Z »jugecom« in bikom na prikolici za promocijo najvišjega prekmurskega vrha

Vožnja iz Goričkega v Piran je bila namenjena promociji Sotinskega brega, ki leži na skrajnem severu Goričkega ob meji z Avstrijo in je s 418 metri nadmorske višine najvišji vrh Prekmurja

Prlekija-on.net, sreda, 27. december 2017 ob 20:052
Adam Tour 2017, foto: FB Sotinski breg - Stadlberg

Adam Tour 2017, foto: FB Sotinski breg - Stadlberg

Boštjan Gaber se je v preteklih dneh, skupaj s prijateljem Dejanom Flisarjem, s svojim Yugotom ter prikolico na kateri je bil plastičen bik Adam, odpravil iz Goričkega v Piran. Prekmurca sta se na prav posebno in zanimivo vožnjo, ki sta jo poimenovala Adam Tour 2017, podala 21. decembra in potovala tri dni, v eno smer sta prevozila 333 kilometrov. Pot ju je vodila skozi Mursko Soboto, Maribor, Celje, Ljubljano, Postojno in Koper do cilja v Piranu.

Vožnja je bila namenjena promociji Sotinskega brega, ki leži na skrajnem severu Goričkega ob meji z Avstrijo in je s 418 metri nadmorske višine najvišji vrh Prekmurja ter je priljubljena izletniška in pohodniška točka.

Boštjan se je za to potezo odločil, da bi ljudje lahko spoznali to najvišjo točko Prekmurja, za katero jih veliko niti ne ve, med potjo pa sta srečala veliko radovednežev, ki so ju fotografirali ter fotografije objavljali na raznih družbenih omrežjih in spletnih straneh, spremljali pa so ju tudi mediji, s čimer je bil cilj promocije dosežen.


Več v Zanimivosti