Stand up večer z Janezom Usenikom

Naslednji v Ljutomer prihaja Janez Usenik

Dejan Razlag, torek, 5. oktober 2010 ob 22:241
Stand up večer z Janezom Usenikom

Stand up večer z Janezom Usenikom

Spletni portal Prlekija-on.net in Prleške cejtnge v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer, Mediaart in Vinorejo Kaučič pripravlja naslednji stand up večer Vstani gor Lotmerk, ki bo v petek, 8. oktobra ob 20.30 uri, v restavraciji hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopil Janez Usenik.

Vstopnina je 1 eur, za otroke je vstop brezplačen. Vstopnice lahko kupite v TIC-u Ljutomer in eno uro pred prireditvijo na prizorišču. Zaradi velikega zanimanja priporočamo rezervacije v Hotelu Jeruzalem, tel.: 02 584 16 60.

Pokrovitelja večera stand up predstave sta DOM=EN Domen Jurša s.p. in ZEIA d.o.o., Maribor.

Tudi tokrat pestra ponudba cocktailov in zabava ob glasbi gimnazijskega banda Free for Cash.

Janez Usenik, stand up komik

Janez Usenik se je v medijih prvič pojavil leta 1996 kot napovedovalec Radia Študent. Z radijsko potjo je za nekaj časa nadaljeval tudi na radiu Antena 1.

Na POP TV je prišel leta 2001 in se pridružil ekipi v notranjem uredništvu oddaje 24UR.

V času svojega dela se je ukvarjal z vsemi platmi novinarstva, od gospodarstva, politike, mednarodnih odnosov, športa, vse do zabavnih tem, ki včasih nosijo tudi bled odtenek rumene barve.

Več o stand up sceni, si lahko preberete na spletni strani www.standupsi.com

Oglejte si tudi fotoreportaže iz prvega stand up večera z Martino Ipša, drugega z Ano Marijo Mitić, tretjega z Lucijo Ćirović in četrtega s prleškim Hongapajom.


Več v Družabno