Pod vplivom alkohola se je zaletela v drog ulične razsvetljave in teraso gostinskega lokala

Voznica je vozila z neprilagojeno hitrostjo in bila pod vplivom alkohola, zato ji je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja

Prlekija-on.net, četrtek, 14. marec 2019 ob 11:47
Nesreča se je zgodila v Ormožu

Nesreča se je zgodila v Ormožu

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem dnevu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.42 so bili obveščeni o prometni nesreči v Vičancih, v kateri je nastala materialna škoda. Na kraju so povzročitelju izdali plačilni nalog zaradi nepravilne vzvratne vožnje.

Ob 15.50 so v Ormožu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Voznica osebnega avtomobila se je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje zaletela v drog ulične razsvetljave in teraso gostinskega lokala. Voznica je bila tudi pod vplivom alkohola, zato ji je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper njo sledi Obdolžilni predlog, kamor bo zaradi vožnje pod vplivom alkohola poslano tudi njeno vozniško dovoljenje.

Ob 16.16 so bili obveščeni o prometni nesreči v Podgorcih. Voznik osebnega vozila je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi lastniku nudil svoje podatke. Ko bo izsleden, mu bo izdan plačilni nalog.

Ob 6:05 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti v naselju Kajžar, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik kombiniranega vozila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 6:48 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na regionalni cesti izven naselja Koračice, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika