Črenšovce šestič zavzeli tovornjaki

V Športnem parku v Črenšovcih je potekal 6. Truck show miting

Prlekija-on.net, nedelja, 18. junij 2017 ob 15:53
6. Truck show miting

6. Truck show miting

Ta vikend je v Črenšovcih ponovno potekalo srečanje voznikov tovornih vozil 6. Truck show miting. Dogodek je v Črenšovce privabil številne voznike tovornih vozil iz cele Slovenije ter sosednjih držav. Prireditev je potekala v Športnem parku v Črenšovcih.

Praznik šoferjev, kakor so ga poimenovali organizatorji je namenjen druženju voznikov tovornih vozil ter promociji poklica voznik. Na prireditvi je bilo mogoče zaslediti veliko število stilsko urejenih in predelanih tovornih vozil, saj številni vozniki posvetijo veliko pozornosti, da vozilo čim lepše stilsko uredijo in predelajo tako, da pritegne pozornost ljudi. Po drugi strani pa vozniki tudi večji del svojega življenja preživijo v vozilih in s tega vidika so tudi navezani na svoja vozila ter poskrbijo za njegovo udobje.

Poleg srečanja so organizatorji pripravili še igre povezane s poklicem voznika, pranje kamiona, zabavo in druženje ter zvečer nastop glasbene skupine Demolition Group. Zjutraj je sledil tudi tradicionalni šoferski zajtrk.


Več v Družabno