Ob mariborskem uspehu, se je še Gorica obarvala v vijol'čno

Kaj podobnega seveda ne gre pričakovati od največjega rivala Maribora, Olimpije, je pa zato Mariboru čestital ljubljanski župan Zoran Janković na svojem facebook profilu

Prlekija-on.net, sreda, 23. avgust 2017 ob 19:13
ND Gorica v barvah Maribora

ND Gorica v barvah Maribora

Nogometašem Maribora je v torek uspel veliki met, ko so v povratni tekmi 4. predkroga Lige prvakov premagali Hapoel iz Beršebe ter se tako po letih 1999 in 2014 tretjič uvrstili v Ligo prvakov.

Navdušenje na Štajerskem ter tudi širše je ob tem bilo nepopisno. Tako so se med drugim tudi v klubu ND Gorica obarvali "vijol'čno", saj so svojo spletno stran priredili v barve Maribora ter jim čestitali.

Kaj podobnega seveda ne gre pričakovati od največjega rivala Maribora, Olimpije, je pa zato Mariboru čestital ljubljanski župan Zoran Janković na svojem facebook profilu.



V blagajno že pospravili 14,7 milijona evrov
Maribor pa si je z uvrstitvijo v Ligo prvakov pošteno napolnil tudi blagajno, saj si je s tem že prislužil 14,7 milijona evrov. Vsaka zmaga v skupinskem delu nato prinese še dodatnih 1,5 milijona evrov, točka pa 500.000 evrov.

Žreb za skupinski del bo v četrtek, Maribor pa lahko dobi nasprotnike, kot so nogometni velikani Real Madrid, Bayern, Chelsea, Juventus, Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Borussia Dortmund, Manchester City, Manchester United, ...


Več v Šport