Seniorkam in seniorjem je zaigral Mark

Zabava na DOSOR-jevi terasi na seniorskem večeru

Filip Matko Ficko, petek, 20. julij 2018 ob 08:23
Seniorski večer na terasi DOSOR-ja

Seniorski večer na terasi DOSOR-ja

V četrtek, 19. julija zvečer, je mladi glasbenik Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti igral v živo na terasi DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci. Med 18. in 21. uro je namreč bil na programu tradicionalni seniorski večer, ki se ga pripravlja vsak tretji četrtek v mesecu že vrsto let. Namenjen je družabnosti, klepetu, petju in plesu, kajti verjeti je treba, da je tudi ples terapija, še zlasti za generacijo v tretjem in četrtem življenjskem obdobju.

Seniorski večer sta tradicionalno imeli na skrbi prostovoljki Marija Erveš in Andreja Lenartič. Slednja je postregla vsem s kozarčkom domačega, kar je tokrat doniral DOSOR. Stanovalka Ema Matijevič se je že po običaju pridružila z doniranjem peciva.

Kot smo na spletnih straneh »Prlekija.on-net« o mladem glasbeniku Marku Tivadarju že večkrat pisali, je letos pomladi zelo uspešno dva meseca gostoval v tujini (Avstrija, Nemčija, Švica, Nizozemska), videospot z naslovom »Mini bikini« pa je posnel lani. Večino posnetkov je bilo narejenih lani avgusta v Portorožu, dodanih pa je bilo še nekaj letošnjih.



Več v Družabno