Klub prekmurskih študentov vabi na teniški tečaj in turnir

Tečaj bo potekal od 13. avgusta, ob ponedeljkih, sredah in petkih na teniških igriščih v Murski Soboti

Prlekija-on.net, četrtek, 9. avgust 2018 ob 14:19
Tečaj bo potekal od 13. avgusta

Tečaj bo potekal od 13. avgusta

V primeru, da želite izpiliti veščine tenisa ali pa ste se zmeraj želeli preizkusiti v vlogi teniških igralcev, ki jih spremljate na različnih turnirjih, imate sedaj odlično priložnost! Klub prekmurskih študentov bo v naslednjih dveh tednih organiziral teniški tečaj, na katerem boste lahko spoznali prvine tenisa ali pa pod vodstvom teniških učiteljev izboljšali svojo tehniko.

Tečaj bo potekal od 13. avgusta, ob ponedeljkih, sredah in petkih na teniških igriščih v Murski Soboti. Uro, ob kateri bodo učitelji udeležence pričakali na igriščih, bodo prijavljenim sporočeni naknadno. Tečaji se bodo zaključili s teniškim turnirjem, ki se bo odvil v soboto, 25. avgusta, prav tako v Murski Soboti.

Na tečaj in turnir se lahko prijavite na info@kps.si. Za polnopravne člane je tečaj brezplačen, za nepolnopravne člane pa znaša cena celotnega tečaja 10 evrov. Cena prijavnine za teniški turnir bo za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov znašala 5 ervov, za nepolnopravne pa 10 evrov.

Projekt, ki že peto leto ponuja raznolike športne aktivnosti z različnih področij in študentom ponuja telesno aktivnosti po dostopni ceni, bo letos poleg teniškega tečaja in turnirja ponudil še kolesarjenje do Sotine ter že znano in priljubljeno FitVadbo. Oboje se bo odvilo septembra, več informacij pa bodo organizatorji razkrili kmalu.



Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13