Veržej premagal Radgono, ki je prikovana na dno lestvice

Veržej ostaja trdno na sredini lestvice, Radgono pa čaka hud boj za obstanek

Prlekija-on.net, sobota, 23. marec 2019 ob 19:11
NK Veržej - ŠNK Radgona

NK Veržej - ŠNK Radgona

V soboto, 23. marca, sta se v 17. krogu 3. SNL - vzhod, v Veržeju pomerila NK Veržej in ŠNK Radgona. Veržej je povedel v 7. minuti, ko so si gostje zabili avtogol. V svojo mrežo je žogo spravil vratar Simon Strajnšak. V drugem polčasu sta si obe ekipi priigrali nekaj priložnosti, a se je rezultat spremenil šele v zadnjih minutah tekme. V 84. minuti je končni izid 2:0 postavil Andraž Sorko.

Veržej s tem ostaja trdno na sredini lestvice, Radgona pa je prikovana na dno lestvice. Čaka jih hud boj za obstanek, vsaj zaenkrat pa se zdi, da je izpad neizbežen.

NK Veržej - ŠNK Radgona 2:0 (1:0)
100; Strajnšak (ag) 7., Sorko 84.

NK Veržej: Benjamin Grubić, Renaldo Vidovič (60./Miha Kušnik), Filip Vinter, Mićo Lugonjić, Andraž Sorko, Karel Šalamun (76./Gašper Hozjan), Admir Đono (81./Lukas Magdič), Dejan Marčeta, Luka Madon, Marko Ilić, Mitja Lovenjak. Trener: Mitja Erniša.

ŠNK Radgona: Simon Strajnšak, Miha Cvetko (56./Alen Katan), Borut Bračič, Jan Klobasa, Tilen Klobasa, Mitja Adam, Marko Horvat, Srečko Sterniša (66./Jure Sterniša), Blaž Drašak, Aljaž Kocet (74./Žiga Šipek), Mitja Divjak. Trener: Jože Sečkar.



Več v Šport