ŠNK Radgona brez zadetkov v Rogašovcih

Po dveh zmagah – remi

Prlekija-on.net, torek, 11. april 2017 ob 13:06
ŠNK Radgona

ŠNK Radgona

Potem, ko so nogometaši ŠNK Radgona v 12. in 13. krogu suvereno slavili proti Gančanom v gosteh in Šalovcem na Tratah, so se varovanci trenerja Borisa Lazića v tretjem pomladnem krogu morali zadovoljiti s samo točko. Brez zadetkov (0:0) so namreč odigrali na gostovanju pri Goričanki v Rogašovcih. V napeti tekmi na Goričkem sta bili obe ekipi neuspešni pri svojih strelih. Bilo je kar nekaj lepih priložnosti na obeh straneh, belo-plavi so zahtevali tudi najstrožjo kazen, vendar je sodnik ni dosodil. Kljub zamujeni priložnosti radgonski nogometaši ostajajo na vrhu lestvice, toda sedaj imajo samo točko naskoka pred NK Bakovci, ki prav v naslednjem krogu prihajajo v Gornjo Radgono (TŠC Trate, sobota, 15.4. ob 16,30). In prav takrat se bo odločalo o bodočem prvaku.

Pod vrhom je tudi Radenska Slatina, ki je trenutno četrta s samo petimi točkami zaostanka za drugouvrščenimi Bakovci. Radenčani so tokrat na domačem terenu visoko 5:1 (3:1) premagali ekipo Keme Puconci. Gole so dosegli: Denis Kavaš, Luka Madon, Alen Lebar, Dejan Podlesek in Aljaž Tušek.

Na cvetno nedeljo se je začelo tudi tekmovanje v II. MNL Murska Sobota, kjer je ŠNK Radgona B bila prosta, ekipa Apač pa je kar 7:0 (5:0) premagala Puščo. Strelci so bili: Domen Vršič (2), Mitja Štrakl, Rene Čerič, Dejan Kuzmič, Gregor Tropenauer in Tomi Kučan. Apače so na 3. mestu, ŠNK Radgona B pa na sedmem.

V mladinski MNL Murska Sobota je bil sosedski derbi med ŠNK Radgona in Radensko Slatino. Gostitelji so na Tratah slavili 2:1 (1:1). Za gostje je že v 1. minut zadel Denis Čuk, nato pa sta za domačo ekipo zadela Tilen Pintarič (13.) in Benjamin Vid Krajnc (52.). ŠNK Radgona je na 3. mestu s 43, Radenska Slatina pa na 5. mestu s 27 točkami.


Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13