Plesna šola Zeko deluje tudi v Ljutomeru

Plesna šola Zeko je največja in največkrat nagrajena plesna šola v severovzhodni Sloveniji, pohvali pa se lahko s številnimi naslovi državnih prvakov, v svojih vitrinah pa ima tudi 8 naslovov evropskih prvakov in 6 naslovov svetovnih prvakov

Prlekija-on.net, četrtek, 2. februar 2017 ob 14:221
Produkcija Plesne šole Zeko

Produkcija Plesne šole Zeko

Plesna šola Zeko je odprla svoja vrata v septembru 2009. Njen ustanovitelj je Dejan Zečević, ki je v plesnih vodah dejaven že 16 let. Izobraževal se je doma na Fakulteti za šport, Plesni zvezi Slovenije (PZS) in v tujini v Londonu, New Yorku, na Nizozemskem, na Slovaškem, ... Svoje znanje pa predaja tudi naprej, tako doma kot v tujini. Dejan je član IO pri PZS in predsednik odbora za Street plese, velikokrat pa je tudi vodja Slovenske reprezentance. Plesna šola Zeko je največja in največkrat nagrajena plesna šola v severovzhodni Sloveniji, pohvali pa se lahko s številnimi naslovi državnih prvakov, v svojih vitrinah pa ima tudi 8 naslovov evropskih prvakov in 6 naslovov svetovnih prvakov.

Ker dober glas seže v deveto vas je Plesna šola Zeko v septembru 2016 na pobudo nekaterih staršev odprla vrata tudi v Ljutomeru na OŠ Cvetka Golarja (za gimnazijo). Trenutno potekajo plesni tečaji ob torkih in četrtkih. Ponujajo otroške plese, ki jih vodi simpatična in energična Saša Ivanov, disco dance in hip hop poučuje Dejan Zečević, za breakdance pa skrbi Aleš Ivanuša, ki je leta 2015 osvojil naslov svetovnega prvaka in bil tudi večkrat evropski prvak v breakdancu.

Plesalci že pol sezone pridno vadijo in zelo lepo napredujejo, kar so pokazali tudi z odličnim nastopom na 8. Dobrodelni zimski produkciji PŠ Zeko, ki je bila v januarju. Vse, ki radi plešejo in bi se radi naučili nekaj kul plesnih korakov, vabijo, da se jim pridružite, kajti prav sedaj potekajo vpisi novih članov, lahko pa se jim pridružite kadarkoli med letom.

Za več informacij obiščite www.zeko.si ali pokličite 041 671 955, 051 251 883.

Spodaj je nekaj fotografij ljutomerskih plesalcev na januarski dobrodelni produkciji.

Foto: Aleš Cipot - Fotolens.si


Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13