiziranjem izletov. Vsako leto organizirajo enodnevni izlet po Sloveniji pa tudi v sosednje države. Tokrat jih je pot vodila na prelepo Gorenjsko do Mojstrane - Zelencev - Planice - Vrbe in Bleda. Izleta se je udeležilo 47 članov. Poleg lepega sončnega vremena jih je spremljalo oblilo dobre volje in razpoloženja. Tako so se polni lepih vtisov v poznih večernih urah vrnili v našo Prlekijo.

Poslanstvo društva je tudi, da si pridobijo čim več novih članov, predvsem mladih iz računovodske stroke in vseh, ki želijo postati njihovi člani.


Več v Kultura in izobraževanje